Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sokkishal2

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A választások kapcsán az előző két posztunkban Somló Eszter és Turai Eszter írt arról, hogy vajon érdemes-e most vasárnap beülni a szavazófülkékbe. Egy olvasónk, Pőcze Borbála szerint van egy harmadik opciónk is: érvénytelenül szavazni. A továbbiakban az ő véleményét…..
A választások kapcsán két aktivistánk Somló Eszter és Turai Eszter érvel a választásokon való részvételről, pro és kontra oldalról. A demokratikus vitakultúra és a demokrácia minél szélesebb körű eszköztárának fejlesztése a HaHa egyik hosszú távú célja, ezért…..
A választások kapcsán két aktivistánk Somló Eszter és Turai Eszter érvel a választásokon való részvételről, pro és kontra oldalról. A demokratikus vitakultúra és a demokrácia minél szélesebb körű eszköztárának fejlesztése a HaHa egyik hosszú távú célja, ezért…..
A szabadságot - legyen az egy egyén vagy egy nép szabadsága - sokan célként ragadják meg; pedig a szabadság "csak" egy eszköz, a boldogság elérésének egyik rendelkezésre álló eszköze. Alighanem a leghatékonyabb. A boldogságunk elérését szolgáló saját erőfeszítéseink…..
A szabadság legalább olyan nehezen meghatározható fogalom, mint a szerelem, vagy a boldogság. Mi az, amire először eszembe jut, ha arra gondolok, mi az, hogy szabadság? Két dolog: azt tenni, amit én szeretnék és a repülés. Talán ami közös ebben a kettőben, az a korlátok…..
Ha választanom kellene a szabadság, egyenlőség, és testvériség értékei közül, a szabadság mellé tenném le a voksomat. Szabadság nélkül a többi értelmetlen, hiszen megpróbálni egyenlőséget teremteni mások szabadságának csorbításával semmi jóra nem vezet, meg lehet nézni…..
Hallgatói Hálózat Mocskos idők 2014.01.08 20:13:48
Nem lenne jobb beszedni azt az adót, megspórolni a szócsőként alkalmazott médiamunkások és álcivilek fizetését, és lehetőséget biztosítani nekik, hogy értelmes munkát végezzenek, ami nem a pártokra méteres vastagságban rárakódott mocsok vakarása?Azt hiszem, hogy a korrupció…..
Horváth András, volt adóellenőr feljelentette a Nemzeti Adó és Vámhivatalt. Ha igaz, amit mond, az adóhatóság közreműködik a legnagyobb (elvileg) adózók folyamatos adócsalásában. Ha igazat mond, évente több ezer milliárd adóforint megy így vállalkozók zsebébe…..
Hallgatói Hálózat 2013.11.19 23:08:00
Az athéni egyetemi felkelés (szimpatizánsunk írása) 40 éve, november 14-én az Athéni műszaki egyetemen 1500 hallgató gyűlt össze. Követelték, hogy választhassák ki a saját érdekképviseletük vezetőit, szervezetüket ne a rezsim kiválasztottjai, beépített emberei…..