Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Ángyán József

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dr. Ángyán József KTI nekrológ 2014.09.26 12:07:30
SZIE KKörnyezet- és Tájgazdálkodási Intézet (KTI) – élt 24 évet.   „Seregesen senkik jönnek,megrabolnak, elköszönnekgúnnyal, szabadon,…”(Ady Endre, 1912) Ezúton tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, hogy alapításának és sikeres működésének 24. évében, „hosszan…..
Fotó: Greenpeace A TESZ mozgalom kezdeményezőjeként, leköszönő országgyűlési képviselőként és aggódó polgárként fordulok honfitársaimhoz, segítségüket kérve. Ma kora reggel a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ ökológiai mintagazdaságát megszállták az NFA vitatott…..
Kedves Barátaim! Hölgyeim és Uraim! A Tisztesség és Emberség Szövetsége (TESZ) mozgalom kezdeményezőjeként mindenek előtt hálás köszönetet mondok azért a támogatásért, amit a TESZ összefogás indításához és az országgyűlési választások kapcsán kifejtett…..
Kedves Barátaim! Talán emlékeztek még arra, hogy diplomátok átvételekor azzal váltunk el egymástól: építsünk hálózatot „lélektől lélekig”. Egy olyan emberi hálózatot, amely egyedül lehet képes megakadályozni, hogy a spekuláns tőke diktatúrája átgázoljon az…..
Kedves Barátaim! Bizonyára mazochizmusomnak tudható be, hogy megnéztem a Bayer elvtárs zalai fórumáról készült videót, amint egy - tán nem véletlenül az ország másik feléből származó - borsodi földbérleti példán kocsmai stílusban, szakadtan humorizálva mutatja be az…..
 „Uram, adj türelmet, hogy elfogadjam, amin nem tudok változtatni,Adj bátorságot, hogy megváltoztassam, amit lehet, ésAdj bölcsességet, hogy a kettő között különbséget tudjak tenni.”(Assisi Szent Ferenc: Uram, adj türelmet…) Kedves Barátaim! Hosszas munkával és sokak…..
A Tisztesség és Emberség Szövetsége mozgalom kezdeményezőjeként Magyarország becsületes polgáraihoz fordulok, és segítségüket kérem egy – az 50-es éveket idéző – ügyben. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a NAV feljelentése alapján ma reggel fél 8-kor…..
A vidékfejlesztési miniszter és ambiciózus államtitkára minapi sajtótájékoztatóját követően futótűzként járta be a magyar médiát a hír: „megkötötték a háromezredik haszonbérleti szerződést a földprogramban”1 és „nem oligarcha nyert földet!”2 A hír önmagában…..
Fónai Imre a Somogyi Hírlaptól interjút kért tőlem, és ehhez elküldte kérdéseit. Megírtam az azokkal kapcsolatos első reakcióimat, amelyek talán a somogyi újságnál szélesebb körben is érdeklődésre tarthatnak számot: - F.I.: Vidéken agrárbéke honol. A sertéstartók…..