Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sebiszabi

1668 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdhetném úgy a beszámolót, hogy "nem vagyok egy nagy Scorpions rajongó, de", viszont az ilyen felütésektől a gyomrom forog, szóval igazából arról van szó, hogy a Scorpions két éve zajló Crazy World Tour elnevezésű turné hazai állomása szinte napra pontosan egybe esett egy fontos évfordulóval és…..
sebiszabi 2019.11.19 23:56:03
@Fülig José: Uhh, jogos. Javítva. Köszi!
sebiszabi 2019.11.19 23:58:41
@mbond: Igen, kb. szűk másfél óra volt. És ebbe is belefér kb 10 perc szólózás (Mikkey Dee dobszólója és Schenkerék gitárnyúzása)...
OCR Magazin Elköltöztünk! 2019.09.12 10:06:33
Eljött az idő. Elhagyjuk a blog.hu féltő és óvó ölelését. :)  A jövőbeli nagy terveinket sajnos ezen a platformon már nem tudjuk megvalósítani, ezért egy vadiúj rendszerre költöztünk. Nagy dolgokat tervezünk. Tartsatok velünk továbbra is.  WWW.OCRMAGAZIN.HU  ..
2019. Szeptember 21-én hagyományteremtő szándékkal rendez terepakadály-futóversenyt a Fair Play Sportegyesület a Bajót melletti Szarkáspusztán. A felnőtteknek, családoknak, gyerekeknek egyaránt meghirdetett látványos akadályverseny egyúttal jótékony célt is szolgál. A rendezvény során befolyó összeg…..
A 2013-ban alakult amerikai 3TEETH a legjobb reményekkel indult el egy olyan úton, amire a legjobb jóindulattal sem lehet mondani, hogy magabiztosan áll az idők viharában: az industrial metal zene útján. A szebb napokat is megért stílus fő képviselői mára öregesen munkálják az ipari fémet és mi…..
Negyven felé az ember nagyjából rendezett egzisztenciával, amikor fesztiválra megy, az egyben szociológiai tanulmányi kirándulás is. Öregesen nem nyomorgunk a vonaton, megkockáztatunk pár száz forint pluszt az első osztályért, nem sajnáljuk a 650 Ft-ot a kényelmes shuttle buszért. Cserébe meló utáni…..
Bármilyen hihetetlen, a Magazin fennállásánál is idősebb a Látrányi Löködönc, de még egyszer sem írtunk róluk... Ezt szeretnénk most pótolni egy verseny előtti interjúval, aztán majd egy esemény utáni beszámolóval. Jöjjön akkor most a bemutatkozó interjú a szervezőkkel, amiben kiderül, hogy…..
A tavalyi év egyik legátütőbb élménye volt számomra az MSR Open futama. Hiánypótlónak éreztem ezt az eseményt, hiszen végre egy olyan versenynek lehettem a részese, ami a már-már tucatszámba menő akadályversenyek közül kiemelkedik mind nehézségében, mind lebonyolításában. Tavalyi MSR-szüzességem…..
  Hétvégén, egészen pontosan május 25-én szombaton Pécsett rendezik meg a Military Games második versenyét a tavalyi debütálás után. A verseny első blikkre egész kemény sztorinak ígérkezik, ennek kapcsán beszélgettünk a buli ötletgazdájával, Kovács Tiborral. ..
Tavaly októberben már egyszer megnéztük magunknak a Colas bányájában megrendezésre került MineKraft két szemszögből is. Futottunk is, bringáztunk is egyet a Börzsöny dombjai között és a kirobbantott andezitbánya alján. Jó volt, jól esett, bár OCR szempontból máshogy volt jó, inkább egy terepfuti…..
A Dragon Race-Sárkány Futam július 27-én, szombaton harmadik alkalommal szervezi meg a nyári akadályfutó versenyét. A helyszín a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő, ami a futamok állandó otthona és fő támogatója. A júliusi Dragon Race 3.0 a Bátori Sportnapok egyik fő eseményének számít majd, ami egész…..
Egészen sokan szerveznek már kis hazánkban akadályfutó-versenyeket, és ez jó. Jó, hogy lehet új versenyeket, új helyszíneket, új ötleteket kipróbálni. Viszont, ha szabad ilyet mondani, a Palóc Roham csapata által szervezett bulik mindig megdobbantják a szívünket. Egyszerűen azért, mert öröm nézni,…..
Hétvégén az Extreme Trail SE is belevág a 2019-es évbe. Új helyszín, új akadályok, de a színvonal reméljük a régi. Egy hirtelen villáminterjúban kérdeztük Ulrich Gábor, akik már a helyszínen vannak és két csavarozás között lökte a válaszokat.    OCR Mag.: Végre nem Tokaj -  bocs mindenkitől - és…..
D-Beach immár sokadszorra. Először kicsit megijedtem a kiíráson, Rendvédelmi szerveknek. Hát elég gyorsan és elég sokan kiestek a rostán ezzel a feltétellel, de kiderült van egy új kategória is. A „Szabad Futam” nincsenek büntetők, (értsd: nincs mit elcsalni) nincs kötelező feladat (értsd: bárki…..
2019 első hazai Spartan versenyének idén is Nagykanizsa adott otthont, ahol március utolsó hétvégéjére egyből két versennyel is kedveskedtek nekünk a szervezők. Nagy lelkesedéssel, jó érzésekkel és még nagyobb izgalommal vártam a hónap utolsó 2 napját, ugyanis tavaly itt mertem először Age Group…..
Kora reggel, még az ébresztő előtt zenét kaptam jó cimborámtól, hogy "bár grunge hatású, de valami irgalmatlan". Ismer. Sosem vett meg a grunge. Annak idején sem, és később is csak felszínesen, inkább az abból levezethető progresszív zenék,  például a Tool. ..
Az OCR Magazin jóvoltából ismét részt vehettem egy – új – Hard Dog Race rendezvényen, a Not just run-on. A kutyás akadályfutás után a HDR egy beugró szintű terepfutó versenyt szervezett azoknak, akik még csak most ismerkednek a kutyás futással, vagy gondolkodnak szintet lépni. A beharangozó szerint…..
Hétvégén első alkalommal került megrendezésre az I. Nemzeti akadályfutó- és cross tréning fesztivál. A bulit a HUN Harcos újjáalakult szervező csapata koordinálta és a rendezvény után azt mondhatjuk, hogy bárcsak hamarabb állt volna össze ez a brigád...Egy majd' negyven méteres ninja pálya, két…..
Itt a tavasz, hosszú hétvége és így természetesen remek alkalom arra, hogy újra belevessük magunkat az OCR bugyraiba. Erre ezen a hétvégén bőven lesz lehetőségünk. Vegyük sorra: Március 15. Sziget Grund pálya (Budapest, Szlovák út 19-23.) Gábor Man és csapata egész pofás kis pályát raktak össze…..
Örömmel jelentjük be, hogy megrendezzük első érzékenyítő programunkat, amelyre szeretettel várunk minden fogyatékkal élő és ép gyermeket egy közös mozgásra, sportolásra, közösség építésre. A résztvevő barátaink egy szuper mini-akadálypályát próbálhatnak ki egy vidám, közös bemelegítés után…..
A Hard Dog Race futamok az elmúlt években több ezer aktív gazdit mozgattak meg kutyás akadályfutó versenyeiken, felnőtteket és gyermekeket, fiatalokat és időseket egyaránt. A futamok védjegyévé váltak a vizes árkos akadályok, a sárban csúszás mászás és a kőkemény szintkülönbségek legyőzése. A Hard…..
Négyfős zeneipari startup csapatként új szakmai hálózat létrehozásán munkálkodunk. A rendszer megálmodása és a tervezés hosszú évekre nyúlik vissza, a fejlesztés pedig 2017. őszén vette kezdetét. A készülő prototípus fókuszában elsősorban a zenekarok, helyszínek, illetve maguk a zenészek állnak. A…..
A magyar vállalkozás 2014-ben olimpikonok és profi sportolók közreműködésével kezdett bele triatlonos, kerékpáros, úszó és futó ruházatok fejlesztésébe. Azóta cégük fejlődésével olyan sportágak technikai ruházati igényeit is ki tudják elégíteni, és referenciáik közt szerepelnek, mint a hegymászás,…..
2019 első szlovák Spartan versenyét közel ezer magyar várta. Mivel az elmúlt hetekben a kültéri edzések már 10 fok körüli tavaszi időben zajlottak, és a hó Magyarországon már hetekkel ezelőtt nyomtalanul elolvadt, joggal gondolhattuk (remélhettük), hogy a szlovák Winter Sprint inkább lesz kora…..
A múltkori első részben összefoglaltuk egyrészt az átlagos magyar akadályfutó ismérveit, hogy hány darab versenyt látogatott meg a 2018-ban és azt - ami a legfontosabb -, hogy melyen pontszámmal jutalmazta a tavalyi versenyeket. A folytatásban az értékelést kicsit tovább boncolgatjuk, továbbá…..
A Hard Dog Race pár év alatt nőtte ki magát Európa legnagyobb és legmeghatározóbb kutyás sportrendezvényévé. A nevezők száma hamar túlszárnyalta a várakozásokat, a legutóbbi Base versenyen – mely az alapfutamnak számít – már közel 1400 gazdi állt rajthoz, hogy négylábú kedvencével legyőzze az…..