Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erettpasi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És nevezd el vendégháznak. ..
erettpasi 2018.05.06 10:08:09
@FCUK21: ön tehát a szabad rablást, korrupciót támogatja s hirdeti büszkén, gratula. Egyébként a demokrácia lényege, hogy nem csak fidessesek vannak, ön ezek szerint az egypártrendszer, bármit megtehet a hatalom ellenőrzés, retorzió nélkül híve. Gratula. Tulajdonképpen a parlament lényegtelen is, a pulpitus (ahogy ezt már egy demokratikus állam minisztere (!!!) meg is tette már) fel kell olvasni az aktuális rendeleteket, törvényeket s kész.
erettpasi 2018.05.06 15:21:36
@FCUK21: hát ez egy válasz volt, akkor te meg egy hülye köcsög, ennyi
A rendszerváltás utáni magyar politikatörténetben ritkán látni ekkora böszmeséget, mint amit legutóbb megengedett magának Németh Szilárd volt rezsibiztos, meg mindenféle pártököl betöltésére alkalmazott képviselő. Egy parlamenti bizottság rendes tagját nem akarja beengedni egy ülésre arra…..
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..