Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A szomszéd tehene

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett az X-Faktor az első élő show-hoz, amiből nem csak a párbajozók személye derült ki, hanem az a szerencsés is, aki tizenharmadikként bekerül a vigaszágba. A férfi indulók odaverték a mezőnyt, de leglátványosabb produkció pont a 15 éves Tóth Andinak köszönhető. A…..
A szomszéd tehene 2014.10.20 07:49:00
A legendás Obersovszky - Schmitt Pál interjú ... na jó, ez nem jó szó .... felnyalintás óta nem láttam ilyen minőségi interjút a TV-ben.Kálmán Olgának amúgy nem volt egy jó műsora, sorban érkeztek hozzá a bukott szellemi sasmadarak: Fodor Gábor, aki közös baloldali…..
A szomszéd tehene 2014.04.09 10:24:07
@Kurt S. Earp: Ehehehe, ellenzékből a legkönnyebb zöldnek lenni, ellenzékben még a fidesz is zöld volt.
Ásotthalom akkor lopta be magát a szívembe, amikor egy hónapja a teljes helyi MSZP átlépett a DK-ba. Nagyon szeretem a lokális közélet efféle, az országos politikáig felcsapó színes kis hullámait – nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar újra országra szóló hírt produkál ez a…..
Rémálom a zöldhatóságnál XII. Már én unom ezt a meccset az OKTVF főigazgatójával, annál is inkább, mert szemmel látható, hogy semmilyen botrány nem tudja megingatni a pozícióját, Fazekas miniszter következetesen félrenéz, amikor arra kerül sor, hogy vonja le a…..
Széles Gábor bevetette a Csubakka védelmet az Origó ellen. "Perelünk, Lalikám, perelünk"? 'Sztán egészen pontosan mit és miért is? Mert a váratlan csillagsokasodásra a beperellekteköcsög nem magyarázat.  Azért borzasztó lehet ez szegény oligarchának. Az Index cikkéből…..
A szomszéd tehene 2013.11.17 09:56:37