Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth Ernőné

23 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jellegzetes Will Ferrel-vígjáték, az ezekben megszokott figurákkal, mimikákkal, és persze szinkronhanggal. Ezek lényegében mindig az agykikapcsoló idétlenkedésekre épülnek, és ezeknek a filmeknek is megvan a helye és a nézői. (Magam is bedobok néha egyet-egyet). Jelen filmben is megvan minden…..
AZ oldal némi szünet után újra lehetővé teszi rengeteg film ingyenes megtekintését.  ..
Egy 15 éves fiút vettek őrizetbe hétfőn az utóbbi évek legnagyobb brit internetes adatlopási ügyében. A fiatalkorú gyanúsítottat a Scotland Yard hétfő esti bejelentése szerint Észak-Írországban fogta el a helyi rendőrség. A bejelentés szerint a Scotland Yard kiberbűnözés…..
Mit is kéne ehhez hozzáfűzni? A nosztalgián túl is élmény nézni, amilyen ötletekkel és optimizmussal készítik a film minden apró részletét. ..
Ha eddig csak a Kódjátszmában láttad, mint érzékeny lelkű, homoszexuális matematikust, akkor most nagyon le fogsz döbbenni:  Smaugot, a Hobbit-film sárkányát is elképesztő beleéléssel kelti életre Benedict Cumberbatch. Nem tudok mást írni: ez valami félelmetes. EZZEL a…..
A nyári bulikra, fesztiválokra szívesen öltözöm ki én is, de arra mindig figyelek, hogy olcsón hozzam ki a partiszerkóm. Például a cipőm egy megunt, ócska tornacipő, csak megfelelő köntösben! A renováláshoz folyékony ragasztó, újságpapír, ragasztószalag, egy feláldozható…..
Tóth Ernőné 2015.07.14 16:35:43
  Avagy minden a filmről, ami megváltoztatta az Álomgyárat, a mozizási szokásokat és a vízhez fűzött viszonyunkat. „ Már elkezdtük a filmet forgatni, de még nem volt kész forgatókönyvünk, nem voltak meg a színészeink és nem volt cápánk.” - Richard Dreyfuss   1974…..
Tóth Ernőné 2015.06.20 23:36:14
@Tóth Ernőné: Hopp, közben már láttam, hogy meg van említve TV-filmként. Bocs.
A világszerte Tony Curtisként ismert filmcsillag eredetileg Bernard Schwartz néven született New York-ban, 1925. június 3-án. Családja Mátészalkáról származik, ahonnan New Yorkba emigráltak szülei A legtöbben a Van, aki forrón szereti c. filmből, valamint a Minden lében két…..
Mi, magyarok ugyanis egy keresztény, vallásos nemzet vagyunk, mindig is azok voltunk, már Krisztus előtt akárhányban is, sőt, a világ teremtése előtt is. A keresztény erkölcsbe márpedig nem fér bele az, hogy férfi férfival úgy háljon, ahogy nővel szoktak - utálatosság az az Úr…..
Tóth Ernőné 2015.05.25 00:41:38
@TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem?: Tudom, hogy jelenleg csak ironiával - és a melegek házasodását támogatva - lehet szólni a témáról, máskülönben leszólják az embert (hiába, a divat az divat), de érdekelne, hogy valaki tud-e ÉRDEMBEN érvelni amellett, hogy a melegek házassága helyes, egy 7 éves kislányt feleségül venni pedig helytelen.
Íme egy találós kérdés: Mit gondolsz ki a vizek ura? Az, hogy Poszeidón, csak erősen rész megoldás. Ókori görög történelemből jár érte az ötös, de ugye te sem gondolod komolyan, hogy egy hatalmas villával villogó, habtestű istenség valóban a vizek ura lehet?! Közelítsük…..
Tóth Ernőné 2015.05.24 01:36:19
Mit tudunk Széles Gáborról? Irodalmi munkássága alapján a következőket: szereti a sci-fit, de nem tudja megkülönböztetni a valóságtól; szereti Orbán Viktort, de egyáltalán nem érti a szándékait. Azt hiszi, a Jobbik szövetséges, és nem rivális párt a Fidesz…..
Tóth Ernőné 2015.05.19 07:01:15
@Sterbinszky Tivald: Pont ezt akartam írni. +1
A program használatának elsajátítása után megtanulhatja a bevitt adatok statisztikai jellemzőinek megjelenítését és azok értelmezését. Az egyes adattípusok mutatóinak táblázása; átlagok csoportonként és változónként, nem átlagolható változók jellemzői. A legalapvetőbb…..
Tóth Ernőné 2015.04.30 08:20:49
Jupiter Jones (Mila Kunis) a éjszakai égbolt alatt jött világra, olyan csillagkép alatt, ami azt jósolta neki, hogy nagy dolgokra hivatott. Felnőve azonban Jupiter csak álmodozik a csillagokról, a rideg valóság az, hogy WC-ket takarít és minden egyes kapcsolata rosszul sül el. Minden…..
Rafael (Dani Rovira) egy sevillai férfi, aki sosem hagyta el az andalúz tartományt. Egyik este harsány mulatozás közben baszk vicceket mesél társaságának, mit sem sejtve arról, hogy egy baszk nő, Amaia is hallja őket, akit mélységesen megbánt a férfi gyúnyolódása. Az est végén…..
Egy éve írtam egy posztot erről a témáról, ezt szeretném most folytatni.  Vannak olyan hosztok, aki gender preferenciát állítanak be az adatlapjukon, férfiak, akik csak nőt hosztolnak. Ők elsősorban randizásra használják az oldalt, vagy csak kényelmesebben érzik magukat otthon…..
A debütáló hétvégén 90.2 millió $ bevételt hozott a film a mozikban. Mivel előzetesen a stúdió kb. 50 milliót remélt, így az eredmény jócskán felülmúlta várakozásaikat.  Clint Eastwood 84 évesen érte el eddigi bevételi rekordját...
Extreme Digital üzletben 2x jártam életemben. Először nem voltak túl kedvesek, de gondoltam rossz nap, peches eladóválasztás. Másodszor nem voltak túl kedvesek, de ezt simán feledtette, hogy kiderült, a kínálatban szereplő 5-féle digitális képkeretből nincs kiállított darab,…..
Hogy lehet jóhiszemű embereket halálra ijeszteni két forintból? A stockholmi Gröna Lund szórakoztató, illetve ijesztgető park megmutatta egy egyszerű plakát segítségével, amin a park jövőre nyíló új attrakciójára szerették volna felhívni a figyelmet. A szemét plakáton…..
Tóth Ernőné 2014.11.01 22:59:42
@Túrós: +1
Ezt a filmkritikát akár egyetlen mondattal is letudhatnám: kalap szar. Na jó, nem teljesen. De a fontosabb részt mégis. Hogy miért? A film alapötlete, hogy egy vegyülettől Lucy emberfeletti, fantasztikus képességekre tesz szert. (Ne spoilerezzen nekem senki, ez már a trailerből is…..
Mármint a forgatásának igaz története, mert a filmnek annyi valóságtartalma van, mint a Barátok közt ma esti részének. Az egész sztori csupán a két író, Kim Henkel és Tobe Hooper agyszüleménye, akik az elmebeteg Ed Gein tetteiből(tudjátok a fickó, aki halottakból készített…..
  2011: A szemtanúk szerint a tapasztalatlan lovas és a szervezők hibája miatt pusztult el egy ló a Nemzeti Vágtán. A Nemzeti Vágta első versenynapján (2011. szeptember 17. szombat) a 10. előfutamban Szigetvár település színében induló lovas az egyik kanyarban a palánknak…..
Tóth Ernőné 2014.09.25 09:48:58
@tesz-vesz: Nem arra gondolok.
A Bond-mozik legjei I: A legjobb Bondok és Bond-lányok A Bond-mozik legjei II: Az 5 legdögösebb alapmotívum és az 5 legjobb negatív karakter 23 hivatalos Bond film készült el eddig, ezek között vannak jók, rosszak és közepesek is. Habár nagy általánosságban tartotta a jó szintet…..
Tóth Ernőné 2014.09.22 12:36:14
@Tóth Ernőné: Hopp, ezt még az előzőhöz akartam: a Skyfall profin megrendezett film, de:
- egyrészt jópár logikai hiba van benne
- utálom, amikor járdán / piacon stb. száguldoznak meg lövöldöznek a főhősök: ártatlan emberek életét veszélyeztetni nem menő, hanem gáz.
Szomorúan vicces volt ez a ma reggeli riport egy drogos rajtaütésről, ami úgy kezdődött, hogy egy palit az utcán drogdílerkedés közben rajtakaptak, és ha már így alakult, akkor a TEK emberei bilincsbe is verték. A riportban itt a faszi fejét kipixelezték, mint Lomnicit a…..
Tóth Ernőné 2014.09.21 20:43:02
@plastik02: kis naiv, arra számítottál, hogy sixx majd azt írja: "Ja, tényleg, tévedtem."? :)
Előbb halna meg, semhogy ilyet leírjon.
FilmBaráth 2014.09.05. 13:31:25@danialves: Ha írsz jövő hétre egy listát ugyanerről, akkor megkapod a számodra igazit:-) Ám legyen. Szóval miután a múlt héten olvashattátok a 11-20. helyezettet a 14 éves évtized legjobb filmjei közül, itt az ideje, hogy objektíven…..
Tóth Ernőné 2014.09.20 00:12:08