Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jam01

997 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A püspökladányi #Kabinláz zenekar megkínált minket a legújabb EP-jével, a #KihajolniVeszélyes-sel (nézzétek meg a szójátékot, eléggé elmés), mi pedig, köszönjük szépen, kértünk belőle! Bár vannak apróbb döccenők, amiket majd valószínűleg kinő a zenekar az idő előrehaladtával, de alapjában véve egy…..
Megérkezett az ocalai brigád harmadik nagylemeze, ami attól kapta a legnagyobb visszhangot, hogy a belengető single gitártémája egy az egyben lenyúlta az Architects Doomsday-riffjét. Ha itt megálltak volna, akkor nem lenne a fenti cím és a rossz szájíz, de sajnos túl sok zenét hallgatnak a srácok…..
Nem hittük volna, hogy a #SuicideSilence a selftitled után még képes értelmes dolgokat kiadni a kezeiből, de el kellett ismernünk, hogy a #BecomeTheHunter-rel visszakapaszkodtak az élő bandák soraiba. Nem azt mondjuk, hogy ettől indul újra virágzásnak a deathcore műfaja, de legalább nem kell…..
A háromévenkénti lemezmegjelenéshez feltűnése óta tartja magát az #AlterBridge, a sorozat legújabb tagjáról, a #WalkTheSky-ról nekünk is volt néhány méltató szavunk - merthát egy album, amelyet #MylesKennedy énekel fel, nem nagyon kaphat mást. Az a faszi egy zseni, és ehhez a kicsit keményebb…..
Két hete nem frisseltünk, így volt miről beszélni - az élre mindenképp a lógva hagyott magyar #ParkwayDrive buli kínálkozik, Winstonék ugyanis az elmaradt #VivaLaUnderdogs turné minden állomását pótolják év végén, a pesti kivételével... Persze már szerveződik a járvány utáni élet - hogy vajon…..
Bár már 2011 óta aktív bandának számít az angliai Acres, mégis 2019-ig kellett várni a nagylemezes debütálásra. Ez az idő kellett ahhoz, hogy addig érleljék a srácok a dalokat, amíg egy érzelmi atombomba erősségével tudják ránk szabadítani a Lonely World-öt. Jelentem, sikerült!..
Egy év nagyon hosszú idő tud lenni... kivéve, ha egy zenekar első két lemeze között telik el, mert akkor akár még kevés is lehet... Szeghalmi barátaink persze nem felejtették el, mitől döglik a légy, de mi úgy érezzük, mintha a #Mudfield kicsit még mindig a #Sárréten téblábolna, azaz Mátééknak nem…..
Hosszú ideje nem esett olyan jól hallgatni egy #5FDP-lemezt, mint az új #F8-at. Noha továbbra sem találja fel a spanyolviaszt a Báthory Zoli által vezetett brigád ( #Jam egész odáig ment, hogy megjegyezze, az album legkreatívabb része a címe), olyan énekessel bírnak, aki még függőségei láncában…..
A sokadik #Coldplay lemez egy olyan utazást ígér, amit még sosem kaptunk #ChrisMartin-éktól, viszont nem is mindenki fogja élvezni. Sokkal visszafogottabb, atmoszférikusabb és lágyabb, mint a legtöbb Coldplay-album, viszont szíve van és iszonyatosan tud hatni az érzelmekre. Az #EverydayLife egy…..
Akusztikus albummal jelentkezett a Benjamin Burnley vezette csapat, akik az Ember után úgy gondolták, hogy jobb lesz, ha visszavesznek a durvulásból és a hosszú-hosszú évek óta áhított unplugged dalcsokorral lepik meg a rajongókat. Ez egyrészt dicséretes, hiszen tényleg minimum 15 éve vártuk ezt a…..
Kérnénk szépen, valahogy így kell popmetalt játszani 2020-ban, ahogy a #Useme teszi! Modern és iszonyat fogós dalok sorjáznak a lemezen egymás után, nem is nagyon tudtunk mibe belekötni, inkább csak újra és újra megmásztuk az #Üveghegy-et. De azért lassan lesz új #Subscribe is, ugye, srácok?..
Jam egyik hazai underground kedvencei, az #OrientFall is gondolt ránk, és elküldték nekünk az új EP-jüket, hogy jól füleljük meg. Mi pedig fogadtuk a felkérést és beálltunk keringőzni, a #ContrastIsWhatKeepsUsTogether dalai pedig mázsás súlyukkal agyonnyomnak, ötletes szerkezeteikkel kényeztetnek,…..
Kilencedik lemezét gurította piacra a New York-i illetőségű Stray From The Path tavaly, az Internal Atomics pedig minden, amiért valaha is hallgattuk ezt a bandát. A keménység, a düh, a harag, a szövegek, az energia, a hangzás, a kreatív zenei megoldások, a változatosság… egyszerűen minden annyira a…..
Sajnos nemigen tudtunk másról nagyon beszélni, mint a kihirdetett veszélyhelyzetről, a koncertek és turnék lemondásáról, a klubok elüresedéséről, a szívünk meghasadásáról... De azért, hogy legyen valami boldogságos dolog is, #VörösAttila újra hírt adott magáról, #RobbFlynn pedig kivételesen nem…..
Meghallgattuk a legújabb #GreenDay lemezt és azt kell mondanunk, hogy inkább valami hasznosra fordítottuk volna az időnket... vagy #BillieJoe-ék is nézhettek volna tévét ehelyett, esetleg rámehettek volna az #AmericanIdiot-ra, hátha ihletet kapnak valahonnan. De nem akarjuk lelőni a poént, hogy…..
A srácok éppen tavaszi turnén vannak az #AWS vendégeként és ha már házhoz jöttek Tatabányára, a #RoxxyMusic-ba, akkor el is kaptuk őket néhány kérdés erejéig. Az ország egyik legtechnikásabb feltörekvő bandájával dumcsiztunk múltról, jelenről és jövőről, zenéről, trendekről és Jam végre valakivel…..
Szeptember elején érkezik Magyarország egyetlen smoker-metal füstökösének, a RED SWAMP-nak új nagylemeze Time to Die címmel. A banda idén 5 éves és már a harmadik nagylemezükön dolgoznak. Féktelen, közvetlen és hangos koncertjeikről ismertek, irdatlan bólogatásra lehet majd számítani a 10 állomásos…..
Sorban mondják le a zenekarok a kisebb-nagyobb turnékat, a #FlotsamAndJetsam és a #Heathen közös bulija után most a budapesti #SonsOfApollo is elmarad, de legalább dupláz nálunk az #AugustBurnsRed! Legalábbis eddig úgy néz ki, de hát... Emellett újra stúdióban az #OmegaDiatribe és szappanoperába…..
Tán sosem fog kiderülni, hogy Andrew "James" Watt producer hogyan taposta ki a Parkinsonos, betegeskedő #OzzyOsbourne-ból ezt a lemezt, de tény, hogy az Ordenáré Ember nálunk eléggé betalált. És ha minden igaz, nem ez lesz az utolsó albuma a Metalpapinak! Te barátságot kötöttél az #OrdinaryMan-nel,…..
A youtuberek korát éljük, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy már lassan mindegyiknek van saját dala, EP-je, lemeze, videoklipje vagy bármije, ami a zenéhez köthető – még ha nem ért hozzá, akkor is. Szóval az is tény, hogy ezek közül nagyon kevés az értékelhető produktum, ezért baromi meglepő, hogy…..
Ismét kaptunk egy premier előtti kibeszélős lemezt, ezúttal a #GhostToast-nak jár érte a köszönet, meg azért is, hogy ezt a csodát a világra hozták! Ha élitek a megfejthetetlen progresszív metrumokra felhúzott, eklektikus, hangulatos, szállós, instrumentális muzsikát, akkor megérkeztetek! A…..
Az elmúlt héten mindössze három nagyobb koncertbejelentés jött szembe velünk, de amikor egy #AlterBridge vagy egy #Rage van terítéken, akkor nincs nagyon okunk panaszkodni. Emellett egy kicsi savat is kaptunk, amire természetesen reagálunk is - no, persze csak úgy a magunk módján. � Ti mire mentek?…..
Az év egyik legnagyobb popmetal buliját hozza el nekünk március 4-én, azaz szerdán a New Beat a Papp László Sportarénába, hiszen a Hollywood Undead és a Papa Roach közös turnéja önmagában garancia a minőségi szórakozásra. Az pedig, hogy a 2018 egyik legjobb lemezét szállító Ice Nine Kills fogja…..
Második lemezével szintet szeretett volna lépni a soproni illetőségű #Plasticocean, ami szerintünk sikerült is, csak nem biztos, hogy a jó irányba... A #Békétlen dalairól sokmindent el lehet mondani és tény, hogy nem lettek hallgathatatlanok, de ez inkább múlott a keverésen, semmint a srácok…..
A két TOP10 után úgy gondoltuk, összeszedjük nektek azt is, mely zenekarok és albumok okozták a legnagyobb csalódást nekünk 2019-ben. Szubjektív az összeállítás, mi így láttuk, de bátran írjátok meg ti is a saját "szégyenlistátokat"! Ja, és GRAMMYT DERYCK WHIBLEYNEK!..