Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jam01

1498 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte már hagyománnyá kezd válni (szerencsére!), hogy decemberben az Akváriumban hepajkodik az Alvin és a mókusok, ráadásul az idén ünnepi műsorral, két nap egymásután, pluszban a Junkies hathatós közreműködésével ment a punkdiszkó. Mi a második napon jártunk, mondjuk is, hogy milyen volt!..
Mike Portnoy, Richie Kotzen és Billy Sheehan hármasa olyan együttállás, amelyet talán egyetlen rockrajongónak sem kell bemutatnunk, de ha mindenképpen be kéne, akkor íme néhány szóban: a rock legendái olyan örömzenét pakolnak, amiért más zenekarok a karrierjüket beáldoznák. Sallangmentesen,…..
Ez is eljött, átestem a tűzkeresztségen az új Barba Negraban és ehhez egy olyan csomagot sikerült választani, mint a While She Sleeps és a Beartooth kettőse, akiket hazai oldalról a Satelles szupportált. Nagyon szívesen mondanám, hogy az előzetes félelmek és beszámolók alaptalanok voltak a hellyel…..
A Caleb Shomo vezette Beartooth talán még nem is járt nálunk, a While She Sleeps gárdája viszont visszatérő vendég kis hazánkban, úgyhogy lesz, ki utat mutasson az amerikaiaknak a Barba Negra felé vezető úton augusztus 15-én. De ha végképp elvesznének, akkor kérhetnek útmutatást a Staellestől, akik…..
Fülelő Tomon innen, gyászon túl 2023.08.03 14:28:34
Esősnek ígérkező, de végül mégis napsütötte délutánon érkezett meg hozzánk az Architects, akik négy év után végre ismét felmásztak a Budapest Park színpadára és megmutatták, hogy milyen az, amikor a gyászt otthon hagyva, mindenféle tehertől mentesen adnak nekünk koncertet. De mielőtt rákanyarodnánk…..
A Sam Carter vezette brit banda már számtalan alkalommal járt nálunk – egyre nagyobb és nagyobb helyeken -, viszont legutóbbi látogatásuk óta két új lemezt is kigurítottak az istállójukból, úgyhogy lesz mivel megszórni a mindig lelkes közönséget! A Budapest Park pedig tárt karokkal fogadja újra a…..
Ismét Danny Worsnoppal az élén tér vissza hozzánk a brit banda, hogy a Yonaka és a Halflives kíséretében felrobbantsa a Budapest Parkot. Kánikulát se mondanak, más nagyobb esemény sem árnyékolja a bulit, úgyhogy nincs is jobb ajánlatunk a hétzárásra!..
Egyszerre érkezett hozzánk a Hollywood Undead és a Papa Roach, úgyhogy ez a páros tökéletes alkalmat biztosított arra, hogy végre meglessük Veszprém új büszkeségét, a Gyárkert Kultúrparkot, ami már amúgy is adósságunk volt egy ideje – kb. mióta megnyitott. Nos, felocsúdva az események súlyának…..
Június 13-án, jövő kedden a veszprémi Gyárkert begyújtja a rakétákat és két világklasszis zenekarral bedurrantja a nyarat. A Papa Roach és a Hollywood Undead három éve már lezúzta az Arénát, meglátjuk, most mire mennek matiné időpontban és napsütésben, szabadtéren!..
A tavalyi, Arénás, nosztalgikus húrokat pengető buli után néhány hónappal visszatér a Simple Plan, hogy most az új lemezét mutassa meg a világnak. Akik ezúttal segítenek nekik a színpad felszántásában, a Zebrahead, a Set It Off és a Charlotte Sands. Poppunk cipőket készíteni, jövünk!..
Június 1-jén (néhány év csúszás után) csak megérkezett a Papp Lászlóba az Oli Sykes vezette Bring Me The Horizon, akik az ADTR és a Lorna Shore helyett (szomorú fej) „csak” a Spiritboxot hozták (boldog fej) melegíteni. ADTR rajongóként persze, hogy maradt egy kis keserű szájíz (főleg a tavalyi…..
A tavalyi teltházas hupákolás után ismét meglátogat minket a német rave koronázatlan királya, a Scooter. Jól bevált módszeren ne változtass alapon az estét Tommy B és Náksi fogja nyitni, akik már nem egyszer bizonyították, hogy kellő hangulatba tudják hozni a közönséget a németek előtt...
Április 30-án, azaz vasárnap betölti a harmadik ikszet is Jam egyik kedvenc, hazai bandája és naná, hogy ott leszünk! Ha valamikor el akartál menni Alvinra, de nem tetted, akkor ennél jobb alkalom nem lesz, hiszen extra hosszú, extra látványos produkcióval készülnek a punkok!..
Néhány olyan lemez következik most, amelyek bizony akár még fel is férhettek volna a kedvenc 2022-es hazai albumaink listájára, ha történetesen tavaly év végén hallgatjuk őket. De mivel nem így tettünk, most már csak utólag ingathatjuk a fejünket, ugyanis a @counterclockwiseskatepunk , a…..
Kovács Greg már a Red Swamp-ben is bizonyította párszor, hogy az ország egyik legjobb metaltorka, de a @thecuriouskind677 soraiban alkalma nyílik bemutatni, hogy a kevésbé fémes témák is könnyedén mennek neki. Miatta, meg persze a félelmetesen magas szinten bemutatott muzsikálás és a kiválóan…..
Alapból a #Frisselő elejére terveztük pár percben ezt a témát, de annyira duzzadt és vittek előre - és minden irányba - minket a gondolatok, hogy úgy határoztunk, hogy útnak indítjuk a #Ventilláló sorozatot. Itt kicsit szabadabban beszélhetünk olyan dolgokról, amik egyes, kötöttebb tematikájú…..
Nem hisszük, hogy a @Periphery -t bárkinek is be kellene mutatni, aki valamennyire is érdeklődik a prog-metal / djent műfaj iránt. Az viszont, hogy mit művelnek az ötödik számozott lemezen, az már bőven kíván némi kifejtést, úgyhogy odafent mondjuk, hogy mit gondolunk a #DjentIsNotAGenre-ról,…..
A nyilvánvaló fekete rovat és a ki-mikor jön/nem jön koncertezni dolgok letudása után igyekeztünk színes-szagos és egészen kacagságos dolgokat hozni az új #Frisselő-be. De hát amikor olyan nagyságok, mint #ozzyosbourne , #steveharris és #coreytaylor nyilatkoznak (#nikkisixx-ről nem is beszélve),…..
#Jam jobban várta az új @storyoftheyear lemezt, mint bármit eddig 2023-ban, úgyhogy tán nem meglepő, hogy a #TearMeToPieces dalai már tényleg darabokra vannak tépkedve és rommá is vannak hallgatva. #Völgyesi kollégának ezúton is köszönjük a remek címet, ennél találóbb nem is lehetne, amúgy meg…..
Aktuális hármasunk igencsak vegyesfelvágottra sikeredett, hiszen a @FeedTheMogul , a @kachy886 és a @Solidityband egészen különböző világokból érkeznek, de nálunk valahogy mindenki elfér. Reppenjetek rá a lemezekre és meséljetek, hogy kinek melyik, miért, hogyan, mikor és a többi, és a többi...  ..
Sokáig tologattuk, de az élő debüt után egyértelmű volt, hogy a @komodoband6257 új EP-jére rá kell mászni, mint gyík a... hát bárhova. A #BITE dalai pedig egészen megmarták a bőrünket és a húsunkat egyaránt - a hallójáratainkról és az agyunkról nem is beszélve, úgyhogy azt ajánljuk, hogy tartsatok…..
Két dobos után végre egy gitárost is tudunk hozni nektek @GergoHajer személyében, akit nyilván mindannyian ismertek, de talán tud mesélni olyan sztorikat, amiket még ti sem gondoltatok volna. Honnan jött a stúdió, hogy keveredett össze mindannyiunk kedvenc Joey Jordison-jával és mivel kezdte a…..
Kicsit több, mint hét évre volt szüksége a @thewinerydogs legénységének, hogy világra szabadítsa a harmadik lemezét, és hát mit szépítsük, most sem tudtak kibújni a bőrükből, ugyanis a #III pontosan azt a power rockot tartalmazza, amelyben eddig is világszintet hoztak a Borász Kutyák – bár egy…..
Úgy vettük észre, hogy tetszett nektek az új formátum, úgyhogy jön a második rész - ezúttal alteresebbre vettük a figurát és az @aebsenceofficial , a @Ketszemkozt és a @nagyur3964 új lemezeiről szólunk pár szót. Összességében nem annyira bírjuk ezt a vonalat, de ennek dacára is bejöttek nekünk ezek…..
Keveseknek sikerül egy előre beharangozott búcsúalbumot topra tenni, de a #Godsmack sikerrel abszolválta a feladatot. Sully-ék lelazult, felszabadult örömzenélése már megint akkora slágereket eredményezett, hogy két-három hallgatás után már az összes refrént együtt üvöltöd Ernával. Goodbye Godsmack,…..