Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hekksütő Marika néni.

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az okát ugyan nem tudom, de faktumként kezelendő, hogy ha egyszer gajra megy valami otthon, akkor pusztán, mintegy empátiából a többi cucc is folyamatosan megadja magát. Egyéb alternatíva szerint kurva szar a kisugárzásom és a körülöttem lévő tárgyak ily’ aljas módon…..
A Bartendaz Hungary a New Yorki Bartendaz testvércsapata, amit 2003-ban, New York-ban alapítottak. Volt szerencsém belelátni a srácok mindennapjaiba, és azt kell mondjam, nem csak egy edzésformából beszélünk, hanem egy egységről, egy gondolkodásmódról, egy olyan csapatról, akik…..
Igen van egy titkos ügynökünk, aki a szigetről jelent. Ő egy nagyon tanár és imád szigetelni. István tanár úr jelenti, mostantól midennap! A sziget és minden amiről nem hallani. "Szabadlábon.. Szerintem szombaton nem volt teltház, de éjszakai pillangó sokan voltak. Már kora…..
Az alant található poszt kerüli a banális szerkezetet a Valentin nap eredetét illetően, mivel ez mocskosul nem érdekel most minket.Jómagamról sziklaszilárd tényként állítható, miszerint sosem keltem még ekképp:Nullakettő tizennegyedikén téli pacsirtaszóra ébredvén,…..
Szia Edna! Sokat gondolkodtam, hogy nagyobbra műtetem a melleimet, mert hát..sajna nekem nem nőttek valami nagyra, meg a pasim is izélget miatta :( Én olyan 500 köbcentisre gondoltam..de még nem döntöttem..mit mondasz Edna? Köszi! Lola, 25 éves, (kismellű)…..
Previously: Chapter I., Chapter II. Hamupipő az örömtől majd kicsattanva, A némber ajtajáról épp lepattanva, Rögvest azon kezdett kattogni az agya, Hogy ne a bál estéjére verje ki a ragya. Szaladt is gyorsan aprócska cellájába, Roskadozó gardróbját nagyra kitárta, Majd cuccait,…..
Még meg sem születtem, mikor a texasi ranchen Dzsoki már kislapáttal kutat ásott ki a birtokon, és az onnan feltörő vizet árulta keményített tehénszarból korongozott bögrében, darabját 2 centért. A Dallas, avagy a texasi keresztapa és sleppje. Lemmingsként tódultunk a zajdoboz…..
Úgy kelek az Ikeás ágyam Dormeo matracáról, hogy kurvára menstruálok. Ez azért is probléma, mert a 3 imbecilis, vigyorgós barátnőmmel ma shoppingolás volt a cél, azonban ez egyre inkább meghiúsulni látszik. Felhívom anyámat, majd mielőtt elpanaszolnám neki rettentő reggelem…..
Ehunvanni I.rész. A helyzet továbbra is változatlan volt, És Hamunak ezért nem járt semmilyen zsold, Szedte a pókhálót, törölte az üstöt, Közben pedig egyre csak nyelte a füstöt. Néha nyúzottan feküdve a paplanon, Merengve nézett ki a cirádás ablakon, Dallal szúrva magának…..