Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Empiriokriticizmus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csepel és Soroksár új országgyűlési képviselőjétől, dr. Szabó Szabolcstól hétfő délután kaptuk az elektronikus levelet, amelyet - sok sikert kívánva új munkájához - változtatás nélkül közlünk: Holnap összeül az új Országgyűlés. Lassan minden képviselő átadta…..
Empiriokriticizmus 2014.05.06 08:52:37
@Csepelfigyelő: bedobtál egy kavicsot a vízbe,hátha halat talál!Próbáld meg előkeríteni ezeket az új szabályokat......csak hallottál valamit fél füllel,oszt most szajkózod!Nincs ilyen szabály!
Egyébként ténylegesen kellene egy új törvény,ami kimondaná,hogy egy ember költségvetési pénzből csak egy fizetésben részesülhessen!Ne lehessen mindenféle igazgatótanácsi,felügyelőbizottsági,stb,stb...pozíciókat jó pénzért betölteni!
A fejlett világ ilyen szintű szociális rendszert képtelen fenntartani, az állampolgárok ugyanakkor nincsenek felkészülve arra, hogy állami gondoskodás nélkül boldoguljanak. Kutyaszorító.A gazdaságpolitikusok a világ összes pénzét el tudják költeni, vagyis a nyugati gazdaságok…..
Empiriokriticizmus 2014.03.03 19:10:56
1. Elméletileg mennyit lehet nyugdíjra spórolni a közmunkabérből?
2. Elméletileg tényleg nagyon egyszerű,hogy ki mint veti ágyát,úgy alussza álmát....
3. véleményem szerint a jelenlegi bérek nem tükrözik pontosan a végzett munka értékét.Németországi munkás -magyarországi munkás ugyanazon,és ugyanannyi munkát végez,miért is van a bérében különbség?
4. Egy ember központi költségvetésből csak egy címen kaphasson jövedelmet!Ezáltal lehetőség nyílna a munkanélküliség csökkentésére.
5. Szerintem globálisan egy olyan irány fele kellene menni,amiben a magasabb jövedelműeknek jóval nagyobb részt kell vállalniuk a társadalom terheléséből akár adóteher növekedésben,akár önként vállalt jószolgálati küldetésben.Áldozniuk kell a vagyonukból azért,hogy folyamatosan élvezhessék a jólétet!Ha továbbra is ilyen ütemben folytatódik a szegények számának növekedése,hamarosan eljő a "Mad Max" világ,és akkor lehet a pénzt olvasgatni....
Mert ezen esetben a nincstelennek sok veszítenivalója nem lesz,sokat nem fog védeni a
testőrökkel őrzött villa!
6. "Summa szamárum": az Államnak kötelessége állampolgárainak életéről gondoskodnia halálukig.Ha gondoskodik egészségükről/egészségügy/,biztonságukról/rendőrség/,oktatásukról/iskolák/,stb,stb,akkor öregkorukra nem hagyhatja magukra az elesetteket!Az Állam ezért alakult ki az idők folyamán a társadalom fejlődése közepette.Valószínűsítem,hogy meg lehet találni
az arany középutat,csak a közmegegyezés irányába kell komoly munkát feccőlni!Szép feladat lesz!
Hajráááááááá!
Objektív megközelítés, kérlelhetetlen tudományos igényesség, higgadt elemzés - mindig is ez volt a fő fegyvere A politológusnak, Kéri Lászlónak. Nem véletlen, hogy egy ilyen szakmai tekintélyt minden párt magának akar. A brutálissá durvuló kampányban az MSZP nem szarozott:…..