Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elstib

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan vágnak bele felelőtlenséggel kevert vakmerőséggel a határátkelésbe (bár remélhetőleg egyre kevesebben vannak olyanok, akik nem tájékozódnak előzetesen), nyelvtudás és/vagy megfelelő információk híján. Pedig nem árt tudni, hogy a munkavállalás külföldön sem feltétlenül diadalmenet. A következő…..
“A szó veszélyes fegyver” - énekelte az Illés 1972-ben, sok évvel a Facebook előtt. Az állítás nem kopott, sőt egyre erőteljesebben tapasztaljuk elszomorító igazságtartalmát. Főleg, ha a szó hülyék kezébe kerül. Márpedig a Facebookon gyakran kerül. Lehet köpködni…..
  Anno, mikor megkaptam az 1001 film amit látnod kell mielőtt meghalsz című könyvet, nagy érdeklődéssel olvastam végig, majd összeírtam egy listára belőle azokat, amiket tényleg meg akarok nézni. Pár év alatt eljutottam oda, hogy már csak két alkotás maradt a listán: A ház hideg szíve és ez.…..
Baksa-Soós Attila: Feromon Éva aznap négy perccel korábban érkezett a közértbe, mint rendesen. A paradicsom konzervgyárban hip-hip-hurrá hangulat uralkodott, hiszen Éva bőven idő előtt teljesítette a legelső terv megcélzott eredményeit. A gyár megnyitásától számítva…..
elstib 2014.12.25 10:45:07
Ha valaki tanulmányozza a Harmadik Birodalom történetét, óhatatlanul felmerül a kérdés: "Hogy hihették el mindezt a németek? Hogy lehet hogy annk ellenére, amit maguk körül láttak, elfogadták az otromba hazugságokat? A dolgok megértéséhez tudni kell, hogy a  náci…..
elstib 2013.12.18 15:14:11
@¿Qué tapas hay?: És Ausztriában, különösen Bécsben – úgy tudom – sokkal magasabb volt ez az arány. Hitler itt "szocializálódott".
„...nem lehetetlen, és nem is nehéz uralkodni az embereken, csak érteni kell hozzá.” (Xenophon Anabaszisz) Xenophon írja a fent idézett Anabasziszban: a perzsáknál a gyermekek számára a legfontosabb dolog, amit tanítanak, az az igazság, amit úgy tanulnak, mint a görög gyerekek a…..