Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsomTam

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetesi Zsolt, az FFEK tagjának írása a mindinkább aktuális olajhozamcsúcs kapcsán: "Sokszor teszik fel nekem a kérdést: nem érzi úgy, hogy tévedett az olajkitermelés tetőzése kapcsán? Valamikor azt mondtam, hogy 2005 körül várható, hogy a legtöbb olajat bányásszák és aztán…..
A geomérnökségi beavatkozások kapcsán felmerülő első kérdésekre próbálunk választ adni. Egyesek szerint ez a jelenség egyszerűen nincsen, mások szerint pedig közvetlenül mérgeznek minket. Nem fogjuk azonban beváltani egyik szélsőséges tábor reményeit sem. Az viszont tény,…..
CsomTam 2014.01.27 16:34:13
@AntiKorrupt: Mindig is azt gondoltam, hogy ez a chaimtrail egy bődületes nagy kamu, bár eddig nem volt alkalmam utánamenni. Köszönöm a hozzászólásaidat, jó volt ilyen összegyűjtött józan válaszérveket olvasni.
Egy teljes napig csak szélerőművekből származó áramot használt Dánia – írja a motherboard.vice.com. Az összes decemberben felhasznált dán áram 54,8 százaléka származott szélenergiából, karácsony hetében pedig, amikor az ipari fogyasztás alacsonyabb, 68,5 százalékra nőtt…..
CsomTam 2014.01.23 11:48:59
@Repülős Gizi: Hűha, nagyon megragadtad a lényeget! A cikk címe játék a szavakkal. Tudod okoska, itt most nem az volt a lényeg, hogy egy pofon egyszerű hírből és a hozzá csatolt szerkesztői kiegészítésből egy bonyolult energetikai rendszerismertetőt írjon Pacsker, hanem hogy tükrözze az arányokat.
De köszi a kiegészítést, tök jó linkeket raktál be!
Hogyan gondolkodunk? „A hatékonyabb termelési és felhasználási technológiák megoldják a környezeti problémákat!” Ismerős a megállapítás? Ez talán az egyik legtöbbet használt érv például az energiahatékonyságot növelő technológiák fejlesztése mögött, hiszen a fenti…..