Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mosca.della.frutta

0 bejegyzést írt és 998 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
mosca.della.frutta 2015.01.19 03:21:10
@pomac: tud vigasztalni (nem! ) xD viccen kívül: hihetetlenül rosszindulatú, önző egybites lény ő is...
mosca.della.frutta 2015.01.19 03:28:58
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, de megtalálta a maga célközönségét, akik a felszínen tartják tizen-x év óta, azért az mindenképpen teljesítmény, még ha nem is mindenki szereti 8de kit szeret mindenki?) a zenéje nekem se jön be, de műsorvezetőként szerintem profi. néztem anno a Hajdú P-féle Összeesküvők c. reality-t, hát... ott spec az éjszakai kísérőműsor Majkával olyan volt, hogy azon be lehetett szakadni a röhögéstől... sorra tolta a jobbnál jobb gegeket - jó, az kötetlen műfaj volt. de sztem a Sztárban Sztár zsűrijét is profin hozta, és most a Rising Star-ban sem rosszabb az agyonhájpolt Ö. Nóránál... :jah, és pókerben sem volt rossz ;)
mosca.della.frutta 2015.01.19 03:38:08
@kamilla123: ó te szegény... ilyenkor megnézni ezt a szörnyen irritáló adást.... nem tudod, minek tetted ki magad, de reméljük a legjobbakat, hogy nem lesz túl forgolódós éjszakád tőle, majd holnap mesélj ;)) viszont a tipped remek, eltanulom tőled, ha megengeded, innen kezdve én is abszolút lazán, személyes preferenciákat mellőzve nézem majd hátradőlve, ahogy ölik egymást az agyhalott félzombik a nyereményért, igazad van, így viccesebb lesz ;) de most akkor én is elköszönök mindenkitől, JÓ ÉJT ALL! :)
Bencus beharangozza, hogy ebben a részben megint azt hallgathatjuk majd végig, hogy Ádiná hogyan retteg attól, hogy elveszíti Lacit. Alig várom. Reggel van, Fanni és a malac mint anya és gyerek létezik a villában, készíti neki a reggelit és azon vihorászik, hogy sertésmájkrémet ad…..
mosca.della.frutta 2015.01.18 21:13:18
@woodyall: ezt én is olvastam, végre valaki be is teszi ide, bravó és hatalmas KÖSZÖNET érte, ennyit tud a bajszos egér, ennyit is néztem ki belőle, már mikor életemben először láttam, a kisfilmje is pontosan ezt tükrözte, nem okozott csalódást, ideje lenne kívülről néznie a játékot végre! :P
Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék…..
mosca.della.frutta 2015.01.10 19:30:03
@csiri bá: mikre figyelsz te, hallod.... ;)) és tényleg mondta, akkor pedig annak a helyes szép, jóravaló fijúcskának reszeltek (vagyis ő nem reszel többet odabent ;P) hacsak fel nem köti a lilát, és nyer vele két hetet, mert többet biztosan nem... xDD
mosca.della.frutta 2015.01.10 19:46:30
@Krétagarbó: tiszta sor, de ha én Edinát akarnám megerősíteni - most teljesen félredobva a személyes antipátiámat, csakis neutrálisan, a végső győzelmet becélozva neki -, akkor én a két kolonctól szabadítanám meg őt mielőbb, hogy megint az a vicces-helyes Ádinka lehessen, mint akit az elején hozott, üzembiztosan... 12ker is lehúzza, de a főellenség Lacc, akit képtelen félretenni a játék miatt (most így látom, de aztán lehet, hogy E. rafkósabb, mint gondolom, és mégis félredobja, ha úgy alakul), szal most Basszájba kéne kimenjen vsz - és maradjon is ott -, nem a Medve, mert vele még spanolhatna is akár, ha már a mostani kullancsai nem lesznek mellette, Medve ui nem ellenfél senkinek, teljesen impotens... /azt, hogy Zsu megy ki most, szinte mindenki biztosra veszi, így más eshetőséggel eleve nem is számolok most/
mosca.della.frutta 2015.01.10 19:51:16
@nátrium glutamát: ezen tényleg csak azt lehet, de hallod, már annyira beleolvadt az enteriőrbe, hogy észre se veszem, hogy ott van, tőlem bent maradhat akármeddig, győzni úgyse fog, ember nincs, aki rá szavazna (meg szponzor se az Rtl-nél;) szal ha egyszer párbajozik, elvérzik... akkor meg mit foglalkozzunk vele? nem-e? ;)))
Egy szavazatunk van, mondja Bencus a beköszönésben, de azzal szabadon garázdálkodhatunk, már ugye bizonyos kereteken belül, mert Maksa Zoltánt a közéletből ezzel nem lehet eltávolítani, de ne legyünk telhetetlenek, megássa ő a saját sírját, ha arról van szó. Azt viszont mi…..
mosca.della.frutta 2015.01.05 04:19:23
@nátrium glutamát: á csak vaktában lövöldöztem, és touché xDD
mosca.della.frutta 2015.01.05 04:25:17
@pomac: neeeeeeeem xDDDDDD

a T&T bt Zsúra rakja testületileg? megnézem én azt, zerintem csak oltanak mindenkit.. mert BD szerintem az aljahímet vinné ki - vagy a kanapétartozékot, de szerintem előbbi esélyesebb, és PVC-ék is biztosan ere próbálják majd terelgetni BD-t...
Micsoda összefoglaló jutott nekem az újév első hogyvoltozására, egy rossz szavam nem lehet. Lesz itt tényleg minden, mint a búcsúban, ahogy a szilveszteri buGYi - ahogy tegnap Bencus egy enyhe freudi elszólással fogalmazott- agyeldobatós képsorait felvonultatjuk. Kulcsszavakban:…..
mosca.della.frutta 2015.01.04 02:27:49
@Micsell: neked is re :* :)
mosca.della.frutta 2015.01.04 02:32:43
@őszinte akit a nyomi blog Celebbé avanzsált: hogy a fenébe ne, viccelsz? ;) na de tényleg lépek, remélem, most már maradsz, és generálod ezerszám a kommenteket, jó éjt neked is! :)
mosca.della.frutta 2015.01.04 02:34:48
@őszinte akit a nyomi blog Celebbé avanzsált: fogalmam nincs, és Well kolléga sincs itt, de szerintem ON sincs ma, mintha írték volna fentebb a srácok... na puszi, további szép estét (hajnalt) :)
Ha nem látom a tegnapi adást, el sem hiszem, ami történt benne, de haladjunk szépen sorban. A kedves kommentelőknek köszönhetően már tudjuk, hogy Dóri tetkóján a “natúr francia 1500 dirham, anál 3000, egész éjszaka 8000” sor helyett a “szeretem a faszt, hát még ha fizetnek…..
mosca.della.frutta 2015.01.02 05:09:47
@verkli: emberekkel? így, egy az egyben? semmi, ha így látod, magadban keresd az okát. csak az alja trógerrekkel van némi fenntartásom, de azokkal is csak akkor, ha történetesen látom, hallom őket, egyébként pont lesz.rom az összeset. nem értek egyet azzal, amit általában képviselsz, de ezzel a kommenteddel történetesen igen, problem? én sem analizállak, te se tedd, köszi.
mosca.della.frutta 2015.01.02 05:22:53
@nátrium glutamát: kicsit félrement az a dolog, én se tudtam hová tenni: karácsony - születés, i.sz. kezdete / vs. húsvét - keresztre feszítés, feltámadás (tojás alakú kő xD) 33. életév... kicsit mintha előre futottunk volna az időben, de nem baj, legalább elénekelhette a szerelmi vallomást (mindent a szerelemért, vagy a fődíjért?;) / és igen, a zsírmedve néha vicces, pl. a táncversenyben tegnap,, Tanya nem az.
mosca.della.frutta 2015.01.02 05:28:24
@Well...: ..".lehet bevallalta a delutan emlegetett edesharmast .....uzi a retek jatekmesterenek ... "gyors vagy geci" ..." epic xDDDD
Bencusnak ismét van teste, jelentem, és nem is röhögi el a konfot, amivel nekem spec. nem túl sok problémám volt, mert ezt a műsort komolyan venni nem nagyon lehet, de értem én, munkahely, én sem hugyozok a szerkesztőség közepére, pedig néha kurva nagy kedvem lenne. Ha majd egyszer…..
mosca.della.frutta 2014.12.31 20:08:34
@vastyúk is ..: miért kell csúsztatni? a mondat folytatását miért nem idézed be, hogy nem gond, ha beleszólsz? beleszólhatsz, csak akkor ne kérd ki, hogy miért jövök Tanyával, mert az egészet Tanya vonatkozásában tárgyaltuk, nem általánosságban.- ha nem kiragadott részletekre ugranál rá, talán értenéd is, és nem operálnál akkora marhaságokkal, mint a záró mondatod, "köszönömszépen". xDDDD
mosca.della.frutta 2014.12.31 20:11:56
@Micsell: már iszom ;))) /Bödöcs-klasszik: "gyere-gyere, ájj' - gyere, ájj' - gyere - igyááááááá' valamit!" xDDDD/
mosca.della.frutta 2014.12.31 20:25:53
@nátrium glutamát: azon vagyok, de sajna nekem is lépnem kell, egyre nagyobb számban szivárognak a betolakodók (vendégeknek hívatják magukat), Bodox bá't rögzítem, majd hajnalban jól jöhet még ;) nektek további jó hv-s partizást kívánok, még majd igyekszem felnézni ide, de addig is: MINDENKINEK BUÉK!!! :) természetesen azoknak is, akikkel vitába keveredtem, vagy fogok, mulassatok jól! :**

jah, blogtulajnak és az összes poszternek is, jövőre ugyanilyen szórakoztatásra tartunk igényt, sixx-mestert meg remélem, hívják még a Belevalóba, hogy legyen még nézhető változata ebben a szériában annak a xarnak, naszóval, Mindenkinek Minden Szépet és Jót az Új Évre! :)
Ami miatt nem tudtunk aludni, hogy akkor most hogy is volt az, hogy Edina is azért kampányolt az érdekbarátainál, hogy rája basszák a könyöradományul adott kiválasztó jelet, oszt mégsem ő kapta a zöld kendőt, hanem Robin, a nagy rejtély ma végre kiderül. (SPOILER ALERT:…..
mosca.della.frutta 2014.12.31 03:17:31
@nátrium glutamát: anyám..... ezt csak most látom xDDD
mosca.della.frutta 2014.12.31 03:38:29
@nátrium glutamát: eh, akciós volt, a juhász diplomámhoz csapták oda, hogy jutalmazzák az elszántságomat xDDDD na de te se sz@rral gurigázol akkor ahogy mondani szokás - csupa kurrens szakma, te ksi diplomahalmozó, te! :PP
mosca.della.frutta 2014.12.31 04:02:55
@nátrium glutamát: köszi, asszem mindannyiunk nevében mondhatom, ez megalapozza az éjszakánkat xDDD hasonlóan jó pihit kívánnék én is mindenkinek! ;)
Kiválasztás Bitches! Sixx-szel ellentétben én nem bírtam a taktikázós szériát, így itt se tetszik, ahogy próbálják megye kettes, de ott is cserepedaos szinten űzni ezt a játékot, mert egyrészt saját maguknak mondanak ellent azzal, hogy ösztönlényként racionális, észérvekre…..
mosca.della.frutta 2014.12.30 02:41:51
@Ay Mama, Que paso: igazán izgalmas ON, nem csodálom, hogy bealudtál, nálam is elfogyott az oxigén, a puszta látványtól xDD (ásít-ásít)
mosca.della.frutta 2014.12.30 02:45:42
@Empty Bee: nyilván ;) gondolta, csak nem járatja már le saját magát is a cikkben - majd a vellában ;)
mosca.della.frutta 2014.12.30 02:49:08
@mosca.della.frutta: na de várjunk, Renyagenyától tudjuk, hogy a verbális agresszió nem agresszió - mondjuk, definiálni elfelejtette, hogy akkor az mégis mi, de mindegy, lényeg, hogy ő nem volt agresszív, mert konkrétan "nem verekedett"... :PP
Ember legyen a talpán, aki rendet tud vágni abban a pézsmaszagú ködbe burkolózó kavarásmasszába, ami most a villában éppen a Laci-Edina-Zsu háromszöget nyakon öntötte. A karácsonyi zabálásban egy dekát sem hízó, ezért érdemrendet érdemlő Bencus tuti nem fog, bezzeg a…..
mosca.della.frutta 2014.12.29 02:27:11
@nátrium glutamát: ezért hát! ;)))
mosca.della.frutta 2014.12.29 18:11:02
@foxwiththegloves: sziasztok, még nem olvastam vissza semmit, se a posztot, sem a komikat, csak oldalt láttam a posztot megnyitva, hogy megszólítottál, így gyorsan válaszolok is: aláírom, amit mondasz, annak van alapja, én is láttam már ilyet, sőt, magam is tapasztaltam meg hasonlót, mégis azt mondom, hogy aki ennyivel maga fölé választ, annál borítékolható a szopórolleren vergődés, míg ahol megvan a harmónia bizonyos mértékig, ott azért nagyobb esély van a tartós kapcsolat kialakulására; mert eleve, ahol az egyik félnek szinte állandóan szégyenkeznie kell a partnere miatt, azt egy darabig lehet úgy vinni, hogy hárítja a támadásokat, a döbbent tekinteteket az ember, vagy be is lehet zárkózni a négy fal közé és csak egymásnak élni, 'úgymond', de azért azt vsz mindenki vágja, hogy ez csak ideig-óráig működőképes életstratégia, és ugyanott vagyunk, ahol az előbb, hogy garantált a szakítás, pusztán idő kérdése, hogy mikor szakad a cérna annál, akinek kényelmetlen mutatkoznia a másikkal... ezért azt gondolom, hogy sok kellemetlenségtől kíméli meg magát az, akinek VAN egészséges értékítélete, önkritikája, és nem bonyolódik eleve halálra ítélt projektbe - se 'tattikából', vagyis érdekből, se puszta fékentarthatatlan önzéstől vezéreltetve.
/Bajusz szerintem nyilvánvaló pszichopátiás eset, de ezt most nem fejtegetem már, tegnapi posztnál megtettük többen is, újat már nem tudnék mondani.../
Bencust kapjuk karácsony második napján, ráadásul ünnepi göncben, ami jelen esetben egy piros csokornyakkendőt jelent - azt a ruhadarabot, amit civilizált országokban hatóságilag kellene betiltani. A műsor a karácsony, a kúrás és a kinek nagyobb a fasza-verseny jegyében zajlik,…..
mosca.della.frutta 2014.12.28 17:05:06
@mézescsók: aztak...rva! ... már elnézést, de ez annyira betalált - amúgy meg szép estét mindenkinek, miután tegnap újfent kidobott a blogmoci (igen, monnyon le, MOST!;) szal senkinek nem tudtam reflektálni, aki megszólított, ezért milliárd bocsi, majd megválaszolok mindent, amennyire -és amikor - tudok, de most az oldal betöltődése pont ennél a kommentnél állt meg, és annyira de annyira egyetértek, hogy annak hangot kell adjak mmkk; igen, ez tökéletes elemzése Ádinka lényegi tulajdonságainak, ez ő.
bár, annyival talán kiegészíteném még, hogy ezek mellé meglehetősen egyszerű is - a szó negatív értelmében -, noha iszonyatosan okosnak szeretne látszani, de én csak azt látom, ahogyan Dani gondolati anyagából dolgozik állandóan, az okoskodónak szánt, ám meglehetős primitívséggel interpretált mondataiból Dani köszön vissza - kivéve azt a végeláthatatlan önző követelődzést, amivel Lacc életét teszi pokollá napi szinten, de az inkább taszító, mintsem pozitív, együttérzést keltő... legalábbis én így élem meg, és a helyzet az, hogy az én szimpátiámat már teljesen elveszítette mára, sajnálom...
mosca.della.frutta 2014.12.28 17:18:55
@Zsolt28: kétlem, hogy ezért csinálta volna, hiszen ezzel inkább magát gyengítette, amikor újabb támadási felületet adott nem csak a saját szövetségeseinek, de a mocsárlakó brigád számára is; viszont Dani csúnyán lebőgött ezzel a zsaroló attitűddel, ahogy magát "barátként" aposztrofálva arra biztatta Kiskunt, hogy mondja el, mi kínozza, utána pedig azzal a lendülettel be is zsarolta, hogy vagy elmondja ő Kisbékának, vagy Zsu teszi ki magára az "ide lőjetek" táblát... ez mi?? "barát" az ilyen? hovatovább "szövetséges"?? inkább egy bosszúálló, kicsinyes tróger, aki kihasználja az első adandó alkalmat, hogy belerúgjon egy jókorát Kiskunba, aki amúgy elutasította őt, bocs (még jó, hogy nem kellett neki!)

másik téma, amit feszegetsz: a "reménytelen szerelem" önmagában senkit nem jogosít vsz arra, hogy rátelepedjen a szerelme tárgyára, hogy eldobva minden kritikai érzékét levakarhatatlan piócaként csüggjön rajta, már csak azért sem, mert ezzel megkeseríti annak életét, akit állítólag "szeret"!

másrészt, hol itt a nőiség?? kinek kell egy levakarhatatlan nő? te ismersz olyat? mert én nem! egy nőnek legyen tartása, aki ha ki is nézett magának valakit, hagyja, hogy a pasi "szerezze meg" magának, ne pedig ő vesse elé magát, folyamat keresztbe feküdve elé úgy, hogy szerencsétlen pasi elkerülni se tudja - mert ugye a játék sajátossága folytán erre nincs is mód fizikailag. Ádina magát a női nemet gyalázza ezzel a szánalomra méltó zaklató attitűddel, amire nem indíttatja más, mint a saját kicsinyes ÖNZÉSE!
mosca.della.frutta 2014.12.28 17:31:59
@Zsolt28: egy nőnek vele születetten van radarja arra, hogy kinek jön be, és kinek nem, csak figyelni kell rá, és elengedni a már említett önzést, és akkor soha nem kerül olyan helyzetbe, mint ez a csúf kis béka, aki mert nagyot álmodni. és nem, nem tudom sajnálni őt, mert az egy dolog, hogy látnia kéne magától is, hogy nem egy alfahím súlycsoportjában játszik, plusz: Laci is megmondta neki kerek perec, hogy nem kell neki, max szexuálisan - de azt is csak azért, mert el van zárva a világtól, és így azoktól a nőktől, akik közt amúgy ő mozgolódik -, és ha ez még nem lenne elég, a többiek is folyamatosan figyelmeztetik, hogy NEM Laci esete, ne képzeljen többet az egész projektjébe, mint ami abban valójában van (fizikai szükséglet), de ő nem vesz tudomást, homokba dugja a fejét, mert neki - bármi áron, akár sérülések árán is - de KELL LAci, akit amúgy a kinti életben a büdös életben SOHA nem kapna meg, még egyetlen egy alkalmas eü szexre sem! tiszta szánalom az a nő, és végtelenül primitív (nem buta, hanem primitív!).
Hú. Párbaj van, Röné vs 12ker, aminek elég megjósolható a végeredménye, de mit kellett végignéznünk, mire eljutottunk odáig….ezért álljon most itt az epizódból az a screencap, ami tökéletesen kifejezi az egészet. Ez volt az az összefoglaló, amibe a párbaja napján…..
mosca.della.frutta 2014.12.24 06:05:39
@Ay Mama, Que paso: édes isstenem, ember! te nagyon kész vagy, imádom a humorodat! xDDD és köcce a közvetítésekért :)

mai öfit csak most néztem meg, én könnyesre röhögtem magam a kvízen, ennyi agysebészt ilyen kicsi helyre összezárni... priceless (y) kedvencem a barlangba zárt dzsízusz a tojás alakú kővel, amint a húsvét a tojás jelképe... eh, egyházi gimis múlttal kb beszakadtam ezen, na és a "vérbaj-nem-szifilisz" kérdéskör is kiégés-gyanús, de ami tényleg mindent vitt ma, az a Bódi sivatag meg a Falcer-tojások (én határozottan "f"-fel hallottam, bocsi;), ja és az, hogy a wannabe "színésznő" nem vágja Dosztojevszkijt, az mi már? xDD ennyit erről, úgy színész az, mint ahogy a vőlegénye a szemüveges lúzer, akinek a párbaján mintha elfelejtett volna "örvendezni", hagyjuk már! (miközben a családját végigsorolta, a barátait, és gyak. mindenkit, csak a fickót felejtette ki - aki gondolom, ugyanolyan "színész" mint ő :P)
Lilu egy szvetterben, én pizsamában kezdtem neki a VV7 legutóbbi adásának, a különbség csak annyi, hogy az én pizsamámban nem lehet kamera elé állni. A villa szerelmi sokszögei tovább bonyolódtak tegnap, A Napon, Amikor Lett Volna Párbaj, De Nem Lett, Mert X-Faktor, Ebina kiborult,…..
mosca.della.frutta 2014.12.23 00:35:08
@pomac: csak most? ;)
mosca.della.frutta 2014.12.23 00:50:45
@aggyistenbrittudós: igen, de ez a ritkább eset, ahogyan már utaltam rá, sokkal gyakoribb az értelmi fogyatékkal élők száma azok között, akik ezzel a spektrumzavarral élnek, nagyjából 2/3-ad - 1/3-ad az arány... egyébként én is találkoztam már olyan aspergeressel, aki átlagos intellektussal rendelkezik, de olyannal is, aki meg sem közelíti az átlagost szintet, de nem ez a legnagyobb problémája, hanem a társadalmi normák abszolút figyelmen kívül hagyása a hétköznapi életben úgy, hogy nem is érti, mit várna el tőle a környezete, mondhatni, teljesen nincs képben...
mosca.della.frutta 2014.12.23 00:54:44
@csincsilla72: de nem fogják feladni, mert ahhoz túl hülyék, hogy átlássák, ha már kétszer is benézték a kinti megmérettetést, akkor mégis csak náluk lehet a baj, nem a másik csapatnál... egy kis önvizsgálat kéne, de ahhoz meg (bocsánat, szitokszó következik;) némi intelligencia, hogy ezt belássák... /talán PVC kifordul a brigádból, de erre sem vennék mérget/
A villában uralkodó feszültséget meglovagolandó a szerkesztők tegnapelőtt beküldték a bikát, ami acélból volt ugyan, de így is ki híján megmihálylott Maci segge alatt, komolyan, ennyire durván még velem soha, senki nem érzékeltette, hogy mit jelent az, ha valaki túlsúlyos,…..
mosca.della.frutta 2014.12.22 13:40:05
csak most jutottam odáig, hogy sixx hv-ját elolvassam - "kicsit" (nagyon) közönséges lett, de erről nem ő tehet, az alapanyag sajnos adott, abból pedig a maximumot kihozta -, és a komikat se böngésztem még vissza, így elnézést, ha olyat írok, ami volt már, de azt nem bírom szó nélkül hagyni, hogy a mocsárlakók iránt sajnos még az sem bír bennem minimális szimpátiát sem ébreszteni, ha történetesen éppen ők vannak a szopórolleren (by sixx), legnagyobb döbbenetemre, még azt is szarul csinálják, valami hihetetlenmód ellenszenves brigád.
Zsu viszont nálam határozottan kezd feljönni Dani mellé a szimpátialistámon, korrekt, gondoskodó, karakán csajszi, sajnos Ádina meg csúszik lefelé a lejtőn... egyre ostobább, közönségesebb oldaláról mutatkozik be, amit inkább nem akartam volna látni, hiszen szurkoltam neki; na és arra is rávilágított a tegnapi öfi, hogy a dumája ellenére mi az, amiért valójában fúrja Kiskunt Daninál - a zsigeri féltékenység Lacc miatt, és semmi más!!!
majd belepusztul, hogy Lacinak láthatóan bejön a nála jóval nőiesebb, viszont ugyanannyira gondoskodó, közben mindent erős kézben tartó "főnökasszony"-style Kiskun, nyilván levágós neki, hogy ezzel ő nem versenyezhet, mert egyik paramétert sem hozza, semmilyen szinten, ugyanakkor végtelenül gyerekes, nőként nem komolyan vehető - és most már azt látom, korrekt játékos-cinkostársként sem.

ez pedig: "Dani taktikai döntést hozva, Edina meg lelkiismereti okból nem vesz részt benne..." szimplán nem igaz, még egy négyéves óvodásnak is levágós kellett legyen, hogy mennyire falsul hangzott, amit újra eljátszott - pontosan úgy, ahogy Vikács párbaja körül - ott is átláttak rajta még a buta mocsárlakók is, itt pedig még nyilvánvalóbb volt, hogy kamuzik, hogy megjátssza magát, szintúgy taktikai megfontolásból.

a két Bolji - Ádám és Robin Hood - ritka gusztustalan, gerincmentes figura, nagyjából a kanapémedve szintjét hozzák, hamar menni fog mindkettő; Lacc viszont határozottan kezd szimpátiát ébreszteni bennem, de azért... továbbra is: hajrá Dani, remélem, ma 70%-nál többet fog ráverni a gyűlölködő sunyi Renyagenyára!
mosca.della.frutta 2014.12.22 14:13:08
@csincsilla72: istenem, annyira a szívemből beszélsz, pontosan ezt hiányolom én is, hogy ne folyton a semmiről se szóló, értelmetlen bammegelések menjenek le az öfikben, amik ezredszerre ismétlődnek, tökcéltalanul, miközben láthatóan vannak bent történések, amikből az egyes karaktereket több oldalukról is megismerhetnénk, hiszen vannak rá utalások az öfikben is, gondolok itt pl. olyanokra, hogy különböző elszólásokból lehet csak tudni, hogy a villában a rend és a rendszer kizárólag Kiskunnak köszönhető, hogy Danit is rávette, hogy tartson maga körül civilizált körülményeket, ami eddig senkinek nem sikerült, etc... vagy kíváncsi lennék olyan beszélgetésekre, amikből - mint a régebbi szériákban - többet meg lehetett tudni egyes játékosok kinti életéről, és ezáltal a személyiségükről - de könyörgöm én is: NE a Pennisz-Fannyi-féle halottunalmas agyatlan vernyogást kelljen már nézni/hallgatni, mert abból volt elég, és az is sok volt!! a többieket, please! :P
mosca.della.frutta 2014.12.22 14:23:31
@kamilla123: ahhaha ez nagyon jó volt xDDDDD amúgy osztom amit írsz, Edina lába alól kicsúszni látszik a talaj, pontosabban, eddig tartott ki a kamuflázs, eddig bírta cérnával az álcát, mostanra nagyrészt lefoszlott róla, mondhatni "kijött a vére" ;P ostobábbnál ostobábbakat lép, miközben Kiskun taktikai gyöngyszemet villantott ebben az említett kis beszélgetésben, amikor burkoltan "befenyítette" Ádinkát, hogy eszébe nem jusson kifúrni őt a triumvirátusból, mert abban a minutumban megy rá az ő szívszerelme-nemérdekel-nemakaroktőlesemmit-Laccikájára, vagyis addig érezheti magát Ádinka Laccinál birtokon belül, amíg a hármasuk sértetlen, ügyes! ;)
Nagyon izgalmas rész elé nézünk: vajon Komisz spermácskája betalált Kazal petesejtecskéjébe, avagy sem? Két napja ezért rágom tövig a körmeimet. Nem ezzel a témával kezdünk, naná, majd ellövik az első öt percben a rész legizgalmasabb pontját. Nem, előtte még végig kell…..
mosca.della.frutta 2014.12.20 16:22:45
mosca.della.frutta 2014.12.20 16:26:21
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: pontosan; na meg túl alpári, túl primkó is hozzá, valahogy kétlem, hogy bejönne neki egy ilyen komisz-féle tróger senkiházi, akinek nagyjából zéró felelősségtudata és még annál is kevesebb erkölcsi érzéke van...
mosca.della.frutta 2014.12.20 16:36:51
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: nagyon f.szásan összeszedted, ehhez nincs is nagyon mit hozzátenni, tökéletes karakterjellemzések, egyetértek veled mindben - bár, 6-os szériát nem láttam, így nekem az Au-style kimaradt, és ez, amit most Suttyókomisz a riportban előad, teljesen újként hat - és még viccesnek is mondhatnám, akár, ha nem lenne ennyire ellenszenves figura szegény, hogy inkább hat szánalmasnak és erőltetettnek, mint viccesnek, szal részemről ő off;

(de azért még nem ejteném ki, megnézném, ahogy párbajról-párbajra koppan, amikor sorra véreznek el a katonái;))
Booya! Itt vagyok, meg a napi hogyvolt is. Én nyertem a kihívás napját, aminek a felszopó szakasza szügyig gázol a geciskedésben, áskálódásban, a kiafaszomatérdekelben és szerelmi hol az ollókban. Egy kicsit még belenyalunk a múlni nem akaró Faszkalap-gate-be, amiről unokáink is…..
mosca.della.frutta 2014.12.20 13:41:03
@csincsilla72: erre én csak annyit mondanék, hogy akkor - és pontosan akkor - tűnt fel itt, amikor a mocskosszájú szakadék, szegecselt riherongy vikács-rikács karakter csúfosan beégett a megalázó végeredménnyel abszolvált párbaja során, majd végre-valahára el is távozott a vellalakók köréből, ahogyan a nagykönyvben írva vagyon... xP és szerintem ezzel mindent elmondtam (részemről minden hozzászólását átugrom, kb pontosan zéró értelme van beleolvasni, ócska troll valóban, aki a személyes érintettségét gagyi módon próbálja palástolni).
mosca.della.frutta 2014.12.20 13:42:30
@Avanivi: nem fog ;))
  A közhiedelemmel szemben, nem az a bajom a Rising Starral, hogy a TV2 csinálja, vagy hogy a szombati X-Faktor annyira leszívja az agyam, hogy másnapra csak a zombulás marad és a kétségebeesés, hanem az, hogy ez egy rettenetesen rossz formátum, amiből a TV2 igyekszik ugyan kihozni,…..
mosca.della.frutta 2014.12.18 13:52:49
@rockjano: szinte minden szavaddal egyetértek, a falnak igenis van jelentősége - pontosan az, amit leírtál -, plusz show-elemnek is kiváló, érdekessé teszi az énekléseket, hogy sikerül-e megemelniük, és az effekt is nagyon látványos, amikor sikerül megugrani a nyitószázalékot - ez túl azon, hogy óriási pszichés löketet ad az énekeseknek (kinek-kinek pozitívat, avagy negatívot), nekem nézőként igen csak bejön, még akkor is, ha ezen felül semmilyen egyéb funkciója nincs (de persze van).

a zsűri viszont valóban zéró kémiával tolja, ez mára már teljesen nyilvánvalóvá lett számomra, míg más hasonló formátumoknál szinte jobban várom az értékeléseket, mint magát az éneklést, itt legtöbbször átugrom, annyira érdektelenek - pedig eleinte, az előválogatóknál, ahol még úgy ahogy meghagyták nekik, hogy a saját karakterüket hozzák, lazá-faszán (kopirájt feketelyuknak;), még bizakodtam, hogy lehet ebből valami, de alulmúlták minden várakozásom, kimondom: sz@rok, úgy ahogy vannak, de mind közül a leggagyibb P. Anna, ami nekem különösen nagy csalódás.

igen, ami lényegesen szórakoztatóbb volt, az a Voice, ott még volt minőségi énekes-alapanyag, de őket nem lehet újrahasznosítani ilyen kis idő elteltével (bár, pár figura esetében mégis megtette a tv2), ami vsz bukóra vitte a Voice-ot, az a formátum hibájának volt betudható, ti. hogy a döntőkben egymás ellen versenyeztették végig egy-egy mentor - bocs, mester - csapatának tagjait, és így nem alakulhatott ki semmiféle összekovácsolódás, csapatfíling, valódi KÖZÖSSÉG közöttük, ami önmagában zavaró volt, de mindennél irritálóbbá akkor vált, amikor magának a mesternek kellett két emberét egymás ellen felkészítenie, majd közöttük döntenie adásról-adásra, hogy kit enged tovább...
egy ilyen megterhelő lelki tusát én maximum a fináléban tudok elképzelni, az élő adás minden szakaszában ez nézőként is megterhelő, és totálisan felesleges elem volt, UTÁLTAM!
a számomra kívánatos menet az lett volna, ha a fináléig bezárólag a csapatok egymás ellen mennek, így viszont végig rossz érzés volt bennem, és a legvégére is elmaradt a katartikus élmény, szerintem ezért bukott meg az egész végül.

na és a Faktor... az elődöntő-középdöntő fázisokig szórakoztató volt, az első élő adás is még elment, de a második kb. harmadánál eluntam és elkapcsoltam, sajnos érdektelenek az énekesek (bár vannak köztük jók, de azok sem érdekesek, fogalmam nincs, miért, de nem köt le a személyiségük, olyan semmilyenek...) és azóta se bírtam rávenni magam, hogy ott maradjak, akárhányszor odakapcsolok szombatonként; a zsűri is beszürkült, unalmasak - TG teljesen kifújt, nemzet Robikája dettó, G eleve szürke, halovány figura, az értékelései alatt önkéntelen ásítani kezdek, Alföldi pedig.... ő Alföldi, de egyedül ő sem viszi el a show-t, mondjuk, ezt nem is vártam tőle, hiába bírom a fejét; a műsorvezetés is gyenge (Balázst sosem fogja hozni Bencus, egyszerűen haloványabb, jelentéktelenebb arc), a keretműsort kritikán aluli a született antitálentum wannabe műsorvezetővel... ha választanom kell, akkor már inkább a Rising Star, ahol az interaktivitás lehetősége (maga a tudat, hogy ha akarok, beleszólhatok) sokat hozzátesz a műsor egészéhez, így persze, hogy azt választom, egynél több énekes -tehetségkutatóra pedig nincs kapacitásom egy szezonon belül, így nálam a Faktor kapta a cancelt.

na igen, és a régi, klasszik Megasztárok, az első HÁROM! ... azok voltak az igaziak, mennyivel spontánabbak voltak, és ott még tényleg akadtak igazi, rögök közül kikapart gyöngyszemek, mint Caramel, Oláh Ibolyka, vagy Rúzsa Magdi... itt pedig még az agyonfavorizált, és valóban tehetséges Gondi Helén is hótt-hamisan üvöltözte végig a maga számát - éneklés helyett... kiábrándító volt - ő is, meg az is, ahogy a "szakértő" zsűri hozsannázta :// (bocs, hogy megszaladt a kezem alatt a karakterkészlet, igazából csak azt akartam mondani, hogy egyetértek;)
mosca.della.frutta 2014.12.18 14:09:16
@Vierre_: igen, Tilla Propagandája nagyon jó volt régen is, most is jó, és a Sztárban Sztár, a Kiskölykök énekes músora is aranyos volt, a korai/bb Kaszának is vpltak felvillanásai, amikor érdemes volt odakapcsolni rá (ez nem érvényes a mostanira!), pl. amikor még állandó vendég volt benne a Havas, vagy a régebbi főzős műsor-széria, ahol még nem tolták havi rotációban ugyanazokat az elhasznált celebritiket az arcunkba (volt/van, aki már negyedszerre-ötödszörre van bent, könyörgöm, az mi újjal tudna előállni?)... most hirtelen nem jut más eszembe, de én az "előző" tv2-t valamiért jobban szerettem, mint a konkurens csatit, ja, a Tényekről ne feledkezzem már meg, ami mára önaga paródiájává vált ezzel a címmel, de a tv2 indulása óta én EZT a híradót favorizáltam a bulvárkategóriából, csak amióta lakájmédiummá avanzsált, azóta ignorálom (jelzem, kár érte), viszont nyertem egy igazán nézhető híradót a másik csatornán, ami határozott pozitívum - vagyis mínusz pont a tv2-nek.
Mit mondjak, nem ez volt az az adás, amivel meg lehetne győzni a savanyúképű fanyalgó kollégát meg szomszédot, hogy a Valóvilág igenis egy szórakoztató és fordulatos műsor, amit nem csak a random csöcsvillantásra váró agyhalottak képesek élvezni. Lássuk, miből élünk, tegnapi…..
mosca.della.frutta 2014.12.17 01:23:46
@Csókolom nagymama,bukta van?: na basszus, akkor töredelmesen vallok én is: miután felocsúdtam a döbbenettől, hogy egyáltalán, mit keres ott, és elkezdtem valahogy odakényszeríteni a figyelmem a mondandójára, hát én is ledöbbentem magamon, hogy jja, tényleg nem voltak rossz meglátásai a bentiekről - eltekintve az "úrasszonyos" (ami valójában nem volt soha) prűd hülyeségétől, nem is mondott rosszakat... (bezzeg a Baukó!) ;)
mosca.della.frutta 2014.12.17 01:27:44
@VV Erőlegény: jaigen, az tényleg komoly fegyver lehet, el is felejtettem....de akkor bízzunk Ádinka megérzéseiben, én egyelőre nem látom Robinban a lehetőséget, de hátha tévedek, végül is nyitott vagyok bármilyen végkifejletre (feltéve, hogy a mocsárlakók nem lesznek benn a fináléban! :P)
mosca.della.frutta 2014.12.17 01:31:26
@Csókolom nagymama,bukta van?: puszi-pacsi innen is, sajnos nekem is ideje lépnem, üdv mindenkinek, és előre is óriási KÖSZÖNET a közvetítésért, amit majd holnap visszolvasok, 'éjt mindenkinek, holnap ugyanitt! ;)
 Előző péntek eseményei itt Péntek van, az Etikai Bizottság ülésnapja. Dargay a fiával (!) várakozik, hogy bebocsátást nyerjen a sok okos elé és kimondasson végre, követett-e el etikai vétséget Abonyi Máté ügyében. Még akár az is előfordulhat, hogy eltiltják…..
mosca.della.frutta 2014.12.15 21:29:25
és én is köszönöm, hihetetlenül jó volt az egész - persze a sori is, nagyon szeretem, és megmondom őszintén, annyira magával ragadott az egész, hogy elkerülte a figyelmem a tény, miszerint már a záró epizódnál tartunk - sőt, valójában észre sem vettem, hogy az egyes szálak lezáródtak volna...

persze Annamari és András kapcsolatánál igen, de a többiek..? egyik sem került lezárásra olyan egyértelmű véglegességgel, mint az első évad mindegyik szála, és nem is volt benne sem akkora ütés, sem akkora katarzis mint Abonyi Máté halála volt, vagy az édesapja megjelenése, vagy a Laura-szál kimenetele, ill. lezárása...

erős hiányérzetem van, és nagyon várom a harmadik évadot - remélem, lesz! / persze, gondolom, új történetekkel jönne majd a következő évad, de itt én még rengeteg lehetőséget látok a folytatásra, nem bánnám, ha minden szál elvarrásra kerülne, pl. András házassága véglegesen befejeződne (mert most ezt még nem érzem), vagy akár ha helyreállna a status quo, nekem mindegy, csak kerüljön sínre valahogyan....

vagy Virág családi háttere.... annyira azt éreztem, amit ti is írtatok, hogy valaminek kell ott még lennie a szülői házban, amit nem meséltek el nekünk... és a kissrác a rendezetlen családi háttérrel..? az rendben van már, hátradőlhetünk, biztonságban van? mert nekem vannak kétségeim... akkora ott a zűrzavar a szülői fejekben, hogy nem tudom elhinni, hogy a kisfiú sorsa jó kezekben lenne már... tényleg jó lenne, ha születne folytatás, mert itt most nagyon helyénvalónak érzem.
A Való Világ olyan mint egy high school musical, csak valamivel ritkábban perdülnek táncra, és gyakrabban kúrnak, mint ahogy azt egy amerikai tinisorozattól elvárnánk. Most Zsu és Dani játszotta el a 16 év felett már kicsit kínos, “Ha meghúzom a hajad, az azért van, mert nagyon…..
mosca.della.frutta 2014.12.15 19:39:53
@kamilla123: nah ez az, hogy pontosan azért rója fel neki, mert ez leképezi a saját benti problémáját, ahogy mondod, Lacival - ahogyan Zsúnak nem kell Dani, ugyanúgy Lacinak sem Ádinka, amit fájdalmas érzés lehet tudomásul venni, de lássuk be: egészséges értékítélettel látja, ÉRZI az ember, hogy a pasi nagyságrendekkel tér el az ő színvonalától - minden szempontból, nem csak külsőségekben, így nem is kezd ilyen pasival - ha pedig mégis megrizikózza, úgy borítékolhatja magának a tartós kínlódást, mert a villalét nem rövid )legalábbis neki biztosan nem lesz az).

megmondom őszintén, meglehet, gáz leszek, de magunk közt vagyunk ;) amikor Zsu és Lacc úgy elkezdtek összedolgozni, bennem felmerült a gondolat, hogy na, ők pl tök jól összepasszolnának (persze villaszempontból, mert kint nem valószínű a körülményeik miatt), ők illenek egymáshoz már ránézésre is, én titkon örülnék, ha elkezdenék kerülgetni egymást, érdekes és izgalmas vonal lehetne, bár tény, Ádinka belepusztulna - ezért is vetettem el magamban az ötletet. de azért bírnám, na! ;)
mosca.della.frutta 2014.12.15 19:44:49
@Falusi Liba: láááttaaaam xDDDDD epic volt! xD nagy forma tényleg, neki még a tegnapi öfis kiborulása is elnézhető, valahogy nem lehet rá haragudni - persze azért bele tudom magam képzelni Zsu helyébe is, amikor nem akarja, hogy részegen, full pia-bűzősen taperolja a takaró alatt félálomban, brrrr! azért az egy másik szitu, de kívülről tényleg vicces a fickó, és barátnak tényleg jó lehet, már ha tudja tartani a kijelölt határokat, "ennyi/ke" xDD
mosca.della.frutta 2014.12.15 19:53:56
@natalja: és ezzel is egyetértek, valóban nem rosszindulatú, de amiket írsz, azok nagyon is ott vannak, ezért is fogalmaztam úgy, hogy "sokkulacsos", mert mindig többfelé játszik, és nekem pl. akkor rendült meg a belé vetett bizalmam, amikor azzal tette a jelet Zsúra, hogy mutassa meg előbb, hogy képes visszatérni győztesen egy párbajból, majd akkor eltökéli magát mellette, pontosabban, hogy a párbaj döntse el helyette, hogy Zsu érdemes-e a bizalmára, ami az én olvasatomban azt jelenti, hogy "nosza menj ki, mutasd meg, hogy elég jó-e a kinti megítélésed ahhoz, hogy érdemes legyen melléd állnom, esetleg konfrontálódnom miattad" (ami speciel eddig egyszer sem sikerült neki), ez pedig nem arról vall, hogy mennyire lojális lenne, hanem hogy mennyire SZÁMÍTÓ!!! ilyen barátra, társra, támogatóra ki vágyna amúgy, de most komolyan? /Lacc amúgy dettó ugyanezt játszotta akkor, és ez sem tetszett/...
Tegnapi párbajon Vikácsu akkorát koppant, hogy az még Kőbánya Alsón is visszhangzott, a mai összefoglalóban pedig összesen két történetszál van, az egyik Basszájba és Ádiná összemelegedése, a másik pedig a párbaj utáni erőviszonyok átrendeződése. Már megint Lilut kapjuk,…..
mosca.della.frutta 2014.12.10 02:49:43
@SugarPigLia: igen, de mindegyikben volt, és azokban egy közös jellegzetesség biztosan megvolt, hogy minimum egy közülük azt a tipikusan idegörlő, rétestészta nyúlósságú nagy közös nyűglődést hozta, heteken-hónapokon át, amitől én spec a falat kapatram (Ági/Lorenzo, Ágica/Leo, Gigi/Jerzy, Sittes/Sehi)... ebben legalább ez nincs, hallelúja!! xD
mosca.della.frutta 2014.12.10 02:54:28
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ezt mondta? elismerésem a nyíltságáért; amúgy miközben olvastam, nagyban bólogattam magamban, hogy milyen jól látod... :D komolyan ő mondta?? ilyen választékosan, kerek mondatban, és semmi bammeg? nem tudom elhinni ;)
Tatár Csilla felmondása felkavarta kicsit az év végi médiabilit, és ugyan a cucc nem fröccsent akkorát, mint Ördög Nóra átigazolásakor, csak felbolydult az ipar, hiszen az egyik kertévé arcáról van szó, akivel reggelente szinte minden nap lehetett találkozni. Tatár…..
mosca.della.frutta 2014.12.09 19:55:01
@Leone_510: neki minden kihívás, annyira tehetségtelen, legalábbis ebben a szakmában, de jó helyre ment, a dilettáns seggnyalók gyülekezetébe - ez a neki való hely, igen. /egyébként az gáz, ha én rettentő irritáló, hovatovább csúfnak látom a túlméretes ostoba fejét?/
Valamelyik nap felhívott Kasza Tibor, hogy beszélgessünk egy kicsit, nézzem meg a műsort belülről, háthat úgy jobb képet kapok arról, milyen meló egy ilyen talkshowt összerakni. Nekem ez meg feküdt, mert voltam már bent a Való Világ és a Sztárban sztár kulisszái mögött, az…..
mosca.della.frutta 2014.12.09 17:34:02
ó b@sszus, lemaradtam erről, csak Tilla miatt kapcsoltam oda az utolsó szegmensre, ha tudtam volna, hogy sixx te is is leszel, ki nem hagyom, de komolyan ;)

apropó, azt nem kérdezted meg véletlen műsoron kívül, hogy mik ezek a nevetséges, ultrakényelmetlen fotelféleségek, amikben végtelenül szerencsétlenül érezheti magát minden vendég - már eleve a béna, diszfunkcionális kialakítás miatt (felemás, túl magas karfák, túl keskeny, kiseggelt ülőrész, satöbbi) feszeng is mindenki rendesen, na meg amiatt, hogy felfelé kell beszéljen a Kaszához a vendég, ami az ő esetében simán nevetséges, másrészt a vendéget önmagában feszélyezi, kényelmetlen helyzetbe hozza (ilyet én csak főnök-beosztott, ill. olyan tárgyalási stratégia esetében láttam eddig, ahol a fogadó fél fölébe akart kerekedni erővel a partnernek - ez pedig eleve rossz ízű, negatív kommunikációs szituáció, de mindegy, itt végképp nem tudom értelmezni.... ez a műsor nem egy laza show látszatát akarja kelteni véletlenül? akkor wtf?) értem én, hogy nuku mani egy ideje, de bakker, egy outletes megoldásra se futja már??

a másik dolog, hogy én ezt régen kizárólag amiatt a szegmens miatt néztem, amiben három meghívott - incl. Havas - sztorizgattak látszólag kötetlenül, nah, azt szerettem, de mióta ez elmaradt, nincs miért odakapcsoljak, mert a többi része számomra erőltetett, izzadságszagú, a meghívottak pedig a szokásos, agyonhasznált - ezért mára tökérdektelen - szokásos tv2-ős arcok.

és ami Kaszát illeti, talán kicsit Hajóshoz hasonlítanám: csapatban szórakoztató bír lenni - ha nem erőlteti ezredszerre is ugyanazt a poént -, ellenben egyedül értékelhetetlenül gyenge, így aztán részemről már régen kasza a műsornak /pedig adtam esélyt neki, párszor odakapcsoltam reklámblokkok alatt, de nem bírtam ott maradni/...
mosca.della.frutta 2014.12.09 18:02:10
@Yooha: thx :)
mosca.della.frutta 2014.12.09 19:50:03
@kis_kiraly: oké, "picit", ez így rendben is volna, de nézd meg ezt az ülőalkalmatlanságot, ez nem picit van lejjebb - de mondja meg sixx, ő ült már benne, kényelmes, komfortos volt így beszélgetni?