Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kancsi Elemér

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cseszneki vár egyike a legszebb és legkedveltebb magyarországi kirándulóhelyeknek, robusztus falai több mint 700 éve magasodnak a Bakony völgyei fölé. A sziklaszirten álló vár megtekintése - önmagában is - kiváló program, amit megkoronázhat egy a környéken tett vadregényes…..
Vitorlázás a Balatonnál Miért 2015.04.12 18:10:15
Sziasztok,  Gondoltam, elkezdem a Balatoni élményeim szavakba öntését. Erre egy blog felületet hoztam létre, amit akárki el tud olvasni és tudja követni a velem történt eseményeket a Balatonnál. Sűrűn vagyok a Balatonnál, általában a déli parton, de voltam már az északin…..
Tavaly közel ugyanezzel a címmel készült hasonló válogatás. Azóta több tízezer újabb fedélzeti kamerás felvétel került a videómegosztó oldalakra, többségük 2014-ben is Oroszországból. Az alábbi felsorolásból a nagy kaukázusi bunyók, tömegbalesetek és rendőrös hajszák…..
De miért vigyorog mégis és mi történik, ha kopognak a rendőrök hajnalban? Valamint keressük a jó amerikai autót 2000-2010 között. Ön tud ilyet? Írjon! Az Égéstér 148. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Nem tűntünk el, nem álltunk be egy obskurus amerikai szektába tagnak - egész egyszerűen sem erőnk, sem időnk nincs blogot írni! Egészen nagyszerű dolgokat látunk, de jellemzően fél hétkor talpon vagyunk és este fél tíz körül fejeződnek be a napjaink, amelyek vagy 5-8 óra…..
Ma a kedvenc sütimet készítem el. Tartsatok velem! ..
Kancsi Elemér 2014.10.28 17:21:44
Gábor egy logikai feladványt talált a Penny Market saját gyártású zsebkendőjén. Utoljára gyufán volt ilyen talán: A feladvány: Ha a pézsé csomag tartalma névlegesen 10 darab, ettől azonban 5%-kal eltérhet a darabszám plusz/mínusz irányban, hány darab pézsét találhatunk…..