Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kopeczky Ákos

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdem azzal, hogy az elmefilozófia miért is fontos az ateizmus szempontjából. Bár az, hogy fontos, világos, hiszen ateista-hívő viták nagyon sokszor futnak ki erre a kérdésre, és gyakran itt el is vesznek.:) 1) A halál utáni életben való hit nagy mértékben támaszkodik a…..
Kopeczky Ákos 2014.01.03 18:51:21
Amikor az emberek megkérdezik, mióta nem eszem húst, és meghallják a választ, mindig elkerekedik a szemük. Csak néznek és csodálkoznak, hogy hogyan, ugyanis nemrég léptem át a második X-et, azaz 20 éve kb. 7 évesen döntöttem el, hogy köszönöm, de én nem akarok húst enni.…..
Kopeczky Ákos 2013.12.09 17:43:36
@Emmanuel Goldstein: Igen, igen, van egy csomó szervem, amit nem használok semmire, pl. vakbél, mellbimbó, fülmozgató izom, mellszőrzet, stb. A dolgok változnak, az ember is...
Az erőltetésről meg annyit, hogy látod, a posztolót is próbálták erőltetni pofonnal meg mindennel aztán mégse sikerült
A TASZ jelenti Van egy álmuk 2013.11.19 10:06:04
  „Van egy álmom: négy kicsi gyermekem egy napon olyan országban fog élni, ahol nem a bőrük színe, hanem a jellemük alapján fogják megítélni őket.” - Martin Luther King beszédének 50. évfordulója kapcsán a 444.hu hírportál azt vizsgálta, milyen napjainkban fekete bőrű amerikaiként élni az…..
Kopeczky Ákos 2013.11.19 17:51:24
@31/48: Nem csak hogy lakni nem akarnak, de pl. volt itt a VIII. kerületben egy kezdeményezés, hogy legyenek cigány óvónők/tanítónők is ha már annyi a cigány gyerek, és a végén még ők voltak felháborodva, hogy az ő gyerekeküket miért cigány tanítja, nekik "rendes" tanár nem jár?
De tényleg. Ezt maga a volt esélyegyenlőségi miniszter, Lévai Katalin mesélte el a Blikknek. A biszex nőről elárulta, hogy 36 éves, Elzának hívják és leállíthatatlanul üldözi a szerelmével. És persze azt hiszi magáról, hogy minden könyvet, amit eddig Lévai írt, azt róla…..
Hogy nézne ki a világtérkép, ha a legnagyobb területű országot kapná meg a legnagyobb lakossággal rendelkező Kína és így tovább? Íme! Míg néhány ország a helyén maradna, mint az Egyesült Államok, Brazília vagy Írország, addig Kanada helyére India kerülne, Oroszország…..
Kopeczky Ákos 2013.11.18 06:38:39
A magyar vidék a huszadik század eleji cselédsorba süllyed vissza, csak kenyéradója nem a földesúr, hanem a multi, a ház pedig nem a legidősebb fiúé, hanem a banké. Lesújtó kutatási eredményeket hozott nyilvánosságra októberben a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK)…..
Kopeczky Ákos 2013.11.15 09:14:45
@gurigapapa: Szerintem meg rettenetesen éles a határ a tévén, internet stb keresztül sugárzott, tehát a fiatalok elé követendő például állított urbánus életforma és a vidéki valóság között. Amiket felsorolsz, az már önmagában elég ahhoz, hogy elriasszon jópár embert, hát még ha hozzávesszük, hogy ha az ember kis kerttel, munka mellett gazdálkodik, akkor annak még anyagi haszna sincs, sőt
Kopeczky Ákos 2013.11.15 09:17:18
@Counter: a középkori angol agrártörténetet nem igazán ismerem, de utánanézek. Nem vitatkozni akarok, de valahol az állami támogatásokért folyó versenyt is meg lehet érteni, mert hogyan versenyezzen az állami támogatást nem kapó magyar kistermelő az államilag támogatott dán sertéstermelővel?
Kopeczky Ákos 2013.11.15 09:19:37
@Jankove: Mért volna hülyeség? Kell hát a mezőgazdaság, de csodát ne várjunk tőle. Az meg, hogy miért éri meg Kanadából lencsét importálni (igen, Kanadából...) számomra is rejtély
„...nem lehetetlen, és nem is nehéz uralkodni az embereken, csak érteni kell hozzá.” (Xenophon Anabaszisz) Xenophon írja a fent idézett Anabasziszban: a perzsáknál a gyermekek számára a legfontosabb dolog, amit tanítanak, az az igazság, amit úgy tanulnak, mint a görög gyerekek a…..
Kopeczky Ákos 2013.11.14 12:50:06
Így az év vége felé lassan már megállapítható, mi volt az esztendő legnagyobb botránya. Sokáig úgy tűnt, a trafik-mutyi és a szocik bajai videóhamisítása viszi el a pálmát – aztán jött Horváth András adóellenőr és kipakolt. A NAV - most már csak volt – munkatársa nem…..
A Orbán hitbéli főtanácsadója, Balog Zoltán református lelkész szükségesnek tartotta egy kicsit alázni nem keresztény-hívő polgártársait. „A keresztények nem próbálják meg lejjebb venni az erkölcsi ’lécet’ még akkor sem, ha nem tudják átugrani, szemben a nem…..
Kopeczky Ákos 2013.11.13 17:24:38
Akik látták a Jobbik kutyás, fiatalos szivárványszínekben pompázó fiatalokkal teli új kampányát alighanem dobhattak egy hátast vagy pedig lazán azt hihették, hogy a Liberálisok vagy a Benetton reklámkampányával van dolguk. A Jobbik arra tesz kísérletet, hogy lemossa magáról a…..
Kopeczky Ákos 2013.11.13 12:19:23
@Sexual Harassment Panda: Nem biztos, hogy nem tud új szavazókat szerezni, hiszen a választókorba belépő fiatalok körében népszerű a jobbik, így az idő előrehaladtávall elméletileg egyre több jobbik-szavazó keletkezik (amennyiben feltesszük, hogy egy bizonyos életkor után nem pártolnak el)
Kopeczky Ákos 2013.11.13 12:30:15
@Sexual Harassment Panda: Igen, ez egy hosszú távú folyamat, és valóban benne van a pakliban, hogy egyrészt kinövik, másrészt meg ha egy másik radikális párt feltűnik/ne a színen,akkor arra szavaznak. Egyébként nem állítom, hogy a legnépszerűbb, de az biztos, hogy népszerűbb, mint pl. a nyugdíjasok között.
A Népszava írta meg, hogy a CBA-boltokban egy körlevélben hívta fel a dolgozók figyelmét a Békemenetre a két tulajdonos, Baldauf László és Lázár Vilmos. Elkértük és meg is kaptuk a Népszavától (aki azóta be is linkelte a cikkébe) a levelet, hogy a saját szemünkkel láthassuk.…..
Arany szórófejekkel hinteném be minden lépése nyomát ennek a nagyszerű embernek! Még ki sem csengette a pénzbüntetést a brazíliai fújkálásért, de már Kolumbiában is ott hagyta keze nyomát. Bogotában ráadásul félpályás útlezárást meg rendőri védelmet is kapott a…..
Ha máritt tartunk, csak kibököm, mert tele a hócipőm: csak félórás netes szörfözés után egy csokornyi leütni való labdát találtam (elnézést a képzavarért): 130ezerre bírságolja Kövér a DK-s Vadai Ágnest és a társát, a "parlament méltóságának (mijének????)…..