Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nigella Sativa

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy mi választás kérdése? Az, hogy ott leszel-e most szombaton a Pride legfontosabb rendezvényén, a felvonuláson. Ez választás, és mi reméljük, hogy nagyon sokan leszünk! Mondjunk együtt nemet a gyűlölködésre, mondjunk igent arra, hogy minden személy és minden szeretet más, mégis egyformán értékes!…..
Berki Krisztiánnak a Tv2 eddigi tulajdonosai az elmúlt két évben állítólag 100 millió forintot fizettek ki a FEM3 és az Éden Hotel műsorvezetésért és az Édes életben való szereplésért - írja a Blikk. Kérdés persze, hogy az új tulajdonos, Andy Vajna meddig hajlandó fizetni…..
Rájöttem, hogy miért is nem tetszik nekem ez a második/negyedik etap, amiért az alekoszos, vvévás Való Világ sem tetszett (na jó, tetszett), hogy túl sok a pofázás, a fúrás meg a faragás, de cselekmény az nulla. Igen, bezzeg régen… Aurélió és Laci csinálták a műsort, egész…..
Egyre jobban úgy tűnik, hogy Ördög Nóra lett a magyar kereskedelmi televíziózás Gavrilo Principe, akinek egyetlen mozdulata elindított egy förgeteget a TV2-n és az éppen a kormány baszogatásával elfoglalt RTL Klubon. A Bors megtudta, hogy a viccesen haldokló Tényeket adó csatorna…..
Nigella Sativa 2014.07.11 10:46:02
@Свобода: Köszi a kádárista és a munkakerülő feltételezést. Utalgathatsz fideszre is meg akire akarsz. Örülök, hogy téged nem zavar, ha az emberek nehezen boldogulnak becsületes munkával, míg egyes szektorok (bank, média) prosperál a mi kárunkra. És mondhatod hogy populista vagyok, de a nívótlan öncélú műsorokat (tisztelet a kivételnek) nem nagyon tartom követendőnek és ha már a másik szektort is szóba hoztam, akkor a hibás és/vagy tisztességtelen feltételekre az emberek megtésvesztésére alapuló termékek kitakarítását sem sajnálom, akárki is csinálja.
Szóval ügyesen csak a földbe dugott fejjel.
Nigella Sativa 2014.07.11 15:35:01
@88888888: igen az emberi hülyeség engem is meglep. Mondj a médián és a bankokon kívül olyan ágazatot itthon, vagy közép és kelet Európában, amely a recesszió idején is nemhogy profitot és extraprofitot tudott felmutatni. Ha tudsz mondani, megkövetlek...