Regisztráció Blogot indítok
Adatok
András Füz

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsellér Food Pulled pork szendvics 2020.02.29 15:59:05
Ritkán készítek ilyen formában húst, mivel minimum 3 órán keresztül kell sütni, de hétvégén erre is lehet idő. Egy isteni vacsorát tudtok összedobni, egyszer mindenképpen ki kell próbálni!   Hozzávalók 4 szendvicshez   Száraz pác összetevők: • 1 púpos evőkanál barna cukor • 2 teáskanál…..
Ha unod az instant porokat, vagy rájöttél, hogy az üvegesnek tartósítószer íze van akkor ne habozz, csináld meg otthon, a saját bolognai ragudat! Ekkor rájössz arra, hogy ez egy teljesen más ízű étel, mint amit megszoktál. Hozzávalók 4 főre (vagy két nagyon éhes embernek) ·        500 g darált…..
Még mindig lehet kapni a sütőtököt, ebből egy fél óra alatt finom ebédet vagy vacsorát lehet csinálni, ha nem teszünk bele sonkát akkor még vega is. Szóval hajrá, próbáljátok ki!  ·        1 db sütőtök (kb. 600 g) ·        1 fej vöröshagyma ·        1 ek olívaolaj ·        1 gerezd…..
Eljött a medvehagyma szezon, pár hét múlva szinte ingyen fogják hozzánk dobálni, csak vigyük már a zöldségestől, éppen ezért hoztam egy fúziós ételt, mivel a síszezon sem ért még véget teljesen. Hosszú évek után engedtem a barátaim unszolásának és elkísértem őket egy síeléssel összekötött hosszú…..
  Itt a legalapvetőbb és legegyszerűbb recept is. • 6 virsli (hosszabb javasolt)  • 4 tojás  • két marék rukkola (40 g)  • 100 g mini mozzarella  • olívaolaj  • só, bors, pirospaprika  • 2 fogpiszkáló  Egy nagy klasszikus jön. A virslit szabályosan kettévágjuk úgy, hogy az utolsó másfél…..
 Túléltük az ünnepi zabálásokat, lassan kikopnak a januári kezdő bérletesek a konditermek­ből, szóval megint lelkiismeretfurdalás nélkül ehetünk finomakat. Lassan itt van a „szerelmesek ünnepe”, a Valentin nap, mindenki elmondja, hogy tök felesleges amerikai baromság, meg nem tartja, „Nekem veled…..
LángosBurger Hozzávalók (4 hambihoz) ·         fél élesztő ·         1dl víz ·         mokkás kanál cukor ·         500 g liszt ·         fél kígyóuborka ·         2 dl tejföl ·         fehérbors, fokhagyma, petrezselyemzöld ·         400 g darált sertés vagy marhahús (esetleg van vegyesen…..
Zsellér Food Sajtos sörleves 2019.01.03 10:08:14
Sajtos sörleves: Hozzávalók  1 nagy fej vöröshagyma 1 db répa 50 g vaj 2 evőkanál olíva olaj 2 dl főző tejszín (minimum 20 %-os) 2 tömlős sajt (egyenként 100 g) 1 üveg sör (ez most tényleg az ételhez kell) 1 evőkanál mustár 1 teáskanál Erős Pista só, bors, szerecsendió ízlés…..
Túléltük a fekete pénteket, remélem már mindenki beszerezte a karácsonyi ajándékokat, az utolsó napokban vélhetően közelharcot kell majd vívni az áruházakban. A rádiók már erősen adventi slágereket sugároznak az éterbe. Lassan elkezdhetjük nézni, a Reszkessetek betörők összes részét, vagy a…..
Jön a BL döntő, ha nem egy kocsmában nézzük a meccset, hanem áthívjuk a haverokat, akkor itt egy gyors recept a vendégváráshoz, amely két csomag chips árából kijön.   Hozzávalók egy csapat jó barát számára:   ·       8 tojás (nálam ennyi fér bele egy kis gyorsforraló edénybe) ·       2  nagy…..
Zsellér Food Kezdhetjük.... 2018.04.28 13:19:00
Álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer blogot fogok indítani. Hogy az a srác, aki még a vajas kenyeret is lusta volt megkenni gyermekkorában, gasztroblogot fog készíteni.   Konyhaművészet, gasztronómia. Ezek a szavak manapság elég divatossá váltak, de aki régről ismer, azt tudja, hogy mióta…..