Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_original

5 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Intejú a színházi előadással kapcsolatban. Intejú a színházi előadással kapcsolatban. Intejú a színházi előadással kapcsolatban. Intejú a színházi előadással kapcsolatban. Intejú a színházi előadással kapcsolatban...
Antal Zsuzsa riport..
Esélyegyenlőtlen teszt3 2016.04.11 10:53:49
Álomszállítók..
Esélyegyenlőtlen Tesztecske 2016.03.24 14:54:34
A pontatlan, vagy nem értelmezhető jogi szabályozottság, az emberi tudatlanság, a tájékozatlanság, a nem megfelelő hozzáállás számtalan vicces és annál sokszorta több kellemetlen, megalázó helyzetet idézett elő a mindennapok gyakorlatában írásképességemből fakadóan. A gyöngyszemek egy részét már…..
Esélyegyenlőtlen Béna írás 2016.03.24 11:42:51
A négy végtagjára bénult emberek többsége nem tud a saját kezével írni. Aki a C1-4 (Cervicalis=nyaki 1, 2, 3,4. csigolya) magasságában gerincvelő sérülést szenvedett - ritka kivételtől eltekintve - az érintett izmok beidegzésének hiányában nem képes a kezei és a karjai akaratlagos, irányított…..
Olyan ritkán írunk Travel Channeles műsorokról, pedig ha a kommenteknek hinni lehet, ezt a csatornát is sokkal több c:c-olvasó nézi, mint az RTL-t vagy a TV2-t, szóval megörültünk, hogy részesei leszünk egy világpremiernek. A sajtóközleményből minden kiderül.  Bár London…..
We're back! Nem terveztük ugyan ezt a kisebbfajta nyári Szívlapát-szabadságot, de így alakult, miután egy kis időre eléggé megcsappant a szerkesztőség létszáma. Reméljük, kibírtátok. És velünk együtt megérkezett tegnap a 2010-es Ikea-katalógus is az első postaládákba. Nem…..
_original 2009.08.25 13:33:40
Amikor valaki úgy általában nézi a hazai internetes piacot, akkor nagyon hamar arra a megállapításra jut: néhány mogul itt jól berendezkedett, vannak kiszolgáló és másodhegedűs oldalak, és van egy nagyon széles futottak még kategória.Aztán jó sok időnek kell ahhoz eltelnie,…..
_original 2009.08.05 11:39:41
A reklámügynökség az AMV.BBDO, a produkciós ügynökség pedig a magyar Pioneer Productions volt. Rendezője az a Tom Carty, aki a Guiness legendás szörfös szpotját  is jegyzi, valamint a BBC Rush Hour-ját. A filmben az ismert kötéltáncos, Florent Blondeau szerepel. ..
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
Danteraktív Zárszó 2009.06.16 22:55:00
"Thanks fo' ya'll showin up... I'M OUT BITCH!" - mondja Dave Chappelle.És most ez van: köszi, hogy itt voltatok, ez a blog ennyi volt. Van bennem hiányérzet, mert lehetett volna több, jobban neki veselkedhettem volna, több energiát fektethettem volna a social networkös…..
_original 2009.07.01 01:56:14
comment:com Ma indul a 90210 2009.06.26 16:00:00
Múlt héten egy ritka béna félrenézéssel már sikerült beharangoznom,  ma este viszont tényleg indul a '90-es évek kultikus tinisorozatának, a Beverly Hills 90210-nek a remake-je a Tv2-n.   A cím lerövidült, akárcsak a promóképek szerint a szoknyácskák, a…..
Bár rengeteg nagyon jó, alapvető kérdéseket boncolgató írása van Jakob Nielsennek, néha azt érzem, hogy nem tud mit írni usability témában, és ezért dobál be egy-két hülye ötletet a hírlevelébe. Hogy legyen mit rágcsálni. Ja, most én is ezt fogom tenni pár…..
A Showtime idén nem kényeztet el minket újoncokkal, a Nurse Jackie ugyanis az egyetle, amit kapunk, a többiekből nem kért a kábelcsatorna (azért a pilotok igazán kiszivároghatának). Jó, ott van nekik a Weeds, a Kaliforgia, a Tudorok és a Dexter is, de akkor is, szeretjük, ha nagyobb a…..
Egy erénye mindenképpen van az új MOL imidzsfilmnek, mégpedig az, hogy beszélnek róla. Persze nem azért és nem úgy, ahogy azt a cég eredetileg szerette volna, hiszen többnyire arról folyik a vita, hogy melyik a reklámban elsütött szóvicc a kellemetlenebb. Sokan a "Jól látok?…..
Én kábé a FriendFeed megjelenéséhez és elterjedéséhez (2007-2008 fordulója) kötöm azt a jelenséget, amikor a netezőket elkezdte zavarni az automatikus tartalomújramegosztás. Vagyis amikor feedeket keresztbe-kasul kötögetnek be az emberek különféle közösségi szájtokba.A…..
 Te milyen címet adnál a képnek? ..
Bár a röviden spontán villámcsődületként fordított flashmob műfaját egyre több vállalat igyekszik reklámcélokra bekebelezni, és van, akinek egész jól megy is a dolog (itt főként a T-Mobile angliai akcióira gondolok), úgy tűnik, még mindig vannak, akiknek nem egészen tiszták…..
A meztelenség meg a szex jolly joker mindenfajta gerillaakcióhoz, ezt jól tudta a kreatívok legjobb munkáit összegyűjteni igyekvő osztrák online platform, a Xipax is, amikor a Creativ Club Austria (CCA) idei éves gáláján, március végén egy ezen alapuló ötlettel zavart be a…..
Breaking! Breaking! Tegnap kaptuk a fülest, hogy az ukrán djuice importálta a budapesti Leo Burnett Cannes-bronzdíjas SMS Bandi kampányát SMS Tolik néven. Sajnos annyira nem súlyos, mint amennyire vártuk, se szőrös, részeg, szögletes arcú emberek nincsenek, se bontott Volgák az ágy…..
_original 2009.04.08 16:37:28
Múlt héten hívtuk fel a figyelmet a Russian Standard nyalogatható print reklámjára, ami egy lépéssel közelebb hozza talán a nyalogatható bélyegek népszerűsítésének lehetőségét (helló, Magyar Posta!), ma pedig egy újabb jópofa print-hirdetéssel találtuk magunkat…..
Azt szokás mondani, hogy a kattintás alapú (PPC) hirdetések azért is jók, mert a "long tail" oldalakon is meg lehet jelenni. Vagyis olyan helyeken is megjelenik a hirdetésünk, ahol egyébként nem hirdetnénk, mert túl kicsi, nem is ismerjük, meg olyan sok ilyen van, biztos…..
Danteraktív Orwell 2.0 2008.12.18 11:51:00
"Olyan mélységbe süllyedtünk, ahol már az egyértelműt is megkérdőjelezi az intelligens ember." (George Orwell) Ki lehet kezdeni, hogy mi az egyértelmű - meg ki az intelligens. Az intelligencia itt az évtized végén arról szól-e, h a lehető legszisztematikusabban és…..