Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vírusbácsi

0 bejegyzést írt és 163 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lezárják az ország összes tengerpartját - ez a spanyol kormány legújabb szigorítása. A rendőrség közben egész nap igyekezett betartatni a vasárnap óta érvényes karantént: illegális maszk árusokat, a csirkéihez siető idős hölgyet és medencéző turistákat büntettek meg. ..
Vírusbácsi 2020.03.18 23:13:36
@teéjesenmindegy: tombolj tovább
Vírusbácsi 2020.03.18 23:16:39
@ComLo: nem fognak? Milliók veszítik el az állasukat, a hitelválság miatt a lakásukat, nem lesz pénz7k orvosi ellátásra, az elvesztett lakás, egzisztencia miatt öngyilkosságok, egészségügyi problémák stb. Ne európából indulj ki. Ázsiában országok fognak csődbe menni, teljes letérdeléssel. Milliók fognak közvetve a gazdasági recesszióba belehalni.
Vírusbácsi 2020.03.18 23:32:26
@ComLo: hol írtam ilyet, hogy jobban átlátom a dolgokat? Azt írtam, hogy senki nem számolja a serpenyő másik oldalát. De én is kiszálltam, a vita meddő, hiszen karantén van, a gazdasági összeomlás pedig elkezdődött. :)
A felső-sziléziai nosztalgiavillamoson látott elektronikus jegykezelő készülék kapcsán kérdeztétek, hogy hogyan is működik az, úgyhogy most erről írok egy kicsit - szigorúan felhasználói oldalról, mert nem ismerem a rendszerek technikai hátterét. Nincs könnyű dolga a jegygyűjtőknek az utóbbi…..
Majdnem pontosan két éve készült a témában ez a poszt és magunk is meglepődtünk, hogy mennyi minden megváltozott azóta, sőt inkább mondjuk úgy, hogy alig maradt valami, ami ma is ugyanúgy működik. Ezért aztán itt a friss, felújított verzió, már csak azért is, mert idén is szépen nőtt a két…..
Vírusbácsi 2019.11.24 19:55:14
@theman: ha nem fizetsz, akkor fel kell adni a kézit. Tehát cdak plusz pénzért van felső polc.
„Csalódtam másokban és magamban is. Szerettem volna viszonylag fiatalon férj és apa lenni, de mostanra egyre távolodik ez a kép” - Levélírónk legalább akkora bullshit-nek tartja a közhelyet, miszerint „előbb-utóbb mindenki megleli a hozzá illőt...” mint a szakpszichológusokba vetett hitet. Mert egy…..
Vírusbácsi 2019.08.15 15:12:46
„Nekem nem mindig van kedvem az orális szexhez, erre kitalálta, hogy biztos azért, mert undorodom tőle” – És ez csak egyetlen dolog ebben a bonyolult kapcsolatban. A barátnő jobban érzi magát a korabeliek társaságában, és gyakran beszél olyan pasikról, akik vele egyidősek, viszont Levélírónk teljes…..
Nehéz nem észrevenni a párhuzamokat a két csibész vezető történetében. Orbán valószínűleg a szívére hallgatott, amikor védelmébe fogadta a jelenleg börtönbüntetése elől bujkáló diktátortársát, barátját, illetve politikai mentorát. Nem kétséges: a miniszterelnök ezen az ügyön sokat…..
Vírusbácsi 2018.11.17 18:21:18
@Gyorgy007: ezért marad Orbán hosszú ideig hatalomban, mert nem értitek meg, hogy Orbán magasról tesz a te érdekeidre is, a hatalomban matadáson kívül semmi nem érdekli. Megtalálta a sokszor elsütött ellenségkép kreálás politikáját, és a szavazókat semmi tény nem érdekli, csak az, hogy megvéd minket az éppen aktuális brüsszel-soros-migráncs-rézf.szú bagolytól. Nem tudni mikor, és mitől, de pillanatok alatt fog összeomlani a rendszer.
Vírusbácsi 2018.11.17 18:34:24
@Gyorgy007: belülről fog összeomlani. Amikor az egyre növekvő, és egyre éhesebb oligarcha kör kevesebbet fog kapni, és valaki borítja az asztalt. A gazdasági sikereknél ne felejtsd el, hogy addig szalad a magyar gazdaság, amíg szalad a nyugati gazdaság is. Ha ott visszaesés lesz, itt is az lesz. Mikor gyurcsányt szidod - aki már 9 éve nincs hálistennek- ne felejtsd el hogy volt egy picuri világválság is, ezért is produkált szar eredményeket az ország. Ha ez a két kártevő gy.f. és o.v. eltűnne a francba egész jó hely lehetne ez az ország.
Digitális ismeretségi körömben vita robbant ki az országgyűlési képviselők fizetésemeléséről. A legmarkánsabb álláspontot azok képviselték, akik szerint ez volt ama pillanat, amikor az ellenzéknek ki kellett volna vonulni a parlamentből. Ehelyett a törvényalkotási bizottságban megszavazta azt a…..
Úgy tűnik, nem bírt a Wizz Air sem ellenállni annak az utaskopasztásnak, amit eddig csak a Ryanair mert meglépni: egyre több levelet kapunk arról, hogy ők is átprogramozták a helyosztó algoritmust, külön fizetni kell azért, hogy egymás mellett ülhessünk a velünk azonos foglaláson levő…..
Vírusbácsi 2018.04.27 13:30:07
@bio: ha belevennék az alapszolgáltatásba, akkor az egyedül utazók sírnának, akiknek mindegy hol ülnek, hogy mi3rt kell neki többet fizetni, holott neki mindegy hol ül. Egy tenerifei utazásnál ahol a jegy minimum 100eur, de inkább 150-200, ott 10 eur ilyen dologra szerintem bagatell. Ahogy nekem bagatell volt Ryanair nél 700 ft pluszt fizetni Brüsszelbe vagy Nürnbergbe
Vírusbácsi 2018.04.28 13:36:07
@ludwigvan: leellenőriztem. Brüsszelbe és Nürnbergbe is 700 ft volt per fő per út. De tényleg az a véleményem, hogy ha ennyire szar a fapados, ne azzal menjetek. Részemről amíg 10-20 ezer ft ért repūlhetek szerte európában pont leszarom, hogy 8990 vagy egy ezressel több a jegyem. De más példa, szeptemberre vettem Barcelonaból Bostonba jegyet 54000 ft ért. Fapados. Minden nélkül. Ha veszek majd kaját, meg helyjegyet, meg Barcelonaba jegyet, akkor is minimum 40000 ezret spórolok a legolcsóbb nem fapadoshoz képest. Helyjeggyel meg minden kiskutyafarkával együtt is sokjal olcsóbb a wiiz meg a ryan mint bármi más, szerintem ennyi a lényeg.
Korábban nagy fideszes voltam, rajongtam Orbánért, ott voltam minden nagyobb felvonuláson, szórólapoztam, aláírásokat gyűjtögettem a pártnak. Ez viszont szépen lassan elmúlt, ami nem annak köszönhető, hogy változott volna az értékrendem, hanem pont ellenkezőleg: a Fidesz lett teljesen más, mint ami…..
  Már két éve, hogy önkormányzatunk úgy döntött, hogy szeretne bekapcsolódni Európa vérkeringésébe. Ezért rendszeresen részt veszünk különböző közvetlen EU-s pályázaton. Néha pályázóként, néha projektpartnerként. Ezért pár napja Brüsszelben voltam egy háromtagú küldöttség élén. Egy olyan…..
Vírusbácsi 2018.03.19 17:14:49
@MSZP Magyar Szemkilövők Pártja: először is megoldjuk. Ez mit takar??? Robotok??? Viccelsz? Robot fog takarítani? Kiszolgàlni a sarki közértben? 10 év múlva? Harmadrészt pusztuljunk ki termêszetesen? És majd a végén itt 670 magyar védi majd a határokat? Vagy hogyan???
Vírusbácsi 2018.03.19 17:35:18
@MSZP Magyar Szemkilövők Pártja: és gyroszt ettél e már életedben, amit arabok csinálnak? Vagy a betűk, amiket írsz?
Budapest szórakozóhelyeit járva újra és újra találkozom egy bizonyos nőtípussal. 35 feletti, csinos, jól szituált. Barátnőivel járja a bulinegyedet, szeret inni, de persze a szalonspicc határán legfeljebb néhány lépéssel megy túl. Imádja a zenét, szívesen táncol, kell a pezsgés, pörgés, minden…..
Szombaton kiderült, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalverseny idei döntőjében, így nem meglepő, hogy Balázsék, a Rádió 1 reggeli műsorában hétfőn reggel foglalkoztak ezzel és felhívták a győztes AWS énekesét is, hogy gratuláljanak neki. Az egy fokkal már meglepőbb, hogy az egész…..
Túl vagyunk az értelmetlen népszavazáson. Az egyik előzetes közvélemény-kutatás szerint decemberben megkérdezett kerületi választópolgárok 40%-a azt mondta, hogy elmenne szavazni, és 70%-uk a 24 órai zárást mellett voksolt volna. Azok a politikusok, akik a mért adatok ismeretében támogatták a 24…..
Vírusbácsi 2018.02.21 14:43:05
@balázs73: Nincs igazad! A legérintettebb részeken is összesen 2, azaz kettő darab körzet volt, ahol 20%-ot meghaladta a részvétel, és ott sem érte el a 25-öt. A kerület nagy egységben szarta le így ebben a formában ezt a kérdést.
Vírusbácsi 2018.02.21 14:47:19
@balázs73: Nem! Voltak a lakók, és kialakultak a kocsmák. Ekkor az 1800-as évek végét írjuk. Majd ez tartott a 2. világháborúig. Majd jött a szocializmus, és az egész kerületből csinált egy halottasházat. Majd a rendszerváltás után kezdett visszaállni a normális helyzet, AMI MINDEN VILÁGVÁROSBAN így van. Belváros = bulinegyed. Amszterdam, Párizs, Prága, London, Bécs, sorolhatnám. Mindenhol ez van. Szabályozás az nem egyenlő a tiltással. Nagyobb rendőri jelenlét, közteresek, akik megbűntetik a hugyozókat, utcán piálókat, üvöltőket, és takarítás. Ez a megoldás.
Vírusbácsi 2018.02.21 14:58:13
@Berelhetoreklamfelulet: De akkor miről beszélünk? A beszari (megvásrolt???) fideszes polgi nem meri bezárni a helyeket, mert tudja, hogy a kerület, meg az ő zsebe is üres lesz akkor. Ezért zöld utat ad a gumicsontnak, ami a vártnál is nagyobb blamával végződik. Az ott élők meg most veszik csak észre, hogy rá lettek ültetve a szopórollerre.
A 24.hu írta meg először, hogy otthagyta az Echo TV-t a Szikszai Péter-Mentes Katalin kettős, először Szikszai, a vezérigazgató-helyettes, majd élettársa a hírigazgató Mentes Katalin is. Szikszai a Dunat TV-ben még bemondónőként ismert, az Echóban vezérigazgatóként tevékenykedő Farkas Boglárkával…..
Vírusbácsi 2018.02.06 07:39:10
@György Szőke: Tanulj meg magyarul. Utàna jöhet a nemzethyeskedés...
Az egyik olvasó azt kérdezte, miként látom a volt miniszterelnök kormányfői ambícióit. Azt vette ki tegnapi bejegyzésemből, hogy a két baloldali pártelnök, a DK-s Gyurcsány Ferenc és az MSZP-s Molnár Gyula baráti beszélgetésnek álcázott tévévitájában a volt kormányfő sejtelmesen fogalmazott. Majd a…..
Vírusbácsi 2017.12.24 11:38:52
@morph on deer: ìrtam, hogy a mostani bagàzs is remèlem eltűnik majd. Itt a maffiózókra gondoltam (fidesz).
Vírusbácsi 2017.12.24 12:57:48
@morph on deer: jelenleg ez esèlytelen. Hozzàteszem szocik meg dk ne is kergesse el. Nekem nem opció, hogy egyik szart a màsik vàltsa. Most nyerni fog a fidesz, nagyon remèlem szocik dk eltűnnek a süllyesztőben, ekkor lenne esèly hogy megerősödjön vmi erő, aki majd 2022-ben talàn levàltja a mostaniakat. Ez az egy esèlyünk van. Ha szocik meg dk megint bekerül a parlamentbe akkor megint nègy èvvel kitolódik annak az esèlye hogy mostaniak levàltódjanak...
  Fotó: Pixabay   Sok éve történt élményemet osztom meg veletek, amikor Vanda még nem volt az életem része, és igyekeztem a huszonévesek életét változatosan megélni. A napokban anyámat látogattuk meg Pálmával. Dúl a szerelem kettőnk között, szinte izzik a levegő körülöttünk. Imádom szőke…..
Ferivel került be a döntőbe, a kiesett társaik szavazatai alapján viszont Iliász nyerte a húszmilliós fődíjat. A döntőben nem sms-szavazatok döntöttek, a nézők hálistennek nem szóltak bele a végeredménybe. Iliász a játékot nagyjából egyenletes teljesítményt nyújtva játszotta végig, és ugyan…..
Vírusbácsi 2017.10.14 10:04:44
@icipicicsipa: Milyen èrveket szeretnèl? Ez nem a traffikpàlyàzat volt előre leosztott győztesekkel. Emberek szavaztak kèt màsik emberre. Ha ennyire megfontoltan ördögi liberàlkomcsi sàtànista terv szerint èpülne fel az rtl, akkor Feri a castingon elvèrzett volna, ès most azon durroghatnàl, hogy szittya magyarok mièrt nem juthatnak be a jàtèkba. De egyèbkènt mikor a 3 csaj volt ès a Feri, ès az volt a tèt, hogy ha Feri nem szerez vèdettsèget akkor levesbe megy benyomtak egy kőkemèny erő vèdettsègi jàtèkot. Ezzel helyzetbe hozva Ferit. Nyilvàn ez is a gonosz magyarellenes konteo rèsze volt????
Vírusbácsi 2017.10.14 10:25:43
@icipicicsipa: Szemèlyeskedès az azt jelenti, hogy a te vèlt vagy valós jellemhibàidra hìvnàm fel a figyelmet nem pedig a kèrdèsre vàlaszolnèk. Pl. ha olyat ìrnèk, hogy retardàlt vagy, mert szemèlyeskedèst làtsz abban, amiben nincs. Ilyet nem tettem, ès most sem teszek. Leìrtam, hogy mièrt nem a Soros terv egyik vadhajtàsa szerintem a Survivor, erre szóló bizonyitèkokat is ìrtam. Ezt èrtelmes vitàban neked meg kell càfolnod azzal, hogy:
Vírusbácsi 2017.10.14 10:29:40
@kappanő: azt ìrtam hogy benyomtak egy erő jàtèkot. Erő jàtèk volt vagy logikai jàtèk (amiben Feri esèlyei korlàtozottabbak lettek volna), esetleg pl undormàny evèse is lehetett volna stb. Csomó lehetősèg lett volna olyan jàtèkra ahol Ferinek kisebb az esèlye. Azt ìrtam hogy ezzel őt hoztàk helyzetbe. A csajok pedig ehhez gyönyörűen asszisztàltak.
Egészen ügyes trükkel kelti azt a látszatot Magyarország kormánya, hogy szépen hasít a gazdaságunk. A megrázó kórházi élményeket, a vergődő oktatásügyet megszépítő sportesemények és pörköltfőző versenyek fényében komolyan kell vennünk azt a törvényszerűséget, hogy a korrupció egy bizonyos mérték…..
Vírusbácsi 2017.07.30 11:52:07
@szellemkor: az a gond azzal amit ìrsz, hogy a gazdasàgi növekedèsünk kb pont akkora mint amennyi pènzt kapunk a megàllìtandó nyugateurópai orszàgtól. Amikor a csapot elzàrjàk akkor marad a nagy nulla...
Vírusbácsi 2017.07.30 13:00:04
@szellemkor: vàrj. Ha kap az orszàg 100 egysèg jurót ősfaszsàgra, arról 100 szàzalèkban el kell szàmolni. Az 100 %ban növeli papiron ès szatisztikailag a magyar gdp t. Nem csak a valós összeget nèzik. Ott leszàmlàz pènztàros löró 100 egysèget, ès az bizony gdp növekmèny. Mègha túlàrazott faszsàg is a dolog. Ezért van az h papìron minden fasza, valósàgban meg foszarisznya az orszàg 70÷a.
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
A Medián legutóbbi, pártok népszerűségét mérő kutatása meglehetősen érdekes eredményt hozott. Egyrészt rendkívül lehangolót, másrészt meglepőt. Sose volt még ilyen elégedett a lakosság az ország helyzetével és két százalékon áll az egy hónapja még tök ismeretlen Momentum. Ki-ki döntse el, melyik…..
Vírusbácsi 2017.02.11 14:25:11
@megamedve: keress új baràtokat. Akik bàrmelyik politikusèrt kèpesek rajongani pàrtàllàstól függetlenül, azok nem igazàn beszàmìtható emberek....
A Mandiner szerzői, mint 2010 óta minden évben, idén is évet értékelnek. Agent Ungur írása. *   2016: Orbán, Walking Dead és a liberalizmus kiszenvedéseA Walking Dead előző évadának befejezésénél már csak az új évad nyitánya volt nagyobb csalódás 2016-ban. A Walking…..
Most komolyan senki se köszönti ma Sólyom Lászlót, miközben Árpibával minden kerek szülinapján tele volt a padlás? Igazságtalanság, helyre tesszük. Isten éltesse tehát Sólyom Lászlót 75. születésnapján. A jeles nap apropóján jó egy kicsit kiszakadni a mocskos hétköznapokból, visszagondolni a…..
Mostanában a társadalmunk normálisabb felében többek között mindenki azon agyal, mi lenne a helyes magatartás az úgynevezett kvóta népszavazással, akarom mondani, hogy stílusos legyek, ezzel a Nemzeti Népszavazással összefüggésben. És nem találják a jó megoldást. Hát igen, most a baloldalon…..
Vírusbácsi 2016.07.07 22:24:52
@Kalmár: hogy ki jöjjön utàna? Egy tànyèr bableves. Sok csülökkel. Az is jobban csinàlnà. Nem, nem az ördög, akarom mondani gyurcsàny. Ő se jöjjön. Kinevezzük a bablevest m.elnöknek, egy szèklàb a belügyminiszter, egy pohàralàtèt a külügyminiszter, stb, garantàlom, hogy minden jobban menne...
Oké, egy fapados légitársaságtól az ember nem vár extra komfortos utazást, de azért a kánikulában a napon aszalódni nulla információval ellátva, az nagyon nem oké, pláne, hogy számos visszajelzés és saját tapasztalat alapján is teljesen általános jelenség a Wizz Airnél. Ujabb wizzair…..
Nagy Brittannia úgy döntött, hogy elég volt az EU-ból. A következmények most alakulnak. Egyelőre semmi komoly nem történt, a piacok igen gyorsan megnyugodtak. A kilépés folyamata 2 év, a hatások elhúzódnak. Első körben meg kell jegyezni, hogy jelenlegi kormány mindent megtett azért, hogy a…..