Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lawabidingcitizen

0 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ketyeg az óra az ORÖ-nél Kedves Kormány! Hihetetlenül értékes ajándékot, soha vissza nem térő lehetőséget kínál a Sors − azaz, cigányügyben egyszer és utoljára még van lehetőség egy bátrat, merészet és szükségeset lépni; kérem, fontolják meg és döntsenek úgy,…..
" Minden nap hoz valami újat! " (Sziszka77)..
"A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról, hogy eltaláld a kimentelt " (Walter Sobchek)..
Én nem a migránsoktól félek. Én tőletek félek. Tőletek, akik hergeltek, harsogtok, másra mutogattok. Köpködtök, gúnyoltok, affektáltok, lázítotok. Facebookon és fórumokon trollkododtok. Én tőletek félek. Akik emberi lényeket akartok kiirtani és sajnáljátok, hogy a…..
Mondja, látott már ön menekültet? Nem az Echo TV / Magyar Királyi Propagandatévé / kurucinfo-féle vonalon kérdezem, hanem úgy élőben? Igaziból.  Beszélgetett ön már valaha öt percet egy cigányemberrel? Zsidóval? Nem is tudja? Na látja, ez az.  Önnek fogalma sincs, hogy…..
Lázár János felszállt a Kocsis Máté által vezetett vonatra, és azzal indokolta, hogy Orbán határvadász századokat kér Pintértől (vadász, ami a vadra megy, milyen freud-i szóválasztás), hogy a bevándorlók (véletlenül se menekültek) egyre agresszívabbak, és ezért akár négy…..
lawabidingcitizen 2015.08.19 08:19:12
@chrisred: De az lesz. Ez csak jatek a szamokkal.
Bevandorlo mosdatas. Egy hazatlan liberalis arulonak mindegy. Migrans, b&zi, cigany, drogos. Csak rettegni lehessen es a magyarokat gyalazni.
lawabidingcitizen 2015.08.19 08:42:07
@chrisred: Libsi. Nem is ragoznam tovabb. Estere fogadj be vagy 10et.

Vigyel adomanyt szegenyeknek.
lawabidingcitizen 2015.08.19 09:20:26
@nandras01: Utleveledet add le legyszi az elso utbaeso kormanyablakban es legyszives "menekulj" errol a borzalmas helyrol. Elotte lakasod add at negany migransnak. Penzed es ertekeid pedig az "onkenteseknek", valami Aid-nek nevezik magukat. A riz evig epitett negyes metro tiz nap alatt tonkretett aluljarojaban talalod oket.

Kerj menedekjogot a liberalius bolcsojebem a franciaknal. Biztos tart karokkal fogadnak majd...

Ja, nem.
Hazaarulo!
"Kerüld a meglepetéseket, vagy találd meg azokat"(Sanyi 32)..
    ..
lawabidingcitizen 2015.08.10 08:40:44
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A sportfogadásban a jó és a rossz kézen fogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár..." (Angelina87)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen elkönyvelni a fogadóval szemben, meg hogy legyen egy jó pár kifizetési…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A tippmix egy olyan zsebre menő játék,ahol a remény hal meg utoljára, mégsem kell menni temetésre egy rossz nap után sem,hiszen a remény mindennap újjászületik." (DR.SV)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A meglepetés kikerülése, vagy eltalálása, ez a mi feladatunk." (HANNIBAL179)..
lawabidingcitizen 2015.06.16 14:13:50
@fonáktenyeres: Hát azt rakhatjuk....
82 perc alatt nem birt golt rugni szingapurnak....
Bundazo hulye ferdeszemuek
lawabidingcitizen 2015.06.16 14:54:54
@tönk: Lol. Nekem 3 kicsi szelvenyt vitt el, az egyiket ketszer feladva. Osszesen 1700 forintot. De azert elkovethetik a harakirit nyugodtan.
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Nem lehet mindig hatost dobni, de egyest sem !" (spyghost)..
A helyszíni szemle lezárultával ma elszállították a kedden szerencsétlenül járt 42-as oldalszámú magyar Gripen roncsát a caslavi beton mellől, ahol befejezte pályafutását. A LégierőBlogger a helyszínről tudósít, ahol arról is meggyőződhetett, hogy tényleg egyben vannak a…..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Nem kell minden nap játszani és csak azt tedd amiben 100% biztos vagy! " (Afterforever)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A baj nem akkor kezdődik, amikor vesztesz, hanem akkor, amikor vissza akarod azt nyerni ! " (oldrider)..
Ha esetleg veszít az ember, hát veszít. Nem lehet mindig nyerni. De mindig jön egy másik verseny, amit meg lehet nyerni, és meg is kell ! (Marrone)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról, hogy eltaláld a kimentelt " (Walter Sobchek)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Minimalizáld a bukás esélyét !" (AstériX) ..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Amikor fogadsz, egy dolog mindig jusson eszedbe: a lehetetlen nem létezik! Ezért tenni kell gyakran a meglepiket is kombival" (Derbi)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A telhetetlenség a legrosszabb tanácsadó, inkább a kicsi biztosabb, mint a nagy semmi" (Derbi)..
lawabidingcitizen 2015.05.14 15:30:30
@MKrisz12: Koszi. Akkor nem viszi a szelot :)
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Nem lehet minden nap nyerni, de veszíteni sem ! " (Peesteekee)..
lawabidingcitizen 2015.04.06 08:45:41
@bakker.: köszönöm.

Tudtam regebben kocsmajat, amik nyitva voltak minden nap terninallaal, de ebben a zarva tartasos hulyesegben nem tudom, kinek kellett bedobnia a torolkozot.

Szerinted 33ezres nyeremenyt kifizetnek ilyenkor?
lawabidingcitizen 2015.04.06 10:46:55
Bencus lebarnult és feltöltődött, ez egyértelműen látszik rajta, Costa Rica ilyenkor jó meleg tud lenni, meg máskor is, ha már itt tartunk. És igen, szerintem tudja, ki nyerte az Éden hotel harmadik évadát, de remélem nem spoilerezi el senkinek. A villában kajapara és kajagate volt,…..
lawabidingcitizen 2015.01.31 15:39:08
@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Akkor nem is mondom, hogy férjen még rá természetesen az eddig is meglévő ocsmány zsírdisznómedve, Vikácsu, Ordenáré Röné, Istentelen Bence, Debílió, a kizárt elmebeteg Simon és Alekosz is :D
lawabidingcitizen 2015.01.31 17:45:44
@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Nem vagyok Reni, nagyokos. Sajnálom, ha sértem az önérzeted azzal, hogy ezeket a senkiháziakat jelzőkkel illetem. Mert jólesik, annyira visszataszítóan undorító, ostoba, suttyó -a te kedvedért szépen kiírva- Denisz, Fanni, Dani, Edina, Maci, Laci, Reni, Vikcsu (plusz Aurélió, Alekosz, Simon, Istenes Bence, stb. :). Ha valakit kihagytam, unszimpátia alapján kiegészíthető.

Ja, és én is mindenkit utálok, csak van akit jobban :)