Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kessi

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan neked is van olyan ismerősöd, aki már a nyugdíjas lét sarkán toporog (45-60 év közötti korosztály), viszont egy dologra igazán büszke az életében. Akárhányszor találkoztok, teli vigyorral és elégedettséggel az arcán mondja, hogy Önmegvalósító Peti (a fia) kiment dolgozni Angliába (vagy…..
kessi 2016.05.02 14:25:52
Teljesen meg vagyok döbbenve ezen a firkálmányon. Ezt a fröcsögős, másokban lelkiisimeret furdalást kelteni vágyó szöveget normális ember nem írhatta. "Önmegvalósító Peti" nagyon helyesen teszi, hogy önmegvalósít, vagy csak a leendő családjának, magának szeretne egy biztosabb megélhetést teremteni. Az, hogy Marikának nem lesz nyugdíja, annak SEMMI köze ahhoz, hogy Peti elmegy-e vagy sem. Inkább becsülni kéne azokat az embereket, akik itthagyják a szeretteiket és teljesen egyedül megpróbálnak boldogulni egy idegen kultúrában. Megjegyzem, ha Marikának megélhetési problémái lesznek abból, hogy kevés a nyugdíj, akkor Peti a kint kemény munkával megszerzett pénzéből bőven tudja támogatni őt. Szánalmas, hogy azok között, akinek szar ebben az országban - márpedig igen sokunknak az - vannak ilyen nulla agykapacitással rendelkező emberek, akik képesek azt hibáztatni a saját nyomorukért, aki mert változtatni az életén, és képes volt más körülményeket biztosítani magának - lemondások árán. Sem a kisnyugdíjasnak, sem ennek a szemétnek az írójának nem azért szar a helyzete, mert hálistennek már sokan rájöttek ebben az országban, hogy hogyan tehetik jobbá az életüket. Azért szar nekik, mert hangsúlyozom, kormánytól függetlenül, aki csak hatalmon volt, szétlopta az országot. Azért szar, mert aki "alja munkát" végez, az nagyon sok esetben kénytelen feketén megtenni, mert ha adózna, akkor nem maradna kenyérre. Azért szar, mert nem tudott beilleszkedni ebbe a világba, ahol aki nagyon erőlködik, ki tudja kaparni a gesztenyét, aki pedig csak rinyálni tud, az éhenhal. Az erőlködés alatt értem többek között azt is, hogy fel tud állni innen, és mindent hátrahagyva megpróbál új életet kezdeni. A szokásos duma meg arról, h kint mindenki csak mosogat, egy vicc. Aki kint sok év után is csak mosogatni képes, az itthon sem tenne mást... ja, hogy itthon abból aztán tényleg semmire nem futja? Akkor meg elmegy feketén dolgozni - ergo nincs adó, nincs nyugdíj. Gondolkozni kéne, mielőtt ekkora baromságokat leírunk, mint amilyenek ebben a "cikkben" vannak.
Ha van olyan műsor, amit teljesen felesleges volt elkészíteni, akkor az RTL II-n látható Partyzánok az. A zenés reality-vetélkedőről azt mondta az RTL, hogy egy korábban csak papíron létező formátum, amit az ötletgazda törökök nem készítettek el valamiért, és a magyar kiadás…..
Sajnos nem vagyok nagyon otthon a Class FM reggeli műsorában, illetve az abban szereplők közül csak a három műsorvezetőt ismerem fel képről, a néha megszólaló női hangokat nem tudom beazonosítani, így azt…..
Sokaknál kiverte a biztosítékot Maksa Zoltán Hír TV-s szereplése, ahol sikerült egy meglehetősen érzékeny témában elsütnie egy borzalmasan rossz viccet a megerőszakolt egyetemista lányokkal kapcsolatban. A Nőkért Egyesület például annyira felháborodott, hogy a médiahatósághoz…..
kessi 2015.01.05 21:19:06
@Bergyilkos Bohoc: én nem mondtam, hogy nincs olyan vicc amiben a nemi erőszakról szól cseszed. Személyeskedéssel meg semmire nem mész, ostobázhatsz, de ha kinyitnád te is a szemed és ELOLVASNÁD bmeg amit írtam, akkor észrevennéd, hogy épp az ellenkezőjét állítottam: VAN ilyen vicc, sajnos. Ettől még egy cseppet sem lesz vicces.
De tulajdonképpen mindenki azon röhög, amin akar, ez is csak a szegénységi bizonyítvány egy formája, és az érzelmi intelligencia nemlétét jelzi.
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
kessi 2014.01.15 06:35:16
@Mojzes Pál: Teljesen jogos, abszolút egyetértek. Nem kell kommentelgetni, rinyálni, hogy tiltsák be, de ez a más országokkal való összehasonlítgatás baromi fárasztó és nevetséges. Az a baj, hogy akinek amúgy is annyi esze van, mint egy marék molylepkének, az valóban elhiszi - bebeszéli magának 20-23 évesen, hogy ugyanmá', minek nekem érecccségi meg dógozni, bemegyek, megdugok/dugatom magom mindenkit/vel, aztán szakadnak a milliók meg a sztáááárság. Igen, fájdalmas, hogy ilyenek élnek körülöttünk, és ijesztő is, de sajnos nem kevesen vannak belőlük. Ezért szomorú, hogy ilyen műsorokkal támogatjuk az elkurvulást, ostobaságot, igénytelenséget. De a másik oldalról: nem kell nézni, elő lehet venni egy könyvet, el lehet kapcsolni, stb. Ettől még a 8 általánossal (se) rendelkező közeg nézni fogja, de az meg már legyen az ő bajuk, egyelőre - még - nem ők irányítják az országot, bár lehet, hogy az sincs olyan messze...:/
VASÁRNAP És akkor lássuk, mi történik vasárnap!  20:29 Félóra eltelt a műsoridőből, és az égvilágon semmi nem történt. Volt egy közös Take That-dal, és Fábián Juli is énekelt egyet. Tóth Gabira most kivágott ruhát adtak, Alföldi Róbert 46 éves és egy…..
kessi 2013.11.24 18:05:33
@SmittyB: a vicc csak az, hogy a kutyám értelmesebb nálad..:)
kessi 2013.11.24 15:16:26
@SmittyB: Van, akinek probléma abbahagyni a fölösleges pofázást, foglalkoznál inkább a vasárnap délutáni sziesztával, nem pedig itt mindenáron keresni mindenben a hibát... Részemről befejeztem, sajnálom, hogy képtelen vagy megérteni az álláspontomat, és hogy azzal szórakozol, hogy mások felett pálcát törj azért, mert neked valami épp nem tetszik, vagy nem értesz egyet vele. (gondolok itt például arra, hogy eleve lehúzod a cikket, hogy miért az írja, aki nem is nézi a műsort...) Ez remélem, hogy elég konkrét megfogalmazás volt, amennyiben nem, tényleg sajnálom, hiába, nagy az isten állatkertje...
kessi 2013.11.24 15:44:45
@SmittyB: én teljesen nyugodt vagyok:))
Nemrég még úgy volt, hogy az MTV-től káromkodás miatt kirúgott Szebeni István az ATV-hez igazol, hiszen onnan meg Gajdos Tamást rúgták ki, mivel állandóan elkésett, úgyhogy a 25 perces Híradó a végén már negyed órás sem volt. Végül Szebeni nem ment az ATV-hez, sőt az MTVA…..
Az egykori Hannah Montana, a gyereksztárból lett tiniikonból lett botránydíva a tegnap esti MTV European Music Awards-gála alatt megint gondoskodott arról, hogy a bulvárlapok címlapjára kerüljön. Az Amszterdamban rendezett díjkiosztón Cyrus először is pont úgy twerkelt, azaz…..
kessi 2013.11.13 08:15:56
@GERI87: Nem az én felfogásommal van baj, hanem azokéval, akik ennyire betegesen próbálják a számukra "zavaró" tényezőket kiiktatni, és semmi a világon nem elég nekik. Sajnos túl sok a hülye ember, nincs már határa semminek, az olyan fogalmak mint tolerancia, meg empátia teljesen ismeretlenek...(még mielőtt újra én lennék a hülye, ezt Cyrustól teljesen függetlenül mondom, az ő picsarázása baromira hidegen hagy:D)