Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forseti

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi lakásról mindössze annyit tudni, hogy Koppenhágában van és elképesztően jól néz ki. Kívülről is nagyon romantikus a ház, de belül sikerült igazán nagyot alkotni.   Imádni való, eklektikus részlet a nappali faláról. A régi és az új, ipari, rusztikus, modern…..
Forseti 2014.11.05 10:56:04
@Szzzz: A szobabiciklit elfelejtetted emliteni. Plusz a projektoros tevet ami 2 millio volt 15 eve.
Egy-egy hosszúra nyúló versenyen, vagy keményebb edzés közben a szervezetünk olyan terhelést – kvázi sokkhatást – kap, ami miatt speciális energiapótlásra van szükségünk, hiszen a normál eredetű táplálékok nem képesek gyorsan felszívódni, vagy megfelelő mennyiségű…..
A Business Insider jelentetett meg egy cikket a napokban a következő évtizedeket meghatározó globális trendekről, THE GLOBAL 20: Twenty Huge Trends That Will Define The World For Decades címmel. Magyarországot is megemlítik. Európával kapcsolatban, a Financial Times munkatársát,…..
Forseti 2014.01.22 11:47:45
@Balt: A britek mellesleg nem biztos, hogy nepszavaznak errol. Ahhoz elobb a konzervativoknak ujra meg kell nyerniuk a valasztast.
Tegnap az Orbán Viktor és Kerényi Imre által alapított Magyar Krónika nevű, nyíltan állami pénzből működő reprezentációs pártlapról szóló hírek áradatában már-már el is felejtettük, hogy Vágó „Kampeszinó” Gábor, a magyar történelem első webkettes országgyűlési…..
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
„...s ha urak akartok maradni, szűrjetek a magasban olyan bort, a milyen csak az isteneknek, a királyoknak s a magyar embereknek való. S ezeknek is csak ünnepnapon.” (Eötvös Károly) A rendszerváltozás előtt egy dunántúli faluban dolgoztam. Volt a faluban két fivér – a…..
Forseti 2013.11.21 14:37:32
De nagy volt pedig a fogadkozas Orban reszerol, hogy ha mast nem is, a kozbiztonsagot aztan majd nagyon rendbe teszik.

www.facebook.com/notes/orb%C3%A1n-viktor/v%C3%A1laszok-a-k%C3%B6zbiztons%C3%A1g-t%C3%A9mak%C3%B6r%C3%A9ben/197508396934265

OV: "A közbiztonság helyreállítása érdekében hozott eddigi intézkedések eredményeit leginkább azok érzik és tapasztalják, akik vidéken, kistelepülésen laknak."

Nem elek kistelepulesen, sot ismeroseim sem elnek ott akiket megkerdezhetnek, de innen messzirol meg nem latszanak azok az eredmenyek.
Na ez ciki. A finoman szólva kormányközeli Századvég egyik munkatársa kiadott egy tanulmányt, ami (tessék megkapaszkodni) az igazságot írja le az egykulcsos adó hatásairól. Vagyis hogy az kizárólag a leggazdagabb rétegnek kedvezett, miközben mindenki más rosszul járt vele. Csak…..
Tanulságos kutatási eredményeket közölt a Tárki: a közvélemény-kutató cég szerint a választók között minden életkori csoportban magasan vezet a Fidesz. A kormánypártot a fiatalok körében a Jobbik, az idősek között pedig a szocialisták tudják megközelíteni, de ebben a…..
Forseti 2013.11.20 00:55:00
@bbjnick: Gondolom alaposan utanajartal ennek a kutatasnak, de azert hozzatennem: a mintaban 2 olyan ember volt, akit teljes gyermekkora soran meleg szulo nevelt (thinkprogress.org/lgbt/2012/07/27/596251/gay-parenting-bullshit).

A szociologia szepsege, hogy mindent be tud bizonyitani es mindennek az ellenkezojet is. Es amint bebizonyitotta az egyik allitast, rogton raroppennek a hivek. Hogy na ugye ok megmondtak. Es hat egy professzor irta a egyetemen amerikaba', akkor az csak igaz lehet!!!
Tegnap sikerült elkeverednem egy olyan Tescóba, amiben önkiszolgáló kasszák is vannak. Természetesen kipróbáltam az egyiket, nagyon ötletes találmány. Ennek ellenére mégsem támogatom a bevezetését. Hogy miért nem? Mert nem szeretem, ha hülyének néznek és mert az…..
Forseti 2013.11.12 06:34:41
@taxi33: Tele kocsival nem allsz be az onkiszolgalo penztarhoz. Nem tudsz annyi mindent rapakolni, ugy van kialakitva, hogy ott a keves arusok fizessenek.

Hasznalok ilyet, mukodik. Ettol fuggetlenul van hagyomanyos penztar is, ott is fizetsz ahol akarsz. Senki sem fog arra kenyszeriteni, hogy holnaptol onkiszolgalo penztartnal fizess. Relax.
Forseti 2013.11.12 07:02:44
@Forseti: Ennek megegyszer nekifutok, mert erthetetlenre sikerult amit az elobb irtam.

Az onkiszolgalo penztarnal nem tudsz tele kocsival fizetni, mert minden megvett arunak ra kell fernie egyszerre. Ha 2 Tibi csokit veszel, akkor jo, de a heti nagybevasarlassal tovabbra is a penztaroshoz kell menned. De ha akarsz, 2 csokival is mehetsz a penztaroshoz tovabbra is.