Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lantosjr

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az ember olvasgat az interneten, egyre több olyan bejelentéssel találkozik, hogy egy-egy felhasználó rootolta z Android telefonját vagy tabletjét, netán óráját, és ettől az sokkal jobban működik. Ez egy csapda, amelybe rengeteg ember beleesik, mivel a superuser vagy root jog egy…..
lantosjr 2014.07.24 07:11:25
@Orltran: de, pontosan! meg ugye minek fizessenek az áruházban egy jó app-ért inkább letöltik valahonnan... az meg már lehet módosított billentyűzet progimondjuk és küldi a jelszavaid olyanoknak akiknek nem kellene! nesze neked nagy szabadság....
lantosjr 2014.07.24 12:19:18
@Golyós: sajnos vannak olyan appok amik küldenek sms-t! csakolvass utána... nem azért szar a droid mert nem jött be nekünk, hanem azért nem jött be mert szar! mindig felsőkategóriás droid telefonom volt! mindegyik laggolt egy telefonkönyv vagy üzenetek megnyitásnál! 2Kért egy HTC ONE ne laggoljon nekem!!! nem a vas a rossz hanem a droid! egy 520as lumia megszégyenítően gyorsabb és akadásmentesebb mint ez volt! az meg hogy mire kell egy telefon... hagyjuk már! egy magasabb katos telefonnak mindent tudnia kel!!! nincs olyan hogy most játékra kell a telefon vagy csak netezésre! ez baromság.920as lumiám és a 1020asom is mindenre jó! bármilyen játékot telepítek, megy!!!
lantosjr 2014.07.24 20:31:50
@Golyós: mikorjártál utoljára a store-ban? amit felsoroltál az mind van! :) nyomás a boltba lumiáért!!! :)
Készítette: Keresztesi BarbaraÍrta: Keresztesi JuditMerj ALkotni! 365+ rovat - 2013. november 10.         Jól úszom, nem félelmetesen jól, de tűrhetően elboldogulok a medencében és ez a minimum, ami elvárható, annyi vízben töltött óra után. Ez egy magányos…..