Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mágikus Laura

3 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MAI SZEX A bilincs 2014.01.09 13:30:42
A téli szünidő idején, pár hónapra rá, hogy Attila berukkolt katonának, egy hetes látogatásra mentem nagynénémhez Miskolcra. Marika édesanyám fiatalabb testvére volt, és meghívott, hogy töltsem nála a szünidőm egy részét. Egyedül lesz otthon, mert a férje kiképzésen lesz,…..
MAI SZEX Édes sokas 2014.01.07 11:28:07
A héten sokat dolgoztam, tényleg sokat... egy egész heti hajtást két dologgal lehet levezetni maradéktalanul, tánccal és szex-el. Legalábbis szerintem. Simán az utóbbit szavaztam volna meg, leszervezve egy édes akárhányast a klubban, ha az utolsó percben eszembe nem jut, hogy tettem…..
Kedveseim! Tallózgattam,mivel lepjem meg drágámat a pénteki buli után... Két izgalmas képet találtam,de nem bírom eldönteni,milyen legyek ma,milyen legyen az esti játék karaktere...szerintetek? A Channel 5,ami biztos,illetve egy kis fekete lakk táska. U.i.: a félreértések…..
MAI SUNA Sofie vitorlázik 2014.01.10 15:35:42
..
Mágikus Laura 2014.01.15 14:43:46
Mágikus Laura 2014.01.13 14:10:49
Ponci kéldezett lá a kölülmények lészleteile, miközben gyolsan ledaláltam neki, klistályosodott ki, hogy bál számomla nem tliviális a tölténet, noha nem is lendhagyó, valahogy mindig éldekes sztolikba csöppenek. "Apám a hozzád közeli szanatóriumban lesz. Meglátogatja a…..
Karácsony alkalmából gondoltam leírom és ezzel újra felidézem életem egyik legjobb történetét... Volt egy nő az életemben (sok-sok évvel ezelőtt), aki a mai napig meghatározza a szexuális életemet. 17-18 évesen, amikor az internet még csak terjedőben volt Magyarországon,…..
Hogy miért Magic MILF? Elmesélem.Magam is meglepődtem,mikor ezt hallottam magamról.Elsőre furcsa volt...aztán azt gondoltam,hát legyen,ha ezt gondolják rólam a fiatal fiúk:) Hétköznap kora délután-egy esti party előtt-bementem kedvenc fodrászomhoz. A kis csaj alig 25, igazi…..
Mágikus Laura 2013.11.19 10:16:22
@ohmyfszom:
Kedvesem!
Nem gondoltam,hogy ebből fogok megélni,ez inkább csak egy újabb módja a szexualitásom felfedezésének.A leánykorom régen volt,és bár olvastam a Júlia magazint,valahogy sohasem bírt felizgatni.Annál inkább az,ha megmutathatom magamat,és és "éhes" szemek követnek...a szavaidból úgy veszem ki,hogy te nem gerjednél rám-különbözőek vagyunk,és így, színesen szép az élet:)
Mágikus Laura 2014.01.10 10:47:29
@szociologus: Kedvesem!a blogon a folytatás:)
Ez egy olyan kérdés, ami mindenkit foglalkoztat, mivel az ember társas lény, nem szeret egyedül élni. A jó házasság viszont egyre inkább álomnak tűnik, ha a válási statisztikákat nézzük. Miért van ennyi válás? Mert nem a megfelelő partnerrel házasodnak az emberek. A…..
Házi videó ..
január 1jó dolog ez az események ilyetén dokumentálása, márcsak azért is, mert pl. a tavalyelőtti szilveszterre frankón nem emlékszem. (de nem is kell. elég, ha le van írva. egészen a "nagyáramszünetig".) január 2felkeltem, bringáztam, vásárcsarnok zárva, jóáruzokni csak…..
Testimese Szilveszter 2013.12.31 10:15:00
„Kedves Andrea! Nagyon jók az írásaid, nagyon tetszenek! Gratulálok! Egy követővel több lettél itt a fészbukon! Képzeld, a postjaid az utóbbi években úgy megindítottak és elragadták a vágyaimat, hogy ki is próbáltam egy hete, illetve most szilveszterkor másodszorra is.…..
Egy kis kastélyszállóban töltöttük egy őszi bortúránk estéjét. Még aranysárga, de már hűvös ősz volt,vacsora előtt jól esett szaunázni egyet.Laza három öntésre gondoltunk-lepedő a kézben,és indulás a szaunaházba. Kellemes félhomály,üres pihenő helyiség,és a…..
Csak van aki tagadja... Forrás: pornlover.blog.hu..
Mágikus Laura 2013.11.18 09:29:22