Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doze

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Egy 75%-os kör Stiggel 2014.03.27 07:15:56
Az új Audi S1 bemutatóján jó kis betétprogramokat találtak ki az unatkozó újságírók ébren tartására. A legjobban természetesen mindenki Stig Blomqvistot várta. Már csak az a kérdés, ilyenkor utólag mit ír az Audinak leadott számlájára? 200 újságíró beszaratása,…..
Nem egyszer láttuk már ezeket a videókat, nem is kétszer, de mindig akad, akinek ez még friss. Ráadásul most össze is hasonlítjuk, és nektek, kedves olvasók, lehetőséget adunk arra, hogy megmondjátok, vajon a zwickaui vagy az eisenachi gyár volt menthetetlenül és kőkorszakian…..
Hogy mitől volt Walter Röhrl annyira gyors? Azt mesélte, hogy navigátorból nem lehet egy 530 lóerős autót elvezetni. Saját bevallása szerint a legnagyobb előnye az volt, hogy a gyorsasági 90%-át fejből tudtak. Elmondta, hogy amikor Christian Geistdörfer diktált neki, a szeme előtt a…..
A harmincharmadik emeleten szürcsölöm a frissen főzött zöld teát. Szól a Tankcsapda, hirtelen ez került a kezem ügyébe, hogy felpörgessen. Felismerések éjszakája ez: nemrég tapasztaltam meg, milyen az, amikor gombnyomásra meleg vízsugár veszi célba a csupasz seggemet, rájöttem,…..
Doze 2013.11.20 09:05:18
@Phteven: persze mert aki falun él, azok körbelocsolják a kertet benzinnel és begyújtják nem? :S, te szerintem kertes házat csak képeslapot láttál.

Abban igazad van hogy nem a fagy miatt füstölnek öncélúan, azonban aki szemétszállítási díjon akar spórolni az nem tud, mivel kötelező, ha nem fizetsz behajtják. (ellenben bunkó panelproliknak szokásuk a "telekről" az útszélén leb@szni a szemetet), falunk kizárólag "zöld" van égetve, ősszel 1-2 hét intervallumban, méghozzá azért mert egyszerűen egy kisebb telken is legalább 2-3 köbméter levél, elszáradt virágtövek, kukoricaszár, krumpli szára stb van. Jobb országokban ez úgy megy hogy minden falunak saját komposztálója van (Ausztria), ellenben érdeklődtem ki mi lenne ha begyújtanám? a válasz: meglincselnének :D
Mai cikkünk kapcsán bizony elgondolkodtunk egy kicsit – nyilván leginkább poénból – hogy vajon mi történne, ha az ország úgy döntene, hogy katasztrófahelyzet állt elő és éppen szükség lenne a mi járműveinkre. Sőt, továbbmentünk az elborult dolgok felé: vajon mi lenne, ha…..
Sx4 Blog Sx4 és a versenysport 2013.11.13 17:28:24
Eme posztban szeretnék említést tenni hogy "gyárilag" hol jelent meg az sx4 mint versenyautó. 1. Sx4 WRC Sajnos a suzuki részéről elég rövidre sikerült ez a szereplés. 2007-ben állt elő a Suzuki Motorsport, hogy a wrc kategóriában fognak versenyezni. A kisebb kategóriát (S1600)…..
Sx4 Blog Kis típus kalauz 2013.11.11 20:23:19
Mivel szegény sx4 az S-cross megjelenése után már kifutóban van, ezért elérkezettnek láttam az időt arra hogy, egy blogot szenteljek eme típusnak. Swiftből és egyéb suzuki példányoknak már van elég oldal/blog stb. ami fogalakozik vele, ezért hát legyen sx4 blog is.  Próbálom…..