Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crash

37 bejegyzést írt és 828 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Így lettem skizofrén 2015.10.27 08:50:56
A történet 23 hónapja kezdődött, amikor célponttá váltam a lakásmaffiának, szervezett bűnözéshez kapcsolódóan. Egy ismerősöm kávéval kínált meg, senki nem gondolna rosszra, magamat sem tudom emiatt hibáztatni. Utólag okosabb az ember! Nos a kávéban volt valami, amitől kába…..
Szóval leálltam a RPCJS kiegészítős retrózással, mert egyrészt kezdtek elfogyni az erre alkalmas alanyok, illetve már ezzel is túl nagy lett a hisztéria, hogy csináld ezt, csináld azt... Inkább valami egyedi dolgot hoztam össze, amire mérget lehetett venni, hogy majd jó nagy…..
Elérkezett ez is... 2006 óta kijött az új Hitman. Én még nem próbáltam ki. Állítólag a pc-s verzió felhúzott grafikán sokkal szebb, mint konzolon. Ha visszaemlékszünk, ez a Blood Money-nál is így volt. PC-n volt egyedül igazán szép... Sajnos ezt most nem fogom megtapasztalni,…..
Majdnem azt a címet adtam neki, hogy Budapest vs Vidék, de tudom, hogy a nem budapestiek (aka vidékiek) utálják a vidék kifejezést, úgyhogy most kedvükben járok. Pedig akármilyen inkorrektnek is tűnik a vidék kifejezés, szerintem találó, mert ez az ország annyira főváros…..
Crash 2012.04.22 17:05:50
Na akkor (nem olvastam még a kommenteket) én is leírom, hogy mit gondolok 19/F-ként. Kezdjük egy kis leíró dokumentációval. Szekszárdiként elmondhatom, hogy városhoz képest elég kis helyről van szó. Bejártam már gyalog az egészet, volt hogy nem volt nálam kp taxira se (itt nem olyan drága, mint Pesten) így a város legdélibb pontjából, ahol a jól ismert szekszárdi Tesco helyezkedik el, sétáltam át a leg'észak-nyugatibb' sarokba. (Tesconál jó pár éve raktak ide egy megdöncit is, + ez a környék egymás mellett teli van ruhabolttal is most már, ez már amolyan vásárlóközpont, szóval a bankok, posta középen, minden egyéb errefelé van, két végpontban egy-egy temető, amit vezetőoktatók ironikusan emlegetnek)
Gyakran előfordul, hogy összefutunk ismerőssel. De sosincs olyan, hogy egy nap az emberek 10-nél nagyobb százaléka ismerős lenne (most lehetetlen esettel példáuloztam, amúgy simán bemehetsz a városba és vissza gyalog úgy, hogy nem ismersz rá senkire)
Óvszerprobléma csak akkor van :), ha direkt egy miniboltot támadsz le, és a tulaj is faszán ismer téged. Bemész a penny-be, vagy tescoba, vagy középen lévő kistesco-ba, de található pár abc, cba is, leszarják. De annyira mégsem anonim, mint Pest. Volt itt egy hírhedt srác, akit minden lakos ismer, a 'Bolond' Józsi. (volt már napiszaron, puruttyán) aki egy 100-asért fejen állt a kukában vagy elbukfencezett a járdán a benzinkúttól a tescoig. A rendezvények egy bizonyos téren vannak általában, szüreti fesztivál és ahhoz hasonlók is annak környékén. Ez a belváros.

És akkor a fővárosról.
Még egy jó év és ott fogok élni. Biztosan szeretni fogok ott élni, sokkal kényelmesebb lesz, hogy x ismerősöm nincs annyira szétszórva az országban, hisz legtöbben mégis pestiek. Ha megismersz valakit városon kívül, legyen az bármilyen okból, az esélyes, hogy pesten később bármikor összefuthatsz vele, viszont hogy pont itteni lenne az esélytelen. Ami elsősorban nem tetszik, az az, hogy az emberek ott hihetetlenül megszokták, hogy ha sokan veszik körül, akkor ott büszkeség és szégyenérzet sincs. Amikor valaki elkezd baszogatni az utcán, az mindig egy retardált gyökér, aki valami okból rohadt nagy egoval rendelkezik. Ez szinte jellemző, szerintem innen indul az általánosítás, az, hogy valakik szerint sokan nem köszönnek, vagy érzéketlenek lennének, már csak mítosz.
Egy jobb helyen a 'bocsi, átengedsz'-et ott sokszor felváltja a 'állj már félre baszki, nem látod hogy útban állsz' megszólalást. Hadd ne jellemezzem, hogy ilyenkor ezekkel mit csinálnék -.- ezeket egy "újoncnak" meg kell szokni leszarni. Egyébként tényleg nem sokkal veszélyesebb, mint egy kisebb rész. Ez is tömve van a kisebbséggel :) és itt is van egy 'Chicagoként' elnevezett környék, amit egy átlagember kikerül. Csak Pesten ez nem olyan könnyű. Meg mivel a metróhálózat és aluljárók szétszórva találhatók meg, nem pedig egy helyre pakolva, ezért veszélyesebb inkább az, mint ez. Meg a reakcióideje a sürgősségieknek is ugye...
De várom már, hogy bme-s legyek, valahogy az ottani hangulatot nem lehet máshol pótolni.
Crash 2012.04.22 17:05:50
@shanus:
ennek hatására újra átnéztem a posztot. nincs igazad, szerintem abszolút objektív minden pontban. Amit írtál, inkább szubjektív sérelmekként könyvelem el :)
 Hát elég érdekes dolog kering az interneten.. miszerint készül a Hitman-ről készült második könyv, gondolom a fanoknak most felcsillant a szemük, már ha még nem hallottak róla. És akkor a leírás, amit lehet hozzá olvasni vagy ezer helyen: A Del Rey, a Random House Publishing…..
Kedves üdvözletem minden látogatónak, aki a RPCJS után is érdekesnek tart! Változásokkal teli év volt nekem, legyen szó munkahelyről, projektjeimről és úgy általában is. Itt egy jópofa kis videó (amit Jakab küldött), hogy hogyan is telik nálam a karácsony a szeretteim…..
Hát én személy szerint nem szoktam kódokat használni (legalább is Hitman-hez). Azért itt van egy lista mindegyik részhez.   HITMAN: CODENAME 47 A hitman.ini file-be írd be a következő sort a cheat mód engedélyezéséhez: enableconsole 1 Játék alatt nyomd le a ~ billentyűt…..
Crash 2010.04.21 21:24:06
@adam006: a képen amit lionkeltél: ott van!
a szemed előtt :/
Crash 2011.11.04 20:03:48
@undertaker061979:
mindegy, hogy meg van-e magyarítva, ugyanúgy működik. a játék közben kell a 0-t (aka. ~)-t megnyomni és ott kell beírni az ablakba, ami előjön.
Úgy tűnik kezdenek belendülni. Az E3 óta újra publikáltak 2 új videót, ahol élesben magát a játékot láthatjuk 47-essel személyesen.    Valójában ezekből láthattunk már részleteket nem hivatalosan, de ez mégis csak egy hosszú és vágatlan gameplay egy teljes…..
Troll tudomány Űrhajózás 2011.08.28 22:29:02
ROFL-net Tartósítószer 2011.07.18 20:00:00
Ma tudtam meg, hogy így néz ki a tartósítószer    ..
ROFL-net A ház eladó... 2011.07.18 06:00:00
...mert a szomszédom egy seggfej. ..
Crash 2011.07.18 18:46:28
@FCBM31:
erre gondoltam én is:)
 Az idei E3-on a Square Enix közzétette A Hitman Absolution első igazi trailerjét, valamint az IGN interview-ból is kiderül pár infó. De aki nem tud angolul, az is csak élvezze a látványt :) Hitman Absolution E3 Trailer: Ez pedig a gameplay is az interview keretében:..
ROFL-net Fless tüzijáték fail 2011.05.30 10:01:00
Akármekkora fail is ez, kegyetlen jól néz ki :3..
Crash 2011.05.30 20:44:31
@ZalyBarzini:
aztán miér?

itt nem az a lényeg, hogy direkt csinálták-e.... (bár nyilván nem, hisz ha direkt kiszórtak egy csomó lőport, nem tudhatták, hogy milyen magasra röpül és nem esik-e vissza)
Hitman rajongói fan oldal Hitman 5 2008.11.25 14:16:00
Konkrét hírt még nem tudni a Hitman 5-ről, azonban különböző helyekről összegyűjtöttem minél többet.   Kiadó: Eidos, Fejlesztő: IO Interactive   Várható időpont: 2008. Karácsony környéke Hitman 5.  Alcíme még nincs. Az IO Interactive-nek úgy…..
Crash 2010.02.13 11:52:43
@hitman rajongó:
Nagyon vicces vagy t-mobile :P
Azért kösz.
Crash 2010.03.14 10:21:53
@hitman4747:
Nem tudjuk.
Egyébként már tök régi ez a bejegyzés, néha nem értem az embereket.
 2011.05.16-án A Square Enix közzétett egy videót a Hitman 5-ik részéről, a Hitman Absolution (a cím utáni 5-ös szám ugrik). Ez a név és videó hivatalos! A grafika ismét szép, kár hogy jól rásegítettek.. meg szerintem nem is az engine-el készítették. Továbbra is az IO…..
 Először is köszönöm azoknak, akik még ma is - néha - látogatják az oldalt :).Végre oly sok idő után van egy kis előrelépés, bár ezt is csak biztató jelként foghatjuk fel.A 47-esünk hangja, David Bateson azt állítja, hogy ha az artworkok valóban hitelesek, amiket látott,…..
Csak úgy elmémbe való betekintésként jöjjön az, amit ma álmodtam. Azt álmodtam, hogy valami videót szerkesztek nektek, ahol kiparodizálom azt a "Legyetek jók ha tudtok" dalt a Napoleon Boulevard-tól Azt a dalt egyébként utálom, talán azzal is összefügg, hogy az…..