Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*candy*

66 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kidolgozott ingyenes állami közlekedésbiztonsági program még június 15-ig tart, azonban május 31-én lezárult az intézmények közötti verseny. A Tanulóknak.hu  KRESZ- tudáspróbáján az ország több…..
KRESZ-re fel! 2015.06.02 06:25:22
Mi az öt leggyakoribb autóvezetési hiba? www.kreszfelfrissito.hu Sokan hiszik azt, hogy kis hiba, nem hiba. Vagy hogy velem nem történhet baleset. Sajnos egy óvatlan pillanat, egy aprónak tűnő baki is végzetes következményekkel járhat az utakon. Minden másodpercben toppon kell…..
Közlekedésbiztonság kétkeréken Szegeden from Just Creative on Vimeo. ..
„Nagyon veszélyesnek tartom a városi biciklizést”  Péter Szabó Szilvia ugyan rendszerint autóval közlekedik, az állami közlekedésbiztonsági program szegedi állomásán kiderült, hogy kerékpáros tudása sem kopott el az évek alatt. A népszerű énekesnő a Kreszfelfrissítő.hu…..
A kerékpárosokra is gondol a Tanulóknak.hu és a Kreszfelfrissítő.hu  A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kidolgozott ingyenes állami közlekedésbiztonsági program Szegedre érkezett. A Kreszfelfrissítő.hu és a Tanulóknak.hu online…..
  Amikor egy nő tudomást szerez arról, hogy babát vár – néhány kivételes esettől eltekintve – határtalan boldogságot él át, ám ezzel egy időben számtalan kérdés és kétség is felvetődhet benne. Mi lesz az eddigi életemmel? Mi lesz a testemmel? Miként változik majd a…..
  Májusig több mint 400 ezren látogatták meg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Közlekedési Hatóság által életre hívott ingyenes állami közlekedésbiztonsági program e-learning tananyagait. A Tanulóknak.hu és a Kreszfelfrissítő.hu népszerűsége töretlen. Még…..
  Sokszor találkozunk azzal a problémával, hogy van egy szuper kerékpárunk, de fogalmunk sincs, hogy hol tartsuk. Áll a folyosón, esetleg levisszük az alagsorba, vagy kitesszük az erkélyre, de igazából tudjuk, hogy egyik hely sem az igazi. Te sem tudod, hogy hol tárold a…..
Várandóssága utolsó fázisába lépett az egykori modell, Hargitai Bea, aki anyák napja alkalmából szülést segítő gél - csomaggal ajándékozta meg a SOTE szülészeti osztályát. Bea teljesen elámult a néhány órás csöppségek láttán, szinte a könnye is kicsordult a…..
 Fotó: Just Creative Egy várandós anyuka életébe hirtelen gördülnek olyan akadályok, melyeket eddig nem kellett áthidalnia, vagy épp nem igényelt túlzott odafigyelést. Azonban, ha már két életért felelsz, sokkal jobban ügyelned kell magadra és a picire is. Egy második…..
KRESZ-táblák egy kicsit másképp   Napjainkban rendkívüli népszerűségnek örvend a fiatalok körében a street art, mely a képek alapján úgy tűnik, hogy egy újabb területet is meghódított. A művészi közlekedési táblák sokakat mosolyra fakasztanak, ám vannak olyanok is, akik…..
Tovább az origo cikkére   Mostanában az van, hogy már nem csak a szoláriumban sült, barnítóval kenegetett, csücsörítős playmate-ek, akiknek a mellbimbói kis híján kinyomják a szemüket, és akik nagy valószínűséggel megtalálhatók autószerelő műhelyek és egyéb…..
Az Aktív műsorvezetőnője a természetes szülés híve Gombos Edina majd’ kicsattan a boldogságtól. Gömbölyödő pocak ide vagy oda, a TV2 népszerű műsorvezetőnője tökéletesen megőrizte nőiességét, sőt a várandósságát beárnyékoló betegséget is legyőzte. A véghajrát…..
Sztárgyerekek hívták fel a figyelmet a biztonságos közlekedésre from Just Creative on Vimeo.   Sztárgyerekek hívták fel a figyelmet a biztonságos közlekedésre       Ada, Czutor Zoli, Csisztu Zsuzsa, Novodomszky Éva, Teszári Nóri és…..
Teszári Nóri lányáról a sisak is lerepült a nagy hajrában  Ada, Czutor Zoli, Csisztu Zsuzsa, Novodomszky Éva, Teszári Nóri és Turán Frici gyermekei kormányt ragadtak, hogy egy izgalmas gokartversenyen mérkőzzenek meg egymással.  A pályán a gyorsaságon túl a KRESZ táblák…..
Újra indul a Tanulóknak.hu és a Kreszfelfrissítő.hu oktató program   Az eddigi nagy sikereknek köszönhetően a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából idén újra elindítja közlekedésbiztonsági akcióprogramját, a Tanulóknak.hu és a Kreszfelfrissítő.hu -t a Nemzeti…..
Több mint 450 ezren regisztráltak a 2014 januárjában startolt www.tanuloknak.hu és a www.kreszfelfrissito.hu képzésére. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kezdeményezésére, a Nemzeti Közlekedési Hatóság által megvalósított e-learning projektek sikerrel zárultak június 15-én.…..
Június 15-ig érhetők el az érdeklődők számára a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kezdeményezésére, a Nemzeti Közlekedési Hatóság által megvalósított, ingyenes állami közlekedésbiztonsági programok, a www.tanuloknak.hu és a www.kreszfelrissito.hu. A 2014 januárjában…..
A Nemzeti Közlekedési Hatóság által életre hívott www.kreszfelfrissito.hu, ingyenes közlekedésbiztonsági projekt már eddig is jelentős sikereket ért el felhasználói körében, melyhez nemrég a világ vezető autógyártó cége is csatlakozott.  A Toyota nemcsak minőségi…..
 Megtaláltuk az ország legtudatosabb iskoláit A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Közlekedési Hatóság által összeállított program, a tanuloknak.hu, sikerrel vizsgázott az ország általános iskoláiban.  A köznevelési intézmények 14 év alatti diákjai könnyedén,…..
KRESZ-teszt Győrben - www.kreszfelfrissito.hu from Just Creative on Vimeo. ..
KRESZ-re fel! KRESZ-teszt Győrben 2014.04.08 12:18:36
 Újabb állomására érkezett a Nemzeti Közlekedési Hatóság és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által megálmodott Kreszfelfrissítő.hu egyedülálló kampánya, mely ezúttal Győrött, a Mobilis Győr Interaktív Kiállítási Központban tesztelte a hírességek ismereteit. Mahó…..
Nem túlzunk, amikor okosnak tituláljuk a fekete és fehér színben is választható Elveszett-meglett matricát, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy biztonságban tudhasd féltett személyes tárgyaidat, legyen szó mobiltelefonról, tabletről vagy épp féltve őrzött titkokat rejtő…..
Ezt a kérdést szegeztük az utca emberének, majd azt tudakoltuk, hogyan próbálnák meg visszajuttatni a jogos tulajdonosához. A készülékek PIN kódja vagy billentyűzárja sokszor útját állja a becsületes megtaláló próbálkozásainak, ezért mutatunk egy olyan alternatívát, amivel…..
A kétkerekű motoros járművel utazók baleseti kockázata átlag feletti. Ennek oka, hogy a motorkerékpárosokat a gépkocsikban jellemző passzív biztonsági megoldások nem védik. Az elfogadott uniós álláspont szerint egy motorkerékpáros, illetve segédmotoros kerékpáros halálozási…..