Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heima (törölt)

0 bejegyzést írt és 3217 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondta Illés Zoli (Fidesz, Terézváros) a nyugdíjas néninek a 2. forduló előtti kampányrendezvényen, melynek a fő témája ez volt: A videóból sok minden kiderül: Illés Zoli nem szavazatvásárlásnak gondolja ezt az akciót, ezért kéri el a 200 forintot. Számlát nem…..
heima (törölt) 2010.04.19 16:38:02
@DexterMorgan78/Séfbácsi: www.fidesz.hu/index.php?Cikk=125926
igen, kell a sztorihoz a magosz is természetesen
heima (törölt) 2010.04.19 16:40:26
@Rwindx: pedig 2008-2009 tájékán pont véletlenül a Ferencvárosban indult a mozgalom:)
heima (törölt) 2010.04.19 16:50:26
@derelyegrádi szellem: mondtam én hogy igen? annyit állítottam hogy az is egy választási kampányakcióból nőtte ki magát, de a bolthálózaton és a kampányidőszakon kívül is volt nem egy fideszes ételosztó akció, a krumpli-józsefváros-máté sztorira egész biztosan emlékszem, praktikusan olyan időszakban, amikor túltermelés van vlamiből. ilyenkor jól tud jönni a magoszos kapcsolat:)

jelen esetből pl nem lenne baj ha a pártok a választási keretet plakát helyett jótékonykodásra fordítanák:)
Önkormányzati és országgyűlési képviselőt, emiatt lemondott polgármestert, és indexes újságírót is megfenyegettek, lejárattak, rágalmaztak a kétes ingatlanügyletben érdekelt felek...
heima (törölt) 2010.04.19 00:47:17
@währenßhöhleigkeitigchen: 1 ez így korrekt, de itt csak a 15 millió nyomatása ment, meg hogy inkább megbízik a mester a helyi erőkben mint a nagy cégekben, mert sávolyon is milyen tanulmányt csinált a kpmg. ez a vicc, azt én is simán el tudom képzelni hogy nem ér annyit a telek, a képet árnyalja a már említett hozzászólás is, ami a becslés félreértelmezésére is kitért, de én is említettem volt, hogy magában az ingatlan, mint fedezet is vicc. de attól még az eston nem lesz korrupt cég és nem lesz wallis szál (és mégegyszer, nincs cégcsoport ma Magyarországon, amit ne vetnék jobban mint a wallis, talán az arago vagy az altus:) ennek fényében írom azt amit)

2 azért olyan nagy szórás nem volt, értette mindeki hogy kire kell fújni.

4 az otp vagy mol említése se bír több sportértékkel. de most mi az hogy provokáció? ez új szó a hülyeségre? :)

5 Az Origo szerint spanyol XY-nal együtt rajol a vidi vip páholyban. XY kötödése a klubhoz igen régi, megkérdeztük őket, hogy milyen kapcsolatban állnak spanyollal A, nem kívántak nyilatkozni B, tagadtak bármilyen kapcsolatot C, bevallották az indexnek hogy a spanyolnak fizetik a csicskaadót:)

semmi miltonbankozás és társai.
heima (törölt) 2010.04.19 00:52:14
@Vfair: keressed a szálat bátran, ennyi ésszel talán még meg is leled :D
  Új SZDSZ? Kommunisták? Hippik? Zsidók? Esetleg Fidesz-bérencek? Még a politikusok és a sajtó véleményvezérei sem tudják hová tenni az LMP-t. A Mandiner ezért a legilletékesebbekhez, a választópolgárokhoz fordult, hogy megtudja, ki hogyan gondolkodik a meglepetésre…..
heima (törölt) 2010.04.17 18:38:01
@Pelso..: amit senki nem akar látni vérfüggetlen-balliberáris oldalon, az a világ (és a közpolitika) sokszínűsége, nem csak osztogatni-fosztogatni lehet ám kormányon.
„Sokan zöld selyempapírba csomagolt SZDSZ-nek titulálják őket. Van ebben valami, így bennem is él némi bizalmatlanság velük szemben. Amiért viszont mégsem veszem őket egy kalap alá a szalonképtelen erőkkel: csak a jövőben dől el, hogy az SZDSZ rossz, szélsőséges…..
A sajtóhírek alapján Balog Zoltán, az Országgyűlés emberi jogi bizottságának Fideszes elnöke romaintegrációs államtitkár lesz az Orbán-kormányban. Ennek kapcsán az Index-es Miklósi Gábor készített vele egy szép hosszú interjút. Így sem kezdődött még interjú:…..
heima (törölt) 2010.04.16 13:41:03
@Fedor: a pc ballib diktatúra világon belül tabu a genetika, értelmes ember nem zárja ki a lehetőséget, és teret ad a genetikusoknak hogy foglalkozzanak a témával. az, hogy nem zárod ki a lehetőségét, még nem jelenti azt hogy támogatod.
heima (törölt) 2010.04.16 14:23:20
@Fedor: lófaszt, pont hogy csak mostanában kezdték el csak vizsgálni igazán a rasszok közötti különbségeket genetikai alapon
Kíváncsiságból (és mert emlékszem, hogy Gyurcsánynak mi volt az utolsó intézkedése), megnéztem, hogy mit tartalmaz az első forduló előtti utolsó Magyar Közlöny, ami ápr.9-én, pénteken jelent meg. Rögtön kezdem is egy jó hírrel, mert bár biztos nagyon izgultok: Hála a…..
  Wishful thinking: vágyvezérelt gondolkodás; olyan érvelés, melynek premisszája a konklúzió igazságára irányuló vágyat fejezi ki.   A hosszúra nyúlt vasárnap éjjel óta megszületett a következő két hét buzzwordje: legyen-e Fidesz-kétharmad? A leendő új…..
heima (törölt) 2010.04.15 18:27:13
@Kettes: bevállalom a Blogot a nevem mellett, gratulálok minden Szakértő posthoz (amik törlődnek nem tudom miért biztos a blogmotor), mindent megteszek amit megtehetek és shemmi hála? sőt nyilvánosan megalázol hogy ilyen szart válogatsz be a Rovatba?!
  „Sajnos nincsen meg a reakciósok 2002/2006-os hőbörgése az archívumotokban, pedig milyen jól nézne ki egymás mellett egy Turulmadár vs. Lendvai/Szanyi siránkozás 4 év különbséggel!” (Mucin kommentje)   Az UFi korabeli hőbörgéseire vadászókat ki kell…..
heima (törölt) 2010.04.15 17:06:54
@dobray: a somogyi kocsmákba még nem ért le az info hogy az orbánpárttikárvolt körlevelek ugyanakkora kamuk mint Mesterházy.
heima (törölt) 2010.04.15 18:23:46
@Bloodscalp: felétek a körlevélre feliratkoznak? hát az is valami, felénk általában körbeküldik.

"....gyenesei...jaaa:)))) szóval fideszesek:)))"

ezen a jelhalmazon még dolgozik a seggfejkommenteket feldoglozó alegység, de lehet még nekik is magasra tetted a lécet. el se merem képzelni hogy mi járhat neked odabenn.
  Az elkövetkezendő két hétben vitathatatlanul Tóth József angyalföldi szocialista polgármester antifasiszta kiskertjében terem a legtöbb fű, mely selymesen cirógatja a pofára esett dolgozók forradalmi hevülettől vöröslő orcáját. A haladó baloldal utolsó…..
heima (törölt) 2010.04.14 20:41:25
  Az LMP Obamáék új kedvence - írja címlapján a mai Magyar Hírlap, majd bővebben is kifejtik, miért: „a választások első fordulójának győzteséhez nem látogatott el, a tíz százalék alatt teljesítő Lehet Más a Politika választási rendezvényén azonban…..
Vastagbőr A MOL az aranyérmes 2010.04.13 10:01:00
Na, vajon ki reagált a leggyorsabban a választási eredményre? Nem gondoltam volna, hogy a MOL lesz az aranyérmes, rajt-cél győzelem, az Igazgatóság nyelve lett a legfürgébb és hatolt a legmélyebbre: 2010. ápr. 12. 19:33  Rendkívüli tájékoztatás: (Köszönjük Viktor a…..
  Magyarországon eddig az összeesküvés-elméletek a (szélső)jobboldal privilégiumának számítottak. Szabadkőművesek, New York-Tel-Aviv-tengely, Moszkva-Brüsszel Habsburgok, stb. Ezt a baloldal kinevette, elítélte. Emlékszünk, amikor sokan megkérdőjelezték a 2002-es…..
heima (törölt) 2010.04.12 17:20:45
@szempontpuska: egy másodpercig is elhitted magadról vagy a mavo nikkű szerencsétlenről hogy képesek vagytok értelmes gondolkodásra?
heima (törölt) 2010.04.12 18:42:23
@kispista: tanulajd meg, hogy egy igazi Szakértő vincent soha nem állít dolgokat, csak sugall, szóval te sem állíthatod annak ellenkezőjét. Ilyen a Szakértelem!
heima (törölt) 2010.04.12 19:05:34
@szempontpuska: szó sincs gondolatolvasásról, ténymegállapításnak nevezném, és valljuk be, kurva jó vagyok benne
Mandiner blog Bye-bye, baby bye-bye 2010.04.11 23:30:00
 Az alábbi videót személyesen Mesterházy Attilának készítettük, de most küldjük mindenkinek, aki szereti:   ..
heima (törölt) 2010.04.12 02:45:00
heima (törölt) 2010.04.12 02:46:45
@Таганская: te burokban élsz? nem tanulsz, dolgozol, vállalkozol, semmilyen kapcsolatod nincsen az állammal?
heima (törölt) 2010.04.12 10:55:50
@Таганская: ja akkor ok, akkor kérlek a fizetésed 70%-a helyett a jövőben a 120%-át fizesd be kérlek az államkasszába, ha úgyis leszarod.
  Egyre több városban és kerületben alakulnak ki hosszú, akár több órás sorok a lakhelytől távol, igazolással szavazás korábbi posztunkban megénekelt új szabályozása miatt. Az V. kerületben körülbelül negyvenen állnak sorban az épületen kívül, de máshol…..
heima (törölt) 2010.04.11 17:08:42
@heima: www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ és mindenkinek aki szereti :)
  Néhány hete írtam egy sorozatot Gréczy tényei címmel arról, hogy az ország a főbb makrogazdasági mutatók tekintetében mennyit változott az Orbán-kormány időszakához képest. Ennek apropóját (amit ezúton is köszönök Gréczy Zsoltnak) egy fennhéjázó, öntelt…..
heima (törölt) 2010.04.09 22:49:16
@Spirál: van akit az nyugtat meg ha az aljanép FÉL. pl engem.
  A választásokban az a jó, hogy ilyenkor átadnak, megnyitnak, felavatnak egy csomó dolgot. Van, amit nem is egyszer: a Belváros Új Főutcájának például, ha jól számoljuk, ma volt a 15. átadó ünnepsége az elmúlt két hétben. Amúgy a Főutca nagyon fasza, az egyik…..
heima (törölt) 2010.04.09 19:22:05
  Bokros Lajos kommunistázta le már néhányszor az LMP-t, elsősorban azért, mert a neoliberalizmussal szemben határozták meg magukat. Aztán a párt programját olvasgatva olyan részre bukkantunk, amitől összerándult az európai értelemben véve konzervatív gyomrunk: ha…..
heima (törölt) 2010.03.29 16:25:45
@Karcolt lendület: "Az MSZP nem a holdudvar utasításait követte" dehogyisnem, a standard szoci társadalmi iskolát követték, egészen addig, amíg a takaró ért (lsd fletó igazságbeszéd), persze ez szavazatvásárlást is jelent. de látni kell, hogy ennyi erővel a jobboldal középosztály erősítő lépései szintén szavazatvásárlásnak tekinthetők. egész egyszerűen a baloldal erről szól, osztogatás-fosztogatás, ennek akar megfelelni, nem árulnak zsákba macskát.
az alapjövedelem ugyanez a csődhöz vezető hülyeség, az egyetlen oka, hogy nem vezették még be az, hogy még a mszp kormányok se voltak annyira felelőtlenek és hülyék, hogy bevegyék. mint említettem volt, ez az a rémunalmas álvita, ahol a "szakértők" szidják a kormányt, mert nem ad több segélyt, a kormány meg neoliberális lesz attól, hogy nem tudja szétszórni azt amit még hitelbe sem tud felvenni.

"Az alapjövedelem/negatív adó mögött van társadalompolitikai koncepció, egy világkép: ez nem azt jelenti, hogy az eredménye sokkal jobb lenne, hanem azt, hogy nem annyira egyszerű címkézéssel lesöpörni, muszáj ellenérveket hozni."

OK, ha mindenáron hallani akarod a milliószor elhangzottakat még1x:

-a zember alapvetően lusta, nem szívesen tölti az idejét a mezőn, a szalag mellett vagy a bányában

-a zembernek vannak alapvető szükségletei, enni-inni, lakni, ruházkodni, fűteni akar

-ezeket a javakat valakik valahol előállítják, akiknek szintén vannak alapvető szükségleteik, ezért nem fogják ingyen adni az élelmiszert vagy a ruhát

-éppen ezért ha nem akarsz éhen halni/megfagyni akkor cserébe ajánlanod kell valamit, ha nincs semmid, akkor a munkaerődet

ez idáig a társadalompolitika 1.0 évezredek óta, remélem ezt az LMP még nem vitatja.

na szóval jön a jóságos bácsi, a (magyar) állam, és elveszi egy adott csoporttól a javait, hogy odaadja a másik csoportnak valamilyen indokból, pl mert nincs elcserélhető vagyona, és ráadásul munkaképtelen. ezt hívják szolidaritásnak.

na már most ha állambácsi túlságosan tágan értelmezi a munkaképtelen kategóriát, és életerős munkaképes tömegeket tart el, mert csak, akkor bizony ők nem fognak munkát keresni, nem lesznek szereplők a munkaerőpiacon, lásd 1-es pont. persze ehhez kellően igénytelenül és céltalanul kell élni.

és akkor jön az überfasza elempé koncepció, hogy alanyi jogon eltart az állam faszán, az eddig bürokratikus gátaknak is annyi, és ez majd megoldja a gondokat. te nem érzed az ellentmondást?

írtam már korábban, ez pont olyan, hogy a nagyobb járműbiztonság érdekében tiltsuk be az autóriasztókat vagy akár magát a zárat. majd ez visszatartja a bűnözőket.

összefoglalva teljesen ellentmondásos hülyeséget én nem hívnék társadalompolitikai koncepciónak. ez olyan mint a fletó adópakk, amikor az adóemelések majd beindítják a gazdaságot. röviden tömören baromság
heima (törölt) 2010.03.29 16:28:21
@bz249: Szlovákiában megpróbálkoztak kilépni az ördögi körből, az árnyoldalai (szlovák rebisz mókái a cigánytelepen) közismertek, de jó lenne erről egy mélyebb tanulmány, hogy mennyire sikerült kezelni a helyzetet.
-Én csalódtam az összesben, nem megyek én már idén választani. Egyik se jobb a deákné vásznánál. Eddig mindig bepaliztak, de most nem, elég volt. Marad a Kétfarkú Kutya Párt vagy a Magyar Sörpárt, Pató Pál Párt, esetleg a Magyar Pinapárt, azok legalább jófejek meg…..
-Mankiewicz László. -(a vonal végén túlartikulált, modoroskodó, tudálékos, negédes, fiatalos férfihang) Szép jó napot kívánok, kedves László - Somogyi Armand vagyok a Stockexchange.biz-képviseletében, és egy közös ismerősünk, Krabócz Patrik ajánlotta Önt nekem mint…..
heima (törölt) 2010.03.25 19:39:38
@El Emigrante: "Xar lehet, ha neked mindegy melyiket vezeted." még csak jogosítványom sincs, a közlekedésre van a taxi. inkább egy sofőrt tartok el mint egy tanulatlan segget aki pénzügyi tanácsadónak képzeli magát attól hogy biztosításokkal seftel:) előbbi legalább hasznos tevékenységet végez
heima (törölt) 2010.04.08 19:04:12
@Nagymedve: kamu.

"Azé, mert egy bank se fogja helyetted rakni a pénzt a számládra ha gebasz történik veled" mivan? egyrészt nem kell semmit raknom a számlámra, ha nem akarok (rugalmasság), másrészről mennyi is egy tisztán baleset/életbiztosítás? havi ezres? vagy úgy egyébként milliók egyébként is biztosítva vannak (munkáltató, bankkártyához, lakáshitelhez kapcsolódóan stb)

"Meg ha kevés a pénzed és akarsz ilyen biztonságot,akkor azé'." milyen biztonságot?

"Meg azé' mert jóval szélesebb az alapválaszték."
na ez pl hatalmas kamu. mutass egy valamit, amibe nem tudok befektetni alapon keresztül.

"Meg azé' mert nem zárják le úgy mint pl. az ingatlanalap-kifizetéseket 1 éve." mert a biztosító nem mehet csődbe, ugye?
heima (törölt) 2010.04.09 00:41:38
@Nagymedve: "ha nem akarsz,akkor ne tegyél félre." te miről beszélsz, pont arról beszélek, hogy tegyen mindenki félre, aki tud, csak ésszel tegye, azaz kerülje messziről a biztosítós lehúzásokat.

"Munkáltató-nem köt idehaza mert a munkavállaló kajajegyet akar és 2000 ft ér is azt kér." a csoportos vállalati életbiztosítások NEM részei a cafeteriának.

"Bankkártya ,egyéb - csak balesetre. Ha nincs megállapítva baleset,nem fizet semmit." Nem igaz. De bármikor köthetsz önálló életbiztosítást fillérekért, összekötni a megtakarítással csak a biztosítós maffiának éri meg.

"Kicsi pénzed:nincs olyan kevés pénz amiből ne lehetne félretenni és nincs olyan sok amit ne lehetne elkölteni
- fektesse be külön külön az alapjaidba és nézegesd külön külön.Irdatlan meló és min. nyereség.Akkor inkább tőzsdézz ha már eleve marha sok a pénzed."

Szedd össze magad, ha már tanácsadó vagy, legalább egy mondtatot bírjál már összefüggően megfogalmazni. Ha kevés pénzed van, ha sok, minimális időráfordítással tudsz közvetlenül befektetési alapokba fektetni, vannak alapok alapja típusú alapok is, azzal aztán tényleg semmi dolgod.

De most egyébként erős önellentmondásaba keveredtél, az előbb még a biztosítás előnye volt, hogy milyen sok helyre rakhatod a pénzed, a befalapnál meg ugyanez hátrány?

"Amúgy szerinted brókerek miért kötnek kockázati életbiztit?" te magad kérdezted végig őket, mindegyiket? :D

"De ha szerinted a bizti hülyeség, akkor nézz bele egy távcsőbe meg egy mikroszkópba(megtettem) és gondolod ,hogy az Élet végtelen óceánját TE irányítod?"

Álmomban hód voltam. Igazán jó dolog hódnak lenni.
Hát nem."
  Mint ismeretes, a múlt héten egy Dohány utcai lakásban vallásos zsidók széder estét ünnepeltek, s valakik kavicsokat dobtak/lőttek be az ablakon. Egyelőre annyit tudunk, hogy vagy ötvenen voltak, vagy hárman. Vagy hangoskodtak, vagy nem. Vagy este 11-kor történt a dolog, vagy…..
heima (törölt) 2010.04.07 03:25:04
Mandiner blog Te kire szavazol? 2010.04.06 07:01:00
  Tegnap a tumblr-közösségben már végigszaladt a mém Bede kérdése nyomán, miszerint ki kire szavaz vasárnap?  A magunk részéről kíváncsian várjuk a Mandiner olvasóinak válaszait is a kérdésre: kire szavaztok egyéniben, illetve listán - és miért? (S másokra miért…..
heima (törölt) 2010.04.06 18:32:06
@Karcolt lendület: így van, le a bürokráciával, fix pénz mindenkinek alanyi jogon, mert ez így igazságos, szolidáris és szakszerű, Európában is így csinálják.
  Nyolc év hat hónap börtönre ítélte első fokon a Bács-Kiskun Megyei Bíróság szerda reggeli ítélethirdetésén Zuschlag János szocialista politikust. (Zuschlag János pályafutásának összefoglalója itt).   Első pillantásra megelégedve nyalja meg ujjait, bontja fel…..
heima (törölt) 2010.03.31 22:52:22
@bz249: Barcson a kiskocsmába mindig megleli a tutit
heima (törölt) 2010.04.01 14:24:20
@bz249: de hát ennek a Jánosnak olyan ártatlan jógyerek feje van, hát hogy vehetett volna részt, sőt hogy szervezhetett volna bűnszervezetet, ez nevetséges! hát mindenkit megbolondított már a fideszes propaganda, nem veszitek észre hogy a Fidesz irányítja az igazságszolgáltatást? hát hol van itt a jogállam, ez tiszta északkorea!!
  A Népszabadság akadt rá a következő videóra, amin Rónai Attila, egy ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cég alkalmazottja arról beszél, hogy cége képviseletében személyesen szállított jelentősebb mennyiségű készpénzt a Debreceni Vagyonkezelő vezetőjének, illetve…..
Ahhoz, hogy megértsük a pénz, mint fizetési rendszer a jelenlegi formájában miért számít csődnek (legalabbis a társadalom széles rétegei számára) kell egy kis előzetes tanulmányt folytanunk. Nevezetesen arról, hogy mi is erdetileg a pénz. Fontos ezt tisztázni, mert most sok…..
heima (törölt) 2010.03.30 15:30:14
@Phxmike: elhiszem hogy nagy ember vagy és jót akarsz, de attól még a zagyva zagyva marad. azzal bizony nem lehet bemutatni semmit.

"A penz egy atvaltasi eszkoz kellene hogy legyen"

A pénz egy átváltási eszköz. Attól még ez nem változott meg hogy a tőkejavak ára változik-változhat. Az 1kg is 1kg marad meg a 100 forint is 100 forint és ugyanúgy ahogy változik az hogy 1kg húsért hány kg gabonát kell adnod változik az hogy 100 hufért mennyi gabonát/húst kapsz.
heima (törölt) 2010.03.30 18:30:07
@Phxmike: "Tehat ha van olyan javaslatod amivel jobban erthetove lehet tenni a gondolatmenetet" először neked kéne produkálni valami közérthetőt szvsz:)

"De az alapveto gondolat persze az hogy masfajta szemlelet. Ebben pedig nem akarok kozgazdasagi vitat nyitni mert ugyis a kozgazdasag nyerne." ??? Miért kell mindenáron alternatívkodni? miért érték önmagában a tagadás? miért kéne egy szemléletnek szemben állni a közgazdaságtannal?

így néz ki kristalygomb.blogspot.com/ egy korrekt blog hasonló (gazdaság) témakörben.
Sziasztok srácok! Haverok, barátok, rokonok. Maradtok azok a véleménykülönbségek dacára, amit ugye egy-egy üveg bor után már a szomszédok is tökéletesen hallanak. Én itt most aljasul kikerülném a bort és a vitát is, majd egyszer leiszom, ha másképp nem. Jól tudom, hogy…..
heima (törölt) 2010.03.27 16:26:38
@heima: valszeg az usaból jövő dollárt a kormány a nemzeti banknál váltotta be frankra, ezt nézhette az öreg pénzfosásnak. bölcsészdiplomával nem nehéz.
heima (törölt) 2010.03.28 21:39:39
@Várkonyi: javíts ki ha tévednék, de a vita nem azon volt, hogy vannak-e állami gazdaságfejlesztési programok, és azok milyen hatékonysággal töltik be a szerepüket, hanem arról, hogy Drábik szerint ezeket nemzeti banki pénzfosásból lehet és kell finanszírozni. Nagyon nem mindegy.

Előbbi vitának van értelme, és az NFT, ÚMFT, Széchenyi-terv stb után aktuális, de félő hogy Drábik és fanklubja nem rendelkezik ehhez a vitához megalapozott tudással.

"Ja és azt nem tudom, hogy ez okozott-e inflációt, szerintem nem." ezt beszéld meg a már említett fanklubtársaddal, talán a lehetmas blogon fárasztott pár hete azzal hogy a franciáknál milyen hatalmas infláció volt, mert egy 1960-as frank sokkal többet ért mint egy mai euro.

Függetlenül mindentől látni kell hogy nem a pénzteremtés technikája, meg a hitelpénzrendszer függvénye a gazdasági siker vagy kudarc, ugyanabban a rendszerben gyakran hasonló természeti adottsággal és történelmi hátérrel egészen eltérő pályát tudnak befutni nemzetek.

Kedvenc példám Áden és Szingapúr, 50 éve mindkettő stratégiai fekvésű brit gyarmat volt Ázsiában, ezzel együtt egy koszfészek mind2. Meg lehet nézni a különbségeket manapság.
heima (törölt) 2010.03.30 15:40:26
@Várkonyi: "Például a francia wikitől elárulom, kurvára nem lettem okosabb"

Sokkal okosabb én sem, de az elég árulkodó, hogy nyoma sincs alternatív újításnak, azért csak megemlítenék az elvtársak ha sikerül a semmiből pénz szülniük. Meg akkor miért kell kuncsorogni a Gonosznál segílykéért.

"hogy 600 millió dollár, még az akkori árfolyamon sem jelentett valami húdenagy összeget" az egész Marshall-terv volt 14 milliárd USD, hu.wikipedia.org/wiki/Marshall-terv, ennyi pénzből húzták ki egész Európát a szarból, ehhez viszonyíts.

"és abban is biztos vagyok, hogy maga az állam is bocsátott ki pénzt beruházásokra. Csak gondolom, nem teljesen így csinálta, hanem még vett fel mellé hitelt is, gondolom azért, hogy úgy tűnjön, van némi fedezete is a dolognak." az jó ha biztos vagy dolgokban. én néha szoktam kételkedni.