Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teréz Ganz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emberek! Kéretik nem komolyan venni. Nem vérre menő, még csak nem is reprezentatív szavazás, egyszerű játék. A komoly majd egy év múlva lesz. Semmi sem függ tőle, és nem jelent semmit, ha valamelyik párt nagyon elhúz. Csupán annyit, hogy abban az időben ők ülnek többen a gép előtt... :)..
Sajnos úgy tűnik megérzéseink beigazolódtak.  Az RTL KLUB továbbra is viszi a finom, puha a FIDESZ számára ideális politikai vonalat.  Sajnos az RTL híradója az elmúlt hetekben sem változott, továbbra is kvázi „szemet huny” a valós, igazán átütő erejű hírek felett és azokat inkább „elfelejti”…..
A kormányzat tanuszodát épít minden olyan járásközpontban, ahol még nincsen. Budakeszi is ilyen város, de a városházán 2014. óta nem döntötték el, hogy hová építenék az uszodát. Vajon mire várnak, elszalasztanák a lehetőséget? ..
Bicske, Kossuth utcában lévő áruházból érkezett 2014. január 25-én délelőtt az első bejelentés lopásról. Egy 79 éves bicskei férfi három darab burgonyát akart fizetés nélkül kivinni az üzletből. Cselekménye során azonban a biztonsági őrök tetten érték. A rendőrök…..
Csuti János olvasónk küldte el júliusi izlandi útjának beszámolóját, melyet több részben adunk közre. Sokak véleményét idézve, Izland valószerűtlenül más világ, mint amit bármerre járva tapasztalhatunk; lávamezők, gőzölgő talaj, türkizkék vízesések tömkelege,…..