Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ppip

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy merre indulunk, rengeteg mindentől függ: a nyelvtudástól, az esetleg már kint lévő ismerősöktől, a távolságtól és még sorolhatnám. A brit HSBC bank készített egy listát, melyben elsősorban a gazdasági mutatókat vette figyelembe, azaz azt, hogy a munkalehetőségeket…..
Az MNB újabb ötlettel állt elő, a magáncsőddel. Azt mondják, hogyha egy cég csődbe mehet és nem kell fizetnie, akkor legyen ugyanez igaz egy magánszemélyre is. Így nem történne meg, hogy egy embert élete végéig zaklatja a bank, emiatt nem is vállal legális munkát. Újra tudna…..
Az MSZP-ben összeállt a Vének tanácsa. Némi iróniával így becézik a pártelnök mellett felsorakozott testületet. A rosszmájúak szerint Mesterházy Attilára rá is fér a bölcs öregek tapasztalata, elég csak az október 23-i, balul sikerült nagygyűlésre és a hamis videó körüli…..
Mikor járunk jobban, ha bátran kezeljük a válságot, bankcsőddel és inflációval, vagy ha maradunk a tankönyvi recepteknél?Az európai adósságválság korábban soha nem látott mértékben csapott le két, a békeévekben még sikersztoriként emlegetett országra, Írországra és…..
Ha azt hallom egy közel hétmilliárdos állami fejlesztésénél, hogy 60%-os a készültsége és gyönyörűen halad a munka, de még nem tudják mire is fogják használni az épületet, akkor rosszul leszek. Viszont a Várbazár kivétel. Ez nem Városliget, ez nem Bálna, még csak nem is…..
Ppip 2013.11.10 10:15:30
Subba Társkeresés orosz módra 2. 2013.11.09 11:33:11
Van még itt néhány társra vágyó fura szingli a tarsolyban: ..