Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mitmiért?

0 bejegyzést írt és 629 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hacsaknem Na, kié lett a Class FM? 2014.01.10 18:19:03
Most már lassan tényleg megnyugszom: Magyarország lassan, kisebb-nagyobb téglánként, négyzetméterenként tényleg oda kerül ahova való. Az egyetlen mindenható kézbe: a Fidesz kormány gazdasági érdekeltségét hátán hordozó, egyetlen és megismételhetetlenül hűséges Simicska…..
mitmiért? 2014.01.11 08:48:35
Gondolom a NAV-botrányról mindenki hallott már, sőt. Az Átlátszó november 27-én tette közzé Horváth András egykori adóellenőr levelét, amelyet egy éve küldött Lázár János és Cséfalvay Zoltán államtitkároknak arról, hogy az adóhivatal kivételezett bánásmódban…..
mitmiért? 2013.12.19 11:12:07
@CSENDES:
Nem működik egyutt a NER-el, ez magában üldözendő, nem.
Egyebkent 'megmondtam" h ez lesz, ő megy dutyiba.
A KDNP még a választás előtt szeretné az pontot feltenni a négyéves kormányzási ciklus rájuk eső részére, a köznevelés teljes és totális államosítására átalakítására. Ezek szerint komolyan gondolták, amit a PISA-felmérés romló adataiból levontak, vagyis "a…..
"Mostantól számítva pontosan 72 órája maradt az ügyészségnek, hogy törvényes kötelezettségének végre eleget téve egyszer és mindenkorra felszámolja ezt a gennyláda náci hírportált. Nincs melléduma, nincs egyfelől-másfelől! Tessenek az ügyészségnél azonnal a két hátsó…..
Szerintem ennél egyszerűbb, ötletesebb és látványosabb ünnepi recept nem létezik. Innen van a "recept", a szerző ad hozzá részletes leírást is, de azért szerintem nagyjából rekonstruálható, hogy az eprek kettévágása és (valódi!) tejszínhab kanalazgatásán túl nem sok…..
mitmiért? 2013.12.12 16:32:57
Nagyban hegeszti a Fidesz az országgyűlés működését szabályozó törvényeket, a most készülő, várhatóan tavasszal életbe lépő házszabály szerint például a jövőben a képviselőknek fel kell állniuk, amikor az ülést vezető elnök az elnöki emelvényre érkezik. Mesterházy…..
Higgyétek el, most már tényleg az lesz, amit eddig ígértünk Nagy az izgalom és a lelkesedés a magyar szcientológusoknál. A Facebook oldaluk tele van rettenetesen lelkes, szinte extázisban írt bejegyzésekkel arról, hogy a szcientológia teljesen új korszaka köszöntött be és most…..
mitmiért? 2013.12.03 01:38:57
@Illés Lali:
"Te fa** - már bocsánat, de ki a ku*** anyja mondta neked azt, hogy a segítés csak akkor segítés, ha valakit nem küldünk el a k anyjába. Egyrészt lehet valakinek épp arra van szüksége, hogy egy kicsit... másrészt egyes egyéneket leszarok és simán feláldozok az ügy érdekében. Ha valaki meghalna véletlen a kezelésem alatt, azt is pont leszarnám, mert a cél a többség érdekeiért dolgozni."

Szerintem LRH vagy @@anyja mondta ezt, pl van auditor kódex, te szerencsétlen. Még ezt sem tudod?

Az meg h a szent cél érdekében leszarod h valaki meghalna auditalasaid alatt, az azt jelenti, h s felelősséged nulla, simán köztörvényes vagy. Tedd ki az oldaladra mindkettőt:
- simán elküldöm a pacienseim a kurva anyjukba
- simán megölöm őket, nem számít

Nem is tudom, h börtönben v diliházban lenne-e jobb helyed. Vagy maximális büntetésként szci auditáláson. Gondolom azok lemondtak rólad. Nem csodálnám
mitmiért? 2013.12.03 23:13:21
@vv orban:
Igen, igazad van, ez a megfogalmazás a korrekt. Köszi
mitmiért? 2013.12.04 21:03:48
@vv orban:
A pszichiáter nem ítél el senkit ez ténybeli tévedés. Szci propaganda. Mi a forrás? Hogy hogyan történik a pszichiátriai gyógykezelés ez itt van leírva: itelokepes embereknél kell a beleegyezés :
www.cpt.coe.int/lang/hun/hun-standards.doc
Békategóriás antiszemita pojácára emlékeztek a Fidesz szlovákiai szövetségesei Szimőn és róla elnevezett díjat adtak át. Botrány! A Fidelitasszal és a Fidesszel szoros együttműködésben szervezte meg az MKP-Via Nova nyáron a Martosi Szabadegyetemet Szlovákiában. A korábban…..
mitmiért? 2013.12.03 08:57:28
@Csehszlovák Kém:
Tényleg ne vedd ezeket a lényeket komolyan, a gyűlölet elvette a maradék eszüket is.
mitmiért? 2013.12.04 08:57:57
@Csehszlovák Kém:
(Bocs, lehet, h duplikát)
Minden szavaddal egyetértek :-)
Sajnos :-(
Vastagbőr Gyurcsányék 16 pontja 2013.12.03 08:01:00
A modernkori magyar politika egyik legnagyobb mókamestere a nagy októberi show után hétvégén megint belecsapott a lecsóba. A DK választási programját bemutató rendezvénysorozat első állomásán (képgaléria itt) finomságokban bővelkedő beszédet mondott, és az ott kihirdetett 16…..
mitmiért? 2013.12.03 14:23:46
@csabapayne:
Nyilván a 16 pont nem kormányprogram, hanem ügyek, amivel meg lehet szólítani embereket. Mar sz elso pont azbeir bevezetés sok gazdasági kérdésnek irányt szabna, de végre nem valaki kimondja, nem mint a csuti barom, hogy Brüsszel egyenlő Moszkva, meg minden, ami előre viheti az országot. Gyf ebben érdekelt, h képes-e ra, abban kétségeim vannak. De a csuti egy retardált vilag képhez akarja láncolni a magyarokat. Ferenc testvér ilyet nem tett soha- az o ideái jók: megpróbálkozott a társadalmi elosztórendszerek reformjával. Elbukott hála a lebutított, 300 Ft-ért az anyját megk... mentalitasnak. OV a reformkor szellemebol semmit sem értett meg, egy sötét falusi világképét nyomja. A hatalom a mindene, egy dolog fontos, h ne lehessen kontroll sötét üzelmei felett- ezért gyűlöli az EU-t, pedig az tartja lélegeztetgépen az országot.
Nem biztos, h ez a 16 pont a legfontosabb, de nincs egyikkel sem baj. Igaz mondhatná ezt is: pártalkotmány azonnali eltörlése, azonnali es teljes vagyoni es büntetőjogi elszámoltatás, a demokratikus intézmények rendszerének visszaállítása, apparátcsikok azonnali menesztése, magán-nyugdíjpénztári rendszer visszaállítása, feudális oktatási rend eltörlése, vatikáni szerződés felmondása, kettős választójog kuka, progresszív SZJA, ÁFA csökkentés.... van mit tenni
A szlovák milliomosnő - akit hat év fogházra ítéltek nem jogerősen első fokon négy ember halálát okozó közúti baleset miatt - a Magyar Ciarán Tobin Lovagkereszt polgári fokozatát kapta meg. "Emlékeztessen ez a díj mindannyiunkat az értelmetlenül elvett és megtorlatlanul…..
mitmiért? 2013.12.03 01:24:16
@Albi:
Nem. De kettőért igen :-)
A múlt héten Áder János köztársasági elnök ünnepi díszvacsorát adott Pozsgay Imre tiszteletére a Sándor-palotában. Pozsgay aznap adott egy hosszú és végtelenül szervilis interjút a Magyar Nemzetnek, a Mandineren tökéletesen szedték pontokba Pozsgay karrierjének…..
mitmiért? 2013.12.02 21:51:00
@maxval a gondolkodni igyekvő birca:
Egyebkent egyetértek veled, hogy az ember, a szellem fejlődik, kemény ateistak átéltek valamit és hívők lesznek- ez teljesen elfogadható például. De Kis Ember jol megfogta: etikailag jo irányú fejlődés kell, h végbe menjen
mitmiért? 2013.12.02 22:08:53
@maxval a gondolkodni igyekvő birca:
Igen értem ezt, de pozsgaynál túl nagy volt ez a paletta, s igen jol választotta meg a színeket. De tudod mi a fura. Nem csak amiket mondott, hanem ahogy mondta, en élőben napi 12 órát néztem a tv-ben a rendszerváltást, volt akiről tudtad, h hazudik, s arra hajlik, amerről fúj a szel. Horn ehhez kepest karakánul megmaradt kommunista(sic), o abban különbözött tőle, hogy reálpolitikus volt -igaz, helyzetben volt, ezt elismerem. Én pozsgayn soha nem azt éreztem h a jo ügyért kuzd ( ver mentes rendszerváltás), hanem csak magát tolta. Horn "nagysága" akkor mutatkozott meg, h amikor hatalomra (helyzetbe) került, megmaradt angyalföldi prolinak, nem élt vissza a 2/3-al, és tapasztalt kulugyérként sok jót is húzott be.
Persze o nagyon gyakorlatias volt, az konstans elem, Pozsgay meg "szellemi", igy az jobban változhatott is, ezt elismerem
mitmiért? 2013.12.02 22:14:45
@maxval a gondolkodni igyekvő birca:
Attol h 99 pct azt hiszi mèg tevedhet max a szándéka jo. Pont azt gondolom h van objektív mérce az etikaban is: kategorikus imperatívusz. (De nem akarnám ezt senkire se ráerőltetni - de ettől meg van )
hacsaknem A közmédia (ny)elvei 2013.12.02 10:12:21
Azzal egyáltalán semmi baj nem lehetne, hogy a köztévének vannak elvei. Sőt. Az már sokkal nagyobb baj, ha a köztévének nincsenek elvei, és azokból nem akar engedni. A történet egyszerű és triviális: Gyurcsányék nem hajlandóak csak azért befáradni az MTV stúdiójába, hogy a…..
Őrület, kedd este egy fiatal srác kerékpárral ment le a mozgólépcsőn a prágai metró Můstek állomásában! Az extrém kirándulás nem sikerült tökéletesen, a kísérletező fiatalember végül kórházban kötött ki. Mázli, hogy a mutatvány során más nem sérült meg. A…..
mitmiért? 2013.11.30 22:12:36
mitmiért? 2013.12.02 13:05:28
@Levente Farkas:
:-))
Viccelsz? Ezért plusz egy üveg az ötlet miatt! Szerintem ez a Jávor Benedek volt, nem? Megy a zöld duma, oszt közben gerillahullamvasútazik. Lehet Más a Kerékpárút!
A rezsitábornak Kálmán Olgánál! Bárcsak a többi kormánypárti képviselő is ilyen tökös lenne, mint a Tábornok úr, és ők is bemerészkednénk Olga barlangjába ... A téma a közös képviselők bevonása a rezsiháborúba.NSZ: A kormánynak ehhez semmi köze, nem a kormány…..
2005-ben kezdődött a forgalom megváltoztatása a Baross téren, a Keleti-pályudvar előtt. Akkor azt ígérték, hogy 2006-re kész lesz a tér. (32 nap múlva 2014-et fogunk írni, de a tér még mindig le van zárva.)2005. nyarán az MSZP-SZDSZ városvezetés bejelentette, hogy 2006-ben…..
mitmiért? 2013.11.30 20:34:59
@dr. Aullah:
Ne idegelj ki, bammeg. :-)) Nemmegmondtam, h a választásokra minden készen lesz? Lesz 5. metró, focivébé, mínusz SZJA, Erdélyt visszacsatoljuk.
Ha mindez nem elég, ott Z Országos Választási Bizottság, oszt jónapot.
hacsaknem Európa monnyon le! 2013.11.30 14:28:57
Az nem lenne baj, ha Matolcsy György, az MNB felkent elnöke nem az MNB felkent elnöke lenne, és a játszótéren fenyegetné pajtásait, hogy most már jó volna elhagyni a grundot, fiúk, mert kell itt nekem a hely.  Dacára annak, hogy a közelmúltban én is teljesen hiábavalóan adtam…..
Nehéz higgadt maradni azok után, amit Mesterházy Attila tegnap művelt. Természetesen az áfacsalás-ügyről van szó. Horváth András szerint 1000 milliárd áfát csalnak el, és 700 milliárd áfát igényelnek vissza jogtalanul. Összesen az 1700 milliárd. Évente. Nézzük meg, hogy…..
Novemberben kezdődik az M4-es autópálya Abony és Fegyvernek közötti szakaszának az építése. Összesen egy 29 kilométeres a szakaszról van szó. Mutatom: A 29 kilométeres autópálya három részben épül: - az első az Abony és a Tisza közötti 13,4 kilométeres, - a második a…..
  Trollparádé a prágai egyetemeken! Bemutatjuk: jegyzetelés a Műszaki Egyetemen - ettől nagyobb hipszterség idén már nem lesz. A Jogi Egyetemen pedig így küzdenek az unalmas előadások ellen. ..
mitmiért? 2013.11.11 20:14:53
LOL
A hazafiság pedig nem más, mint az erőszak önigazolása - mondá Osar Wilde nem éppen tegnap, és megtörténhet, hogy igazat beszélt. Bár akkor régen, amikor az ilyen és hasonló bölcsességeket leírta, valószínűleg nem sejthette, hogy a kétezres évek elején olyan idők…..
mitmiért? 2013.11.11 19:59:52
@Ad Dio:
Csak a lényeget nem fogtad. Míg a kurucinfo nevu szenny a gyűlölködésről szól ez a poszt az ellen van, azaz azt leplezi le, hogy a békemenet mögött (polgár)háborús ideológia áll.