Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trace85

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arra gondoltam, hogy a könyvünkből egy két dolgot érdekességképp közzé teszek. Ezek az irányelvek, amelyeket 2003-ban megfogalmaztunk a színek használatával kapcsolatban. A konkrét színekkel kapcsolatos megállapítások lehet, hogy már változtak, de szerintem a 3-5 pont még mindig…..
Olvasom Józsi írását arról, hogy nem adnak a művészeti vezetőknek elég szabadságot a nagy, főként technológiai irányultságú/alapítású cégeknél. És ez szerinte baj. Mert hadd döntse már el az art director, hogy milyen széles legyen az a border. Ne jöjjenek itt mindenféle…..
Webisztán Magyar nők az IT-ban 2009.03.09 14:42:00
Közhely, hogy az IT-szektorban nagyon kevés nő dolgozik. Pedig a nők és az IT már nagyon régen egymásra találtak.Lord Byron lánya, Ada Lovelace például már az 1840-es években foglalkozott a számítógép egyik elődjének tekinthető analitikai géppel. Sőt, programot is írt a…..
Az addict annak idején, azaz kicsit több mint egy éve egy bohókás kis ötletként, egy játékos próbálkozásként indult, ezért őszintén szólva nem is fektettem különösebb hangsúlyt arra, hogy nézzen ki a blog. A magam szerény fotosopper tudását és a minimálisnál is kisebb…..