Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dmo

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alapötlet pofonegyszerű: gyermekkorunk kedvelt társasjátéka, a Ki nevet a végén? és a Flúgos futam keveréke, 11 pár küzd egymással, az elemekkel és az idővel egy világkörüli versenyen az egymillió dolláros fődíjért. Nem is csoda, hogy 5 perc alatt jött elő vele…..
dmo 2007.01.21 16:29:17
Nagyon nagy köszönet Freevo és rr.) néven kommentelő látogatóinknak, akik a korábban belengetett "Tricia Helfer a Playboyban" hírre reagéltak, és feltoltak két linket nekünk. Mi ezt javasoljuk, mert a másikban benne van az egész szám, és az Acrobat nem engedi kimásolni a…..
comment:com Beszélgetni unalmas? 2007.01.15 08:10:00
Legalábbis a Lost/Eltűntek készítői szerint. Az RTL-en második, az AXN-en rövidesen harmadik évadát taposó szigetes sorozat egyik legidegesítőbb jellemzője a kommunikáció teljes hiánya, azaz a karakterek totális bizalmatlansága egymással szemben, senki, senkinek nem mond semmit.…..
dmo 2007.01.15 19:18:21
Alacsonyan röpködnek a pilothírek továbbra is, lassan új rovatot kellene indítani a csatornák tobzódásának. Érthető persze, hogy sok mindent berendelnek, aztán meg szelektálnak, és tudom, hogy ez nem így lesz, amig világ a világ, de néha olyan szarságokat tudnak belengetni, hogy…..
Kérem szépen, kedvenc sorozatunk megtáltosodik, lassan ugyan, de beindul a verkli, három ütős jelenet és a java csak most jön, a hátralevő részeket senki ne hagyja ki. Ezen a héten ráadásul Lokkbácsi flesbekk, kösz, Damon, szeretünk.Kezdjük a múlttal, Lokkbácsi…..
Kérem szépen, a hozzám hasonló sci-fi rajongók most morzsoljanak el egy könnycseppet a Stargate SG-1 idei befejezése felett érzett bánatukban, majd bontsanak pezsgőt, mert a Sci-Fi Channel a BSG sikerét meglovagolva egy rakat új dolgot rendelt be. (Sajnos a Firefly esetleges folytatása…..
Akadnak olyan műsorok néha, melyek felett az ember elsiklik elsőre, aztán másodszorra is, de ínséges időkben (amikor kedven sorozatai még téli álmot alszanak), vesz egy nagy levegőt, leszedi mondjuk a harmadik évad premierjét, és ad neki egy esélyt. Utána meg alig várja a…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Ahogy egy nemzet celebkultúrája fokozatosan fejlődik, úgy jelennek meg az újabb és újabb, egyre szofisztikáltabb igényeknek megfelelő közepesen híres…..
dmo 2007.01.10 21:02:30
Csupa 78-as, meg 79-es filmmel kínáltak meg minket ma, döntse el mindenki maga, hogy ez jót jelent, vagy rosszat. Kezdjük mondjuk a Bombanővel, az idétlen Dudley Moore-vígjátékkal, amelynek fő vonzereje természetesen Bo Derekben rejlik, illetve Derek csatolt részeiben. Bo Dereket…..
Odáig végül is rendben van a dolog, hogy kiásunk egy régi sztorit, retrózgatunk,  megkérdezzük az utca emberét, emlékszik-e Anett Pötzsch műkorcsolyázónőre, aztán nyomozgatunk egy kicsit, hogy igaz volt-e, vagy csak városi legenda, amíg ki nem derül, hogy Gyulai István…..
dmo 2007.01.08 19:44:36
A kertévék előszeretettel zsákolnak be cancel sorozatokat (értsd: idő előtt hősi halált halt bukott cuccot, lásd Dr. Vegas, vagy első évad után "kösz, de ennyi is elég volt" sorozatot, lásd Rejtélyek városa), ezek olcsóbbak, mint a premierszériák, a műsoridőt meg…..
Hétvégén a tévék kicsit jobban az ember kedvében járnak, no meg sporteseményből is több van, így az ajánló dolga is lényegesen egyszerűbb. A sport1-en 18:00-tól láthatjuk a Magyarország-Németország férfi kézilabdamérkőzést, amire ne tessék legyinteni, hogy "csak egy…..
A sorozatrajongók eddig is kedvelték a csatornát, hiszen itt aztán lehetett tobzódni ezerrel, a teljes CSI család mellett Kés/Alatt, Narancsvidék, Simpsons, Szex és New York, és még ki tudja hány, szívünknek oly kedves kis darab (Lois és Clarke) is itt volt látható, de a 2007-es…..
Subba Öcsi Lajos emlékére 2006.12.11 14:09:00
Kémünk azt állítja, hogy az AEGON szombati karácsonyi bálján Nyúl Zsusza Zsu műsorvezető gy köszöntötte az egybegyűlt biztosításipari szaklembereket: "Ma nemzeti gyásznap van, kérem, hogy egyperces néma felállással emlékezzünk meg Puskás Lajos emléke előtt!"..
Valaki érti, mi szegényke baja? Olyat már láttunk, hogy egy kutya a farkát kergeti, de hogy konkrétan ellenségnek képzeli, az tök új...
Sajnos a gonosz magyar kereskedelmi tévék a héten teljesen begurultak a videómegosztó szájtokra, így most ideiglenesen mindannyian kénytelenek leszünk nélkülözni a Balázs- és a Mónika-show szaftos részleteit. Túl fogjuk élni, hiszen szerencsére az amerikai tévétársaságok…..
Subba Csöcsöt reciklál a Blikk 2006.10.26 10:58:00
Amire eddig is sokan gyanakodtak, most már egészen bizonyos. Az alábbi kép bal oldala a 2006 szeptember 27-i Blikk címlapjáról származik, a jobb fél meg a 2006 október 25-i példányról. A kisasszonyt mindkét képen Rhiannak hívják, és egyébként is teljesen egyértelmű, hogy itt…..
Subba A hét videója 2006.10.26 16:16:00
 Nem értjük, nem tudjuk megmagyarázni, nem tudunk mit hozzáfűzni. ..
dmo 2006.10.26 18:34:17
Subba Tigris és sárkány 2006.10.26 18:18:00
A jobboldali képen elvileg egy éppen öngyilkoló fiatal kínai lány látható. A nyilvános harakirire elvileg Kunming városában került sor, és a beszámolók valamint az itt látható további képek szerint a kísérlet sikertelenül zárult. Nem vagyunk meggyőzve, mert egyrészt furcsa,…..
dmo 2006.10.26 18:26:58
Subba Random kínzó kérdés 2006.10.24 14:30:00
Nem tudja valaki, hogy ebbe a szerencsétlen magyar Rém rendes családba miért nem tudtak egy jó nőt castingolni a nagylány szerepére? Ha az amerikai verzióban egy lepukkant ribi volt, akkor nekünk miért elég egy ilyen csintalan fruska?..
Ez a sok randalír szinte már elviselhetetlen. Szerencsére a Riadt Mosómedve, a Vörös Kiscica, a Mókás Pingvin és barátaik egy kicsit most is enyhíteni tudnak a komor hangulaton.               ..
dmo 2006.10.24 20:21:21