Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csajozás

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha tényleg meg akarod tanulni, hogyan csábíts el egy nőt, hogyan találd meg a megfelelő barátnőt és hogyan hódítsd vissza az exedet, akkor a PUA.HU oldalon van néhány bizonyított, időt álló ingyenes tipp, a nők elcsábításáról! Most először gyakorlatban, rejtett kamerás…..
Csajozás 2013.11.08 16:52:04
Igen, tudod miről beszélek. Tipikusan az olyan emberről, aki megjátssza a magabiztosságot, de ez csak egy vékony és ócska maszk, mert annyira úgy akar kinézni, mint amit ő királynak hisz, és amivel szerinte megkaphatja akármelyik nőt. Általában olyan feliratú pólót visel, mint:…..
Amint elhagyod a „beszélgetős részt”, a nőnek éreznie kell a fizikai jelenlétedet. Itt jön a csábítás. Talán hallottál már a „kino”-ról. Ez csak egy újabb része a felszedésnek. Azt mutatja, hogy nem csak a szöveged a jó, hanem a tettek mezején is megállod a helyed, és…..
Gyakran halljuk, hogy a helyes választ tudnunk kell, mindenre, amit egy nő mond, hogy megkezdődjön a vonzalom. Ha tudod, hogy kell VÁLASZOLNI, észre fogja venni, hogy akar téged, érted? Először tesztel… …aztán válaszol.  De ez nem teljesen igaz, és ez ma az egyik legnagyobb…..
A nők azt kell hogy higgyék, hogy a beszélgetés TELJESEN SPONTÁN. Ez azt jelenti, hogy memorizálsz PÁR okos dolgot, amit majd elmondasz, a beszélgetés alatt. Nem tanulsz meg 3 lexikonnyi csajozós dumát, mert abból BIZTOSÍTALAK RÓLA, hogy semmi jó nem fog kisülni. Ha feszültséget,…..
Csajozás 2013.11.08 16:47:44
:)
Egy másik technika amiről David beszél azaz, hogy hogyan legyél magabiztos és egyszerre vicces egy nővel. Ez a technika azt hangsúlyozza, hogy játékosan cukkold a lányt, miközben tegyél kissé arrogáns megjegyzéseket. Ezt kell alkalmaznod a csajozós szövegeidben is! A célod,…..
Nehéz megtalálni azt a magabiztosságot sok férfinak, aminek birtokában szemtelen nyíltsággal flörtölészhetnek vonzó csajokkal. A PUA.HU oldalán ennek a szexuális kommunikációnak az alapjaival és a megvalósításával is bővebben ismerkedhetsz meg.   Szexuális célozgatás…..
Oké, most alapvető, több százszor tesztelt leckéket mutatok a csábításról. Rengeteget dolgoztunk azon, hogy megoszthassuk veled a titkot, hogyan hódítsd meg a nőket testben és lélekben! A PUA.HU még több hasznos tanácsot osztunk meg veled teljesen ingyen, nézz körül, mire van…..
Csajozás 2013.11.08 16:43:01
:D
Ez az egyik olyan szó, amitől távol akartam maradni. Nem szeretek a csábítási technikákról beszélni sem. Hogy miért? Leginkább mert mindig is azt éreztem, hogy a csábításnak rossz jelentése van. Őszintén, úgy hangzik, mintha ez az egész egy erőltetett áltudomány lenne, amit…..