Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chimay

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furcsa visszagondolni, de annak idején ez a sorozat még nem egy mainstream CGI móka volt, ahol minden egyes rész után lehetett menni fröcsögni az üzenőfalakra. Már akkor tömegeket mozgatott meg, de akkor még a mesteri történetszövés, a sokkoló fordulatok, a rengeteg erőszak és a szex jelentette a…..
Vajon mit tud egy aranyos hawaii srác, hogy napok alatt elkapkodják az összes belépőt a budapesti koncertjére és több olyan videója is van, amit több százmillióan láttak már. A magyar felmenőkkel is rendelkező Bruno Marsot ma már a legnagyobb aktuális popsztárok között emlegetik…..
chimay 2013.11.08 19:04:14
"A levonulás utáni dobszóló csak arra volt jó, hogy Mars megmutathassa ő bizony még ilyet is tud, teljesen mindegy, hogy közönség inkább visszaült a helyre, annyira nem tudott ezzel mit kezdeni."
Persze! Csak az a baj, hogy ma már mindenről van videó:
www.youtube.com/watch?v=IAvxTo9Qpu0

Amúgy hogy lehet, hogy egy cikk leírja, hogy visszaültek, pedig előtte szót se ejtett arról, hogy felálltak az ülőhelyen is már a 2-3. szám körül és ott táncoltak?
Egyébként nem vagyok Bruno fan (feleségemet kísértem) és nem is szorul a védelmemre, de az igazságérzetemet bántja, az ahogy félrevezetnék azokat akik az indexről szeretnék tudni, hogy milyen is volt a koncert.