Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Pilla

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bejegyzés listában találjátok meg a már megírt posztotokat, melyeket akár rendezni is tudtok. Csökkenő, illetve növekvő sorrendbe tudjátok rakni a bejegyzéseket, mind dátum, mind bejegyzés alapján. A bejegyzés címére kattintva tudjátok módosítani a posztokat. Lehetőségetek…..
  Nyilván sokan nem is tudták, hogy a pápa meg szokta áldani a második legnagyobb kerékpáros körversenyt, a Giro d’Italiát, pedig igen. Kivéve, amikor nem – és ez az egyik legnagyobb bajnok botrányos románcának volt köszönhető.  ..
Amikor a kétszeres olimpiai bajnok műugró, Greg Louganis az 1988-as olimpia selejtezőjében az egyik ugrásnál visszaverte a fejét a deszkába, ennek ellenére bejutott a másnapi döntőbe, és aztán azt meg is nyerte, ezzel a harmadik olimpiai aranyérmét szerezve (majd másnap a negyediket), mindenki…..
Mi sem egyszerűbb! Kattints a Beállítások -> Megjelenés menüpontra, és pipáld be azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a poszt végén akarsz látni. Ha valami miatt nem jelenik meg, ide kattintva megtalálod az ehhez tartozó hibaelhárítási útmutatónkat...
Nagy Pilla 2016.10.10 21:40:39
@dr0: Ó jaj, az egy régi blogpróbálkozás volt, nem aktuális (bár ott valóban rendben vannak a gombok). Most töröltem, talán most látod azt a blogot, amire a kérdésem vonatkozik. (?)
Sikerült egyébként screenshotot csinálnom a problémás részekről, a poszt tetejéről és az aljáról, viszont fogalmam sincs, hogy tudnám ezt ebbe a kommentbe beágyazni. Bocs, hogy ilyen komplikált vagyok, csak az a baj, hogy amíg ez nincs rendben, addig egyáltalán nem akarom élesíteni.
A kérdéses blog címe egyébként nagypillanatok.blog.hu, de minden vázlatban van rajta, szóval nem nyilvános. Lehetséges így a távolból segíteni egyáltalán?
Nagy Pilla 2016.10.11 18:28:42
@dr0: Igen, de az az egész blogot osztja meg, nem a posztot
Nagy Pilla 2016.10.12 20:51:05
@dr0: Szuper, köszönöm szépen! Jó hír.