Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koner

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt olvasók, kérdéssel fordulok hozzátok.A feleségem Győr egyik középkategóriás szállodájában dolgozik, mint takarítónő.Felettese a munkaidőn ((08-tól 16ig) kívül is nap, mint nap zaklatja. Magánéletét nem tisztelve, már a reggeli órákban szöveges üzenetekkel…..
koner 2013.11.07 21:21:16
@Dalamar: Elgondolkodtam a kommenteden. És nem egészen értem, mire célzol... Szerinted valaki koptatta az ujját órákig azzal, hogy leírjon egy kitalált történetet... - miért is? A szálloda és a fönöknő a történetből nem beazonosítható, tehát a személyes "leszámolás", mint indíték nagyjából kizárható. Akkor miért?
Jómagam harmincasként egyik korosztály pártján sem állok, és ezt a történetet szerintem tévedés lenne a korosztályi ellentétre kihegyezni. A téma a "Munkahelyi terror", ugyebár. Akit ilyen sérelem ért - vagy közvetlen hozzátartozóját, családi életét érinti a dolog - az elmondhatja névtelenül a történetét és tanácsot kérhet, ahogy ez itt is történt.
Akit sérelem ér, az teljesen emberi módon dühöt, fájdalmat stb. érez. És nyilván nem magasztalja azt, aki a sérelmet okozta. Ez nem egy jogi vádirat, amelynek teljesen érzelemmentesnek és objektívnek kellene lennie. A bejegyzés írója véleményem szerint a körülményekhez képest meglehetősen visszafogottan nyilatkozott.
Nos, engem is ért sérelem nemrég, nem adta meg az elsőbbséget és belémjött egy fekete terepjárós.
Mit javasolsz: ha meg kívánom írni a történetemet a megfelelő fórumon, akkor azt ne írjam le, hogy "fekete" vagy azt ne, hogy "terepjárós", hogy ne tűnjek hazugnak és irigynek? Írjam azt, hogy egy "zöld trabantos"? Vagy írjam azt, hogy nem jött belém, hanem meghívott egy sörre?
Szerinted?