Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szilvasi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felháborodtam. Nem kicsit, nagyon. A világ tele van fiatalokkal, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és az életükkel. A világ tele van fiatalokkal, akik hozzászoktak, hogy következmények nélkül megtehetnek mindent, és bármit.  Igen! Tudom! Liberális nevelés! De ez a szóösszetétel is magában…..
2015. szeptember 1-jén megszűnt a díjmentes címletváltás lehetősége a postán. Míg korábban címletenként 100 db, később 50 db bankjegy, ill. érme váltása ingyenes volt, a jelenlegi (2016.01.01-től hatályos) díjszabás szerint bankjegy bankjegyre történő váltása esetén az átadott készpénz névértékének…..
68-ban sokan mondtak mindenfélét. Beszéltek a szabadságról, szabad szerelemről, jogokról, voltak nagy-nagy tüntetések, erőszak is volt valamennyi, ezekről ma is hallani. Kevesebbet hallani megvalósított álmokról.  Pedig volt ilyen is. Sőt, egy utópia is testet öltött.…..
A “Szodomával kapcsolatos minden kritériumnak megfelel” a Holt-tengertől 12 kilométerre észak-keletre felfedezett bronzkori városmaradvány – állítja a helyszínt kutató régészcsoport vezetője. Steven Collins a nagy kiterjedésű Tall el-Hammam domb alatt egy olyan város nyomait…..
Aki nem más, mint az olimpiai, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes Szabó Tünde. Úgy látszik ezek az úszók szeretnek meztelenkedni :) ..
Európa Pont A nagy @-térkép 2014.04.02 08:44:25
Hiánypótló térképet szeretnénk megosztani veletek: utánanéztünk, melyik európai uniós országban hogyan mondják az e-mail címeknél használatos @-jelet. A legtöbb országban ezt az angolban „at”-nek nevezett karaktert állatról, vagy egy-egy állat jellegzetesen kunkorodó…..
Az eszperantó egy mesterségesen megalkotott nyelv. Lazar Markovics Zamenhoftól származik, aki a XIX. században hozta létre. Ennek kapcsán több kérdés is felvetődik: Miért volt szükség egy új nyelv megalkotására, mennyire gyakran és kik használják?  Lazar Markovics…..