Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsereDiák

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Okosváros alkalmazást tesztelnek Budapesten, amely során a forgalomhoz, a zajterheléshez és a levegőszennyezettséghez igazítják a közvilágítást, valamint adatokat gyűjtenek a közlekedés optimalizálásához - írja hétfői számában a Népszabadság. A tesztüzem jövő…..
CsereDiák 2015.10.27 07:41:12
A New York Times szerzője nagyon pontosan leírja, miért ugrik ki ez a kép a hasonlóan tragikus fotók hosszú sorából. Rengeteg képet láttam már halott gyerekekről, az elmúlt hetekben is több tucatot, de számomra is ez volt az a kép (nem pont ez, hanem amlyiken arccal lefelé fekszik…..
A Marvel sosem spórolt, ha szuperhősöket kellett kitalálnia és biztosan lesznek olyan leszármazottaink, akik megélik azt a kort, amikor a szuperhősök köztünk járnak majd, vagy a technolgóiának, vagy a genetikának, vagy szimplán az evolúciónak köszönhetően. Poén viszont, ha…..
Egy ajtó a fal mögött, egy kézikamera az operatőr vállán, és látszólag a semmiből előkerülő énekesek. Az ötlet jó, a megvalósítás is, kommentekben lehet találgatni, hogy csinálták.   ..
A világ óceánjainak mindössze 0.1%-át fedik korallzátonyok, de számuk évről évre aggasztó mértékben csökken. Ennek oka többek között abban rejlik, hogy a korallok érzékenyek a víz hőmérsékletére, így a környezetszennyezés és a globális felmelegedés biztos kézzel írtja…..