Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TvMustra

212 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A titkosügynökök főhadiszállását beolvasztják a CIA-be, így az ISIS név megy a levesbe -  az Archer készítői úgy döntöttek, nem használják többet a mára hírhedtté vált elnevezést. A rajongók számára az ISIS anagramma már régóta ismert: a Comedy Central morbid humorú…..
Az AMC Networks International Central Europe 3 csatornája rekordot dönt a BL 2015/16-os kiírásának ötödik fordulójában. Két nap alatt 12 BL-meccset, ebből tízet élőben tűz képernyőre a Sport1, a Sport2 és az AMC. Hosszú kedd-szerda délutánra és estére készülhetnek a…..
Kevesen akadnak hazánkban, akik ne tudnák eldúdolni a „Kicsi gesztenye” refrénjét, de olyan házibulit vagy retro partyt is nehéz lenne találni, ahol ne csendülne fel a „Titkos üzenet” vagy a „Rendőrnő”. A TNT a kilencvenes évek meghatározó dalaival idén is hódított –…..
A világ egyik legnépszerűbb drámai sorozata, a The Walking Dead október közepén folytatódott a hatodik évaddal, de a nagy érdeklődésre való tekintettel már a hetedik évadot is berendelték! Csupán négy epizód ment le a The Walking Dead legújabb, 6. évadából, de az AMC máris…..
Az RTL Klub november 9-től változtat hétköznapi műsorstruktúráján. Délutánonként a Híradó előtt naponta jelentkezik a Szulejmán című sikeres török sorozat az első évadától, a hírműsor utánra kerül át a Fókusz, az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt pedig hamarabb…..
Az összes FilmBox csatorna műsorinfója elérhető a TV Mustra oldalán! ..
A Sport TV közvetít a legrangosabb dartssorozatokat a következő években. A világbajnokság, a Premier League és a csapat-világbajnokság is kizárólag a Sport1 és Sport2 képernyőjén lesz látható, többek között „Mighty Mike-kal”, „The Powerrel” és „a Repülő Skóttal”.…..
TvMustra A farkasember legendája 2015.09.30 17:10:08
A legtöbb ember képzeletében a farkasember egy két lábon járó, vérszomjas szörnyetegként él, aki teliholdkor, emberi mivoltából kivetkőzve áldozatokra vadászik. A horrorfilmek közkedvelt figurája azonban már Hollywood előtt is létezett, legendája több száz éves, népi…..
TvMustra Minden napra Sport TV 2015.09.10 16:57:48
Szeptember 14-én startol a Sport TV végleges őszi programstruktúrája, amely az élő sportközvetítések mellett minden hétköznap saját gyártású műsorokat kínál. Ezek közül több átalakul, újak is indulnak, mindez a négy sportágból több mint 250 BL-közvetítéshez, a spanyol…..
A Csillagok Háborújával George Lucas valódi mozitörténelmet írt és örökre megváltoztatta a  filmgyártárst is. A sötét oldal elleni harc pedig idén ősszel is folytatódik: októbertől a Star Wars az AXN csatornákra érkezik. Így felkészülhetünk az űropera hetedik részére,…..
Hollywoodban ritkán lehet hibázni. Ha sorozatban „rossz” szerepeket választ az ember és bukást-bukásra halmoz, akkor könnyen parkoló pályára kerülhet, ahonnan viszont csak kevesen képesek visszakapaszkodni. A sztárok emiatt nagyon körültekintően választják ki azt az évi…..
Idén ősszel ünnepli 18. születésnapját az RTL Magyarország. Ezt a jeles évfordulót rendhagyó módon minden eddiginél több saját, hazai gyártású tartalommal ünnepli az ország legnagyobb és legsikeresebb média vállalkozása. Az őszi évad hétfőn már elindult az RTL Klubon,…..
Sokéves kihagyás után Gálvölgyi János és tévéműsor-paródiái visszatérnek az RTL Klub képernyőjére egy speciális kiadással. Szeptember 5-én egy speciális különkiadással tér vissza a képernyőre a Gálvölgyi Show. A már emblematikussá vált Gyúrunk vazze! és a…..
Sebestyén Balázs ezúttal nemcsak a nézők, de közismert színészek, sportolók és zenészek tudását is próbára teszi az RTL Klub új game show-jában. Ősszel indul az RTL Klub Gyertek át szombat este! című vadonatúj vetélkedője, amelyben két négyfős csapat méri össze a…..
Ősszel újra érkezik a népszerű 1 perc és nyersz! című ügyességi vetélkedő műsor az RTL Klubra. A vadonatúj játékokkal jelentkező game show házigazdája a harmadik évadban is…..
A Paramount Channel a nagy sikerrel vetített Fekete Vitorlák után újabb sorozatot indít útjára ebben a hónapban. Augusztus 23-tól vetítik a Hajsza első évadát, amelyben viszontláthatjuk az X-akták…..
Az élet olykor olyan sorsdöntő eseményeket hoz, amelyekhez nehéz szavakat találni. Pedig milyen jó lenne, ha a filmekhez hasonlóan edzés közben megszólalna az Eye of the tiger, egy romantikus randin felcsendülne az I will…..
Az AMC Global, az AMC márkanévvel fémjelzett nemzetközi televíziós hálózat az idei év egyik legjobban várt sorozatából, a Fear the Walking Dead-ből 15 részt rendelt be a második évadra. A…..
Mi jut eszébe a legtöbb embernek a dinoszaurusz szó hallatán? Az őshüllők királya, a vérszomjas T-Rex, amely a dzsungelben vadászik? Esetleg egy fürge Velociraptor, amely falkába verődve keríti be…..
A Paramount Channel augusztusban sem feledkezik meg a nyaralásba, napozásba és a ház körüli munkákba belefáradt férfiakról. Folyamatosan kínál olyan filmeket, amelyekhez nem kell más, csak egy sötét szoba, némi behűtött sör és kényelmes fotel. A csatorna „férfias”…..
Az RTLII idén szeptembertől a hazai kábelcsatornák közül a legtöbb saját gyártású és a legnépszerűbb új külföldi sorozatokkal készül az őszi-téli televíziós évadra. A világon először az RTLII képernyőjén láthatják a nézők a Partyzánok című zenei realityt, de a…..
Kiemelkedő hétvégét zárt a csupán múlt szombat óta működő M4 Sport. A Forma-1 Magyar Nagydíj közvetítések iránti fokozott érdeklődésnek köszönhetően a férfiak körében szombaton is és vasárnap is a legnézettebb hazai csatorna lett, míg a teljes népesség körében a…..
A nyolcvanas évek szexszimbóluma, a Kék lagúna után a világ legszebb színésznői közé beválasztott Brooke Shields ma már egyre kevésbé ad a külsőségekre. Az idén kereken ötvenéves sztár napjainkban sokkal jobban örül az olyan szerepeknek, amelyekben az alakítása kap…..
A vadonatúj AMC-sorozatok Comic Con fesztiválon bemutatott első hivatalos trailereit eddig több mint tízmillióan látták csak az Egyesült Államokban, különböző digitális platformokon. A “Fear the Walking Dead” trailerét július 10-én mutatta be az AMC a közönségnek, az…..
Az SPI International új együttműködést jelentett be a Freeman-nel, melynek köszönhetően számos első és másodvonalbeli film érkezik a FilmBox csatornákra Magyarországon és Romániában egyaránt. Az új szerzemények a Freeman legnagyszerűbb alakításait felvonultató,…..