Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mákszem

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miki könyörög Zsófikának, hogy ne mondja le az esküvőt, de az hajthatatlan. Faképnél hagyja Mikuszt, és egyenesen Claudiához rongyol. Elpanaszolja neki, hogy kezd beleszeretni Miklósba, és nem tudja megtenni vele ezt. A gangon közben Hanna kéri számon Petit, hogy hol voltak. Egy…..
Hanna és Ádám cserél nyálat a Mátyás király téri buszmegállóban. Ez után megállapodnak, hogy lassítanak – moziba mennek smárolás helyett. Mikor lett Hannuciból ekkora lotyó? A kisboltban az ikrek elterelő hadműveleteznek Gizivel, egyik lefoglalja, míg a másik lopkodja a…..
Mákszem 2013.12.08 12:13:15
@judy7: passz, engem is idegesít...
Miki veri az ajtót Bartháéknál, Zsófiék meg csinálják közben a műbalhét. Krisztián lép a verekedők közé, és választja őket szét, miközben Zsófi fejhangon visít. A Fekete családban Aliz flegmázik az ingatlanossal és Orsival. Úgy néz ki, máris van egy vevő a lakásra.…..
Mákszem 2013.12.03 18:10:20
Mákszem 2013.12.05 11:00:14
@Falilla: Örülök, hogy tetszett :)
Miki és Zsófi gusztustalanodik az ágyban – na nem úgy, Zsófi eteti Mikit gyomorforgató nyáladzással. Hanna a villában a szabályokat fekteti le, de Claudia magasról tesz rá, olyan boldog, hogy mindjárt felgyújtja a házat. Hannácska elpletykázza, hogy Juli este sírva rongyolt ki a…..
Hannácska várja lehunyt szemekkel Peti gyerek smárját, ehelyett örülhet, hogy nem lett telibe vérezve – Petinek ugyanis elered az orra vére, oda a romantikus pillanat. A másik lakásban Nóra esik Enikőnek. Mit vádaskodsz, mikor lettél addiktológus szakorvos?! Enikő hebeg-habog,…..
Mákszem 2013.11.20 17:15:30
@mézescsók: Az igaz, mindenki szeret belepofázni más dolgába, a logó találó :)
Ott vesszük fel a fonalat, hogy Balázs becsenget Miki és Zsófi eljegyzési partijára. (Hogy honnan tudja, hogy Miki és Nóra lakást cserélt, érthetetlen, és homályba vész.) Nem mindenki örül a tékozló fiú hazatérésének, Miklós az egyetlen, aki nem tud hová lenni…..