Regisztráció Blogot indítok
Adatok
031052

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ezért nem szabad megtartani az érettségit. Egyetlen család, egyetlen történet, amikor az érettségizőnek tünetei vannak, de nem kérnek tesztet, nehogy lecsússzon az írásbeliről. De vajon valóban ez az egyetlen eset?  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A magyar karakánsághoz hozzátartozik az “aki…..
031052 2020.04.26 09:51:20
@birkamenet: baromság, 4 év jegyei semmit sem tükröznek a valódi tudásból. Én pl. nem voltam hajlandó házifeladatokat írni középiskolában, illetve felelésre, röpdolgozatokra sem készültem, csak a témazárókra. Így 2-3-as évvégi jegyeim voltak. Érettségin mind 4-5-ös lett.
Heves vitát váltott ki 32 klub és fesztiválszervező nyílt levele, miszerint nem fizetik vissza az elmaradó koncertek jegyárát, mert akkor csődbe mennének. A levél publikálása óta több aláíró visszakozott, és megszólaltak olyan piaci szereplők is, akik nem írták alá a kiáltványt. Na de mit mond a…..
Én pedig attól félek, hogy pont ugyanolyan lesz vírus után is. Vigyázat, lendületes írás jön...
Prémiumautó fogalma első körben. Olyan kocsi, aminek a minősége azt az érzést kelti bennünk, hogy megéri a pénzét. Egy mondatban így lehetne talán leírni. Hogy ez kinek mit jelent szintén megér pár gondolatot,..
031052 2020.04.04 20:23:12
@fideSS a retardáltak gyűjtőhelye: miért lenne bukta? Attól még, hogy 1,5 millával többért kapsz egy újabb toyotát, hondát miért vennéd meg, ha nem akarsz azzal járni? Egyszerűen úgy kell venni, hogy az ára a vételár plusz a szervizre várható x összeg.
Ha csak ár összehasonlítást nézzük, apple telefont is megveszi valaki, attól még hogy olcsóbban tudna jobb tudású xiaomit venni, de ha nem tetszik neki miért venné meg.
Ez a más pénztárcájában turkálás olyan magyaros, miért ne adhatna pénzt valaki arra ami tetszik neki, még ha nem is éri meg ár/érték arányban?
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Cím! Véletlenül kerültem a blog-os oldalukra, ahogy éppen bárányhimlős cikkek után kutattam.   Megpróbálok rövid lenni. 5 éve egyedül nevelem a két gyerkőcömet (14 és 8 évesek jelenleg). Én bölcsődében dolgozok…..
forrás: busy.org A legjobb az lenne, ha a magam dolgával foglalkoznék. Sokszor érzem így. Ahogy vénülök, úgy egyre inkább. Kicsiny vidéki edzőparkban fiatal suhancokat látok, ahogy edzeni próbálnak. Mondjuk ez rendben is van, mert simán ülhetnének is sörrel a kezükben. A baj ott van, hogy minden,…..
A sajt, a kolbász igazán kellemes tud lenni füstölten, de ez nem igazán mondható el egy lakásról, különösen ha annak lakója soha nem gyújtott rá, pusztán csak szellőztetni szeretne. Lehet, hogy szomszédháború van kialakulóban... vagy a megoldás egyszerűbb mint gondolnánk?..
031052 2020.02.03 18:02:41
@olcsójános: engem meg a pörkölt szag zavar, tilcsák be a főzést?
031052 2020.02.04 07:10:10
@n3spr3ss0: csodálom, hogy nem kaptál purhabot a záradba
Zoltán igen érzékletesen megírt kálváriája kellemes olvasmány, kár hogy a végén nincs ott a happy end, vagy legalábbis egy halvány reménysugár. Olvasónk az ajándékba szánt notebook-ot időben próbálta megvenni, de azzal, hogy a Telekom flottás ügyfele, minden reményét elvesztette arra, hogy…..
031052 2020.01.31 18:17:33
@cmx85s: én is vettem már laptopot telekomtól. Hogy miért? Akcióban volt (persze mindig lehet találni olyan sufniboltot, ami a nagy boltok akciós árán adja ugyan azt a terméket). És elég volt a felét fizetni, másik felét kamatmentes részlettel belerakták a díjcsomagba. Külön áruhitelt nem vennék fel, de ha meglévő havidíjamhoz hozzádobnak pár ezer ft-ot nem a világ vége.
F@ck Plastic Waste Karnevál néven közös koncertet ad a Kaukázus és a Pannonia Allstars Ska Orchestra február 28-án Budapesten, a Barba Negra Music Clubban, ahol a Greenpeace aktivistái is jelen lesznek. Az este a szórakozás mellett a környezettudatosságról szól, és a fő üzenete: le az eldobható…..
Olvasónk kifogásolja, hogy egy webáruház mindenféle előzetes tájékoztatás nélkül a csomag átvételekor fel akarta írnia a személyi igazolványa számát. A személyes adatok kezelése nem vicc, érdemes róla beszélni. A legtisztább az, ha előre tudjuk, milyen adatokra lesz szükség és az alapján döntjük el,…..
031052 2019.11.19 14:30:45
@juhaszvik1: mit nem értesz? Átadó lenyúlja az előre fizetett csomagodat. Reklamálsz, hogy nem érkezett meg. Ők meg azt mondják megérkezett, bemutattad a személyidet és elvitted. Életbe nem bizonyítod be, hogy nem te akarod lehúzni a webshopot. Viszont, ha felírod a blokkra a személyid számát, azt elő kell keresniük.
Még mielőtt belekezdenék, tájékozódást könnyítendő egy kis segédletet rögtönöznék, ki kivel van jelenlegi állás szerint: IzomTibi és Mekis már nem annyira együtt, mert az intelligencia hányadossal van egy kis baj. IzomTibi és Szilvi (a sörényes), lassan szövögetik a párosodást. Tícián és Karola…..
031052 2019.09.07 10:55:04
@Magentax: egyik jelenetben ott volt hagyva mellettük egy hamutartó. Szerintem büntit nem akar az RTL, gondolom jóval drágább ez a műsor mint egy VV. Inkább az lehet, hogy ki van nekik adva, hogy cigizésnél ne beszéljenek semmi olyan témáról ami az adás szempontjából lényeges lenne.
A mobilszolgáltatók közül - mondhatni sereghajtóként - a napokban a Telenor is bevezette kifejezetten fiatal előfizetőknek szóló csomagját (kedvezményét), így a Digi Mobil valamikori hazai megjelenéséig bármely szolgáltatót választja a felnőtté válást követő éveiben járó mobilhasználó, mindegyiknél…..
Fura közlemény jelent meg ma arról, hogy Tarlós István főpolgármester és Palkovics László innovációs miniszter megállapodott arról, hogy éjfél és hajnal öt között repülési tilalom lesz Lisztferihegyen. A furcsaság az, hogy a két politikus egymással egyezett meg, nem az érintettekkel, bár a Wizz Air…..
031052 2019.04.25 18:31:54
@nemecsekerno_007: lehet, hogy torz, de vidékről Pestre csak-csak eljutsz tömegközlekedéssel, viszont vidékről vidékre kb. esélytelen. Esetleg, ha hajnalban indulsz, hogy az esti géppel elrepülhess, haza meg úgy jutnál, ha a reggeli első géppel érkezel.
Ancsanap, helyes, egyre magabiztosabb műsorvezetéssel, feszülős gatya+valami basszal ékesített cipő lent, szürke felső, blézer fent és némi csöcskirakás, kell az. Azt halkan megjegyzem, hogy Ancsa egyre inkább emlékeztet engem a Punisher második évadának két szereplőjének szerelemgyerekére (Floriana…..
031052 2019.01.29 19:31:14
@mézescsók: vagy csinálhatna az rtl a VV10-ből egy all starst, és visszaköltözhetnének az elmúlt szériákból az érdekesebb arcok, akik vállalják, akkor még kapnának +15 perc hírnevet :)
Az első részeredmények alapján nem lesz meg a több mint 50%-os részvétel az erzsébetvárosi népszavazáson. Ez nem is meglepő. Ebben a formájában a népszavazás, mint intézmény használhatatlan. Ebben az esetben az is rátesz erre, hogy a szavazásra jogosultak kisebb része lakik csak azon a részen, ahol…..
031052 2017.08.09 20:02:00
@Orbán Hazaáruló Viktor: de akkor a cigi szünet ellen se szóljon senki. Mert ugyan az. Ha valaki teázgat, sütit eszik, kávézgat a konyhában ugyan úgy nem dolgozik, mint az aki felhörpint egy kávét a dohányzóban egy cigi mellett. És valamiért ezt nem hangsúlyozza senki, hogy Marika meg Jolika 10-20 perceket elbeszélgetnek a konyhában.
031052 2017.08.09 20:42:13
@Girhes Joe: De kimehetsz inni teát, kávét ugyan úgy.
A lakásfelújításban az a jó, hogy a kosz, zaj, mocsok és káosz után egy vadiúj lakás/lakrész lesz a jutalmunk. NEKÜNK. A szomszédnak viszont csak a kosz, zaj, mocsok és káosz jut. Lerendezhetnénk ugyan a témát azzal, hogy "hát istenem, a felújítás zajjal jár", de ne tegyük. Ha szeretnél továbbra…..
Anyák napi tiltakozókampány indult az “Ádám keresi Évát” plakátjai ellen: egy fiatal édesanya nyílt levélben fordult a nemzeti médiahatósághoz a Viasat meztelen reality sorozatát népszerűsítő köztéri reklámkampány leállítását kérve. Mint írja, a meztelen férfiakat és nőket ábrázoló plakátok…..
031052 2016.05.01 17:10:40
Észak-Korea szelleme telepedett a csütörtöki kormányinfóra, amikor Lázár János bejelentette, hogy talán jobban megérné hosszú távon, ha panelprogram helyett mindenkit családi házakba költöztetnének állami támogatással. A miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos nagyvonalúsággal kezelte e…..
031052 2016.04.18 19:41:23
@dukeekud: van olyan is, aki nem szeretne kerttel foglalkozni. Nekem pl. sokkal jobban megfelel a terasz és mellé az, hogy a házmester húzogatja a kukákat, takarítja el a havat, hogy a közös képviselő foglalkozik a felújítással.
A legtöbb ember a mai napig a körülötte lévő embereket és történéseket teszi felelőssé minden kudarcáért és bukásáért. Ennek pedig az az eredménye, hogy nem képesek tanulni a hibáikból, ezért arra kárhoztatják magukat, hogy újra és újra elkövessék azokat. Mondanom sem kell, hogy ezzel a…..
A héten jelentette be a kormány (egészen pontosan Czomba Sándor munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár), hogy százmillió forintot költenének 50 Londonban élő és dolgozó fiatal hazacsábítására. Én meg nem nagyon értem, de ti majd biztos elmagyarázzátok. Ne…..
Richard Guilbault által tervezett "lakásocska" igencsak ideális lakóhely egy fiatal párnak. Az apró személyre szabott részletektől lett igazán otthonos és okosan berendezett ez a kis lakás.  A 30 négyzetméter alapterületen elhelyezkedő lakásban ki kellett alakítani 1 nappalit…..
031052 2015.04.15 16:12:42
@shitgun: nem szükséges minden kacatot felhalmozni egy lakásban
Lassan boldog-boldogtalan okostelefont használ, szinte már csodaszámba megy, ha valakinek nincs mobilnete, nem szelfizik és nem a Facebookon éli az életét. Érdemes körülnézni a tömegközlekedési eszközökön, szinte mindenki a mobilját tapogatja, még azok sem beszélgetnek, akik…..
031052 2015.04.09 09:09:54
@efi: 3,5 coll?? 4,5 is kicsi