Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolna

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég nagy gáz van a Zsolna utcában. Pontosabban gáz nincs, hiszen a Fővárosi Gázművek elzárta. Ezzel azért több probléma is van. Az első, hogy hibaelhárításból eredő vezetékkiváltásra hivatkozva feltúrták a járdát, amit nemrég újítottunk fel. A második, hogy több ház,…..
Zsolna 2014.01.15 20:49:33
@Keresettszemély:

Ön teljesen mellé beszél a parkolási ügyben.
Az én problémám az volt, hogy megbüntettek 20ezer forintra (természetesen fellebbeztünk), mert kényszerből a járda egy részén parkoltunk, csakis azért, mert a gázcső felújítás miatt nem lehetett máshol ezt megtenni. Az autó szükséges munkánkhoz és a megélhetésünkhöz, muszáj volt valahol estére otthagyni. Megkaptuk a figyelmeztetést (aznap mikor elkezdték feltúrni a fél utcát), hogy ne álljunk a járdára, nem is tettük volna, ha nem MUSZÁJ. Ha nem állunk fel, akkor nem tudnak közlekedni sem a munkagépek, sem az egyéb forgalom.

Az Ön "mérhetetlen jóindulatának" köszönhetően családoktól vett el a megélhetéshez szükséges pénzt, mert Önt pont akkor annyira zavarta a dolog, és hívogatta a közterületesek, amikor fel volt túrva az utca.

Láthatja, most egyetlen autó sem parkol már a járdán, mert nincsenek munkálatok, elfér a forgalom!

Másrészt: 18 éve itt lakom, és mint itt lakó tudom, hogy semmi szükség két ekkora járdára (nincs kihasználva), a felújított részen évtizedek óta parkolnak autók. Ha egy ilyen széles járda egy részén parkolnának, még akkor is bőven elfér a gyalogos forgalom, viszont az úttesten kevésbé lesz akadályozva az autók haladása, a szemközt jövők elfognak férni egymás mellett.

Aláírás gyűjtéssel kezdeményezni fogom az önkormányzatnál, hogy fessenek fel kijelölt helyeket, és akkor már teljesen szabályosan lehet parkolni a járdán és remélhetőleg Ön is elégedett lesz.
Zsolna 2014.01.15 21:01:41
Egyrészt rosszul tudja, a Zsolna utca kb. 700 m. Itt ellenőrizheti is:
maps.google.hu/maps?saddr=Zsolna+u.&daddr=Istenhegyi+lejt%C5%91&hl=hu&ie=UTF8&sll=47.505794,19.001616&sspn=0.006494,0.016512&geocode=FUTZ1AIdNfkhAQ%3BFXjn1AIdJtohAQ&mra=dme&mrsp=0&sz=17&t=m&z=17

Másrészt azt Maga sem gondolja komolyan, hogy aki mondjuk az egybe lakik, az parkoljon le az autójával az utca másik végébe?
Az pedig teljes sarkítás, hogy addig az 1 hónapig, amíg a munkálatok tartanak tönkretennék az ott parkoló autót a járdát.

Ön örömét leli abban, hogy törvénytisztelő állampolgárokat szükséghelyzetben feljelentgethet.

Képzelje el annak a helyzetét, akinél kikapcsolták a gázt és reggel arra megy ki a kocsijához a fagyos lakásából, hogy még meg is büntették. Hát nagyon remélem, hogy hasonló kellemes meglepetésben lesz majd egyszer része!