Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rimi

12 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BigJim Rennie-nek teljesen átlagos napja van. Megint. Felbújtja, manipulálja Chester’s Mill város lakóit, hazugságokat állít Barbie-ról, nyilvánvalóan feltett szándéka el tenni láb alól Juliát. Felgyújt egy épületet és hidegvérrel meggyilkol egy mellékszereplőt. Szóval…..
Ez az a rész, aminek a címe mélydepresszió is lehetne. A Búra újabban úgy kommunikál, hogy csillagállásokat rajzol a pajtára. Van négy csillag azonban, ami Joe szerint nem illik a képbe. Azok nyilván ők, a négy kéz. Egy éjszaka kell nekik, hogy mindenre rájöjjenek, például arra…..
Tovább fokozódik a bezártság érzet a Búra alatt tízedik epizódjában. Fiatal hőseink keresik a negyedik kezet, a kijutás reményében. A kis Búrát ki lehetett ásni a földből gömb alakban, ez arra enged következtetni, hogy nagy verzió is a föld alá ér le. Érdekes, bár semmivel…..
Chester’s Mill nem olyan, mint a többi kis város, mert elzárta a külvilágtól egy titokzatos Búra még 9 epizóddal ezelőtt. Azóta a helyzet komoly. A főtanácsosnak még mindig jut ideje hatalmi harcokra. Mi vár még erre a szerencsétlen, elátkozott helyre? Erdei sétával kezdünk…..
Ez nem bevezető, bármennyire is annak tűnik. Megmondom miért: Amikor már azt hinnéd, hogy A Búra alatt epizódcímeknek van köze a rész tartalmához, az utolsó pillanatban rájössz, hogy tévedtél. Ezért nem írok bevezetőt. Ifi settenkedik saját házukban, de kb. csak annyit ér…..
Folytatódik Hőseink története a káosz, a gyász, a halálesetek és a bűnök városában. Ők még mindig Chester’s Mill lakói, még mindig a Búra alatt rekedve. Ezúttal Joe mellett ébredünk, ami nem kis lelki trauma és máris tudatosíthatjuk, hogy nem normális ez a hely. Ugyanis…..
Kedves nézőinknek jelentjük, itt vagyunk a „Dóm” alatt, aminek senki és semmi nem árthat. Egyszerre uralkodik el a pánik a nézők és a karakterek szívében. A nagy bumm utáni első pillanatok: A bomba mindent letarolt Chester’s Mill környékén, azonban a Búra sima, mint a baba…..
Már csak egyetlen ifjú titán akad Chester’s Millben, aki még nem nyugodott bele a Búrával való együttélésbe. Egy, csak egy legény van talpon e vidéken, Ő Joe MacAlister. Szerencsére van egy bájosnak nem nevezhető segítője, Norrie Calvert személyében. Egy újabb bomba jó…..
Rimi 2013.12.10 13:09:13
@karev: Jajj már :D Turbó rágó... Van, aki csak a matricásat ismeri, van akinek tetkója is volt olyan rágóból. :) Megegyezhetnénk egy döntetlenben, pajtik ;)
Üdvözöllek Titeket Chester’s Millben, ami mint tudjuk, olyan, mint a többi kisváros. Csak veszélyesebb és nagyobb a halálozási ráta. Mrs Shumway feje fáj, Dí patikája zárva, a hadsereg pakol és ahogy elnézem, Coggins tiszteletes szétszívta a maradék agyát is. Negyedszer a Búra…..
Múlt héten elhitették velünk, hogy a füst egy fontos tényező lesz Chester’s Mill történetében, de eljött az idő, hogy belássuk: rajtunk kívül, ez senkit sem érdekel. Ennek ellenére elmondom most is hogyvót. Ez már nem kezdődik jól. Joe félnótás haverja a Búrán…..
Chester’s Mill egy olyan hely, ahol a titkok már nincsenek biztonságban. Dráma a köbön. Itt a második rész és a második hogyvót.  Rögtön az első jelentből kiderül számunkra, hogyan is végzett a Mi Hősünk, Barbie, az új nője férjével. Milyen csodálatos dolog is a…..
Rimi 2013.11.18 16:15:29
@karev: Húha :D van egy olyan hírem ezzel kapcsolatban, hogy ez bizony távolról sem a könyvről szól, nem is értem, hogy jött ide :)
Rimi 2013.11.19 09:05:26
@karev: Azt, hogy hasonló lesz azt természetesen joggal gondoltad :) De hogy teljesen ugyanaz legyen egy sorozat és egy könyv, az kivitelezhetetlen :)
hogyvolt A Búra alatt - 1x01 2013.11.11 09:00:00
A helyszín az egyesült államokbeli Chester’s Mill, a kezdés meglehetősen „in medias res”, Barbie egy hullát ás el, akiről nem tudjuk miért halott, miért Ő ássa el, mindenesetre Barbie elég sportos, lévén, hogy a középkorú férfit úgy dobálja, mint más otthon a…..