Regisztráció Blogot indítok
Adatok
An Dzsung Hvan

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utóirat: bár a szavazás még hátravan, váratlan fordulat történt: a Fidesz eredeti javaslatát módosítva, a bizottságok létszámát megemelve biztosítja az Együtt-PM számára is az 1-1 belső, ill. külső bizottsági helyet (az MSZP is kapott plusz-helyet). Így, és csak így…..
A kereskedelmi tévécsatorna Híradója szerint például Kincses László az. Holott Kincses László nem országgyűlési képviselő. Csekkold itt, ha nem hiszed, de a lustábbaknak íme a k-val kezdődő vezetéknevű országgyűlési képviselők listája: Kara Ákos, Kepli Lajos, dr.…..
 Egészen érdekes az a demagógia, amellyel az izzadtságszagúan szocialista 6ker.blog igyekszik a saját szarát (Verók-Fürst-Hatvani ingatlanpanama, bírósági tárgyalások vádlottak padja) a jelenlegi terézvárosi vezetésre kenni egy olyan „közös képviselő” segédletével, akit…..
An Dzsung Hvan 2014.08.13 13:38:16
@Sugár.út: Vágott szeműzöl, liberális kloákakórusozol és egy kérdésből sikerül leszűrni azt, hogy "piedesztálra emelem" a hölgyet, ez most komoly? Nem hiszem, hogy ezek után komolyan lehet venni ezt a blogot. Ez nekem nem civil tempó: )

Még egyszer rákérdezek a biztonság kedvéért:

1) Miért gondolod, hogy a 6ker blog szocialista? Azért, mert kritikus a jelenlegi vezetéssel? Szerintem vagyunk egy páran nemszocialisták, akik nem elégedettek az utóbbi 4 év vezetésével (a passzivitással, a kerületi érdekek képviseletének hiányával a Fideszen belül Városliget-ügyben, a pártlapként működő Terézváros magazinnal és a nyugdíjasúsztatással (vö. Hassay Zsófia a Széchenyibe viszi a szépkorúakat, ezzel megnyitva a közpénzből indított kampányidőszakot; ), stb.).

2) Azt írod, hogy a "6ker.blog igyekszik a saját szarát [...] a jelenlegi terézvárosi vezetésre kenni egy olyan „közös képviselő” segédletével". Ezzel azt is feltételezed, hogy valami összefonódás van Székely Imola és a 6ker blog között. Ezt alá is kellene talán valamivel támasztani, nem?

Azzal kapcsolatban pedig, hogy mit kellene tennie az önkormányzatnak: például választ adni arra a kérdésre, hogy miért nem zajlik látható munka fenn, miért egy statikus dolgozik a házon?