Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Donor Libon

40 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csorogács A hipnagógia csodái 2010.11.16 21:59:00
Míg régbben nap közben sajnáltam volna egy fél órát az életemből alvással tölteni, ma már szívesen alszok nap közben akár többször is. Ez könnyen megy az álmok és a hipnagógia beteges imádata miatt (ahogy ez pár előző bejegyzésből sejthető). Miután becsukom a szememet,…..
Ezt a novellát azért raktam ki, mert óriási hatással volt rám, rengeteg ötletet és ihletet adott, olvasás után hetekig csak ez járt a fejemben és a mai napig szinte minden nap eszembe jut.   Steve Barnes érezte utolsó percei eljövetelét. Az ágy, mint a csecsemő pólyája,…..
Csorogács A véges világunk 2011.04.14 21:56:00
Talán furán hangzik, de sokszor korlátozva érzem magam a világ végessége miatt. Céltalanul keresem a végtelent, de nem lelem sehol, ezért megpróbálom összehúzni magamat és ebből a kis zárt valamiből kihozni a lehető legtöbbet. Sokszor elmegy a kedvem akármit is csinálni, hiszen…..
Régi álmom vált valóra azzal, hogy végre komolyan elkezdek foglalkozni az agykontrollal. Sok ostoba, tudatlan ember az egészet átverésnek vagy sarlatánságnak titulálja anélkül, hogy egyáltalán ismerné a módszert, vagy alapvető dolgokat tudna róla. El kell mondanom: nem az. Emberek…..
Biztosan szinte mindenkivel előfordult már, hogy egy-egy éjszaka alatt napokat álmodott volna álomidőben. Vagy az egy órás délutáni alvás óráknak tűnik. Esetleg fordítva, hogy úgy érezzük, mintha el sem aludtunk volna, de közben órák teltek el. Bizony, a pszichológiai idő nem…..
A napokban történt eseményektől, most úgy érzem, hogy többet kaptam, mint vesztettem. Igazából azt is mondhatnám, hogy csak nyertem az egésszel. Egyedül attól félek, hogy elvesztem azt, amit ezekkel az eseményekkel - mégha kicsit közvetve is - kaptam. Túl sok okosat most nem fogok…..
Csorogács A tapasztalat hatalma 2011.02.04 10:02:57
Tegnap megtanított az élet pár dologra. Nem mondanám, hogy túl jó érzés volt, de ha nem acélkarmokkal tépte volna a szívemet, nem tanultam volna belőle. Így egy életre megtanultam a leckét, és ha nagy ára is volt, megérte. Tapasztalatot szereztem az élet nevű játékhoz, és ez…..
Csorogács További bejegyzések 2011.01.27 19:55:00
Az eddig sem posztoktól roskadó blog termése kissé megcsappant az elmúlt időszakban. Ennek több oka is van. Egyrészt nem szeretnék mindenről össze-vissza írni, be kéne állítani egy profilt a blognak, amiről szól, és ebből adódóan nem nagyon tudom, hogy mi az ami ebbe belefér…..
a balmazúji szélviharNem gyakran találkozni 0,33 literes pet-palackkal, most ez a példány a ritka kivétel. Legnagyobb bánatomra az utóbbi idők energiaitalai a Monstereket kivéve, rosszak. A tornádó is közte van, nem túl jó, inkább csak iható. Az ital színe is veszélyesen…..
Pár hónapja elért egyre jobb sikereimre a tudatos álmodás terén egy kis kudarc is került, hiszen szinte minden éjszaka álmomban elkezdek kételkedni, hogy ez nem lehet, ilyen hely nincs is, vagy ez lehetetlen, de ekkor mily véletlen egyből "eszembe jut", hogy hiszen mindig is…..
Gyerekkoromban egyik nyaralásunk helyszíne Gyula volt. Ott is egyik nap a fürdőben múlattuk a családdal a napot, mikor egyszer édesapám bejelenti, hogy a Nemere István könyveket árul és dedikál nem is olyan messze. Megkérdeztem, hogy ki ő és milyen könyveket ír, amire valami…..
Nem tudom, hogy másoknál is így van-e, de észrevettem egy elég érdekes jelenséget. Lehet, hogy nem találtam ezzel fel a spanyolviaszt, de nem találtam semmi erre utalót az interneten, hasonló témákkal foglalkozó könyvekben, írásokban. Gondolom mindenkivel előfordul, hogy megszólal…..
Imádom, hogy amikor másnak kell tanácsot adni, akkor minden olyan egyszerű, mindig meg tudom mondani, hogy ki mit tegyen. Mikor én vagyok bajban, akkor egyből eltűnik az a mérhetetlen bölcsességem. ..
Sok kedvencem volt már, de ennyire soha sem szerettem zenekart, mint a Vad Fruttikat. A napokban hallhattuk őket az MR2 akusztikban, ami számomra olyan élmény volt, hogy bár éjfélkor volt vége, még órákkal utána sem tudtam elaludni, teljesen a hatása alatt voltam. A hipertérből nem…..
Gondolom sokak által ismert a sokat vitatott "előző életeket" feltáró regressziós hipnózis. Dióhéjban a regressziós hipnózisról annyit, hogy a módszer segítségével hipnózis alatt az élet bármelyik szakaszába vissza tud vinni a hipnotizőr, és ott csak azt tudjuk, amit…..
A címből talán sokan arra gondolnak, hogy a regressziós hipnózisnak egy speciális fajtájáról fogok írni, mikor a hipnotizőr az alanyt visszaviszi az "előző életébe". Ezt a csontot majd később rágom le újra, ez a bejegyzés egy előző hipnagóg hallucinációval…..
Régen, kb. 10 éves koromig szinte minden éjszaka álmomban rájöttem, hogy csak álmodok, és állandóan fel akartam kelni. Már megvoltak a kitapasztalt módszereim, hogy hogyan ébredhetek fel egy álomból, és hogyan bizonyosodhatok meg, hogy valóban álmodok-e, ha esetleg nem voltam…..
Október elseje számomra régóta nagyon várt nap, hiszen hosszú várakozás után a Vad Fruttik új albuma végre megjelenik, a remekmű a Fénystopposok nevet kapta. Sajnos fizikailag csak jövő héten kerül a boltok polcaira az új album, viszont ma már meg lehetet vásárolni az Interneten…..
Csorogács Csorogács? 2010.09.27 16:58:00
Gondolom aki legalább egyszer ellátogat ide, felvetődi benne a kérdés, hogy mi az a csorogács? Magyaros hangzása van, talán egy régi, már nem használt magyar szó? Esetleg kitaláció, vagy más? A csorogács szónak érdekes története van, egy kis körítéssel le is írom. Talán…..
Csorogács Miért? 2010.09.25 20:02:00
Egy régóta gyötrő gondolattól vezérelve nyitok egy publikus blogot, aminek elsődleges célja a jövő én számára jelen énről egy teljes tiszta képet adni, ha esetleg elfelejteném ki és milyen is voltam azokban a szép időkben. Nem célom népes olvasótábort toborozni, sem hogy…..
S@ti megkért, hogy mivel nincs külön webes megjelenése, rakjam ki a legfrissebb fordítását, hogy emlékeztessük a közönséget, hogy bizony készülnek fordítások. Idő hiányában jelenleg havi 1 epizóddal tervez, de szerintem ha valami jó angolos beszállna, biztosan elfogadná. Itt…..
Nem, nem sajnos nem egy újabb AVGN rész, de talán egy darabig ellesztek ezzel az avgn játékkal. James szétzúzza a Super Mario leveleket. Nem lesz senkinek sem az élete játéka, de jópofa dolog, főleg avgn fanoknak vagy Mario fanoknak, vagy akik szimplán unják a fejüket. Természetesen…..
Retro Room Frissítések 2009.11.18 19:24:27
Üdv emberek!Mostanában idphiány miatt elég foghíjasan vannak a postok, de úgy néz ki ismét minden mehet a régi kerékvágásba :)Gondolkodok valamiféle videó készítésén is, lehet megpróbálom és ha lesz igény akkor folytatom, de addigis jöjjenek a szokásos posztok. Igazából az…..