Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VikingWarrior

51 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viking Warrior Aktuális 2016.05.30 13:55:13
Jó régen írtam a blogba. Ennek egyetlen oka van, az, hogy facebook-on egyszerűbb az élet. Na nem mint, ha oda többet írnék, de sajnos ez van. 6-tól 4-ig meló, utána edzéseket tartok, vagy én magam edzek. Összefoglalva az elmúlt néhány hónapom, néhány szóban: 1) edzettem2) kísérleteztem3)…..
Egy idei, január 15-én publikált tanulmányban vizsgálták, hogy egy szálkásító/fogyasztó diéta esetén milyen kiegészítővel járunk jobban.   17 fős csapatból 9-en mentek a BCAA csoportba és 8-an a szénhidrátba.   Egy 8 hetes testépítő edzésprogramot kellett követniük. Az…..
Mire jó? Megerősíti a törzset, fejleszti a guggoláshoz szükséges mobilitást a csípőben és a bokában. Javítja a térd ízület stabilitását, azáltal, hogy aktívabban vonja munkába a combfeszítő izmokat és kisebb nyíróerőnek teszi ki a gerincoszlopot, így a hobbisportolóknak egy biztonságosabb…..
Ha csak nem vagy egy genetikai freak, akkor bizony szükséged lesz kiegészítő gyakorlatokra a fekvenyomásod fejlesztéséhez. Láttunk már olyat, aki csak a fekvenyomást végezve egészen elképesztő súlyokig jutott. De Te nem. Meg én sem. Meg a többiek sem. Ennek orvoslása az, hogy többet dolgozunk az…..
Viking Warrior Egy harcos alapelvei 2015.10.24 13:38:56
A napokban keveredtem bele egy beszélgetésbe az interneteken’. Konkrétan az ütőerő és az állóképesség fejlesztése volt a témakör, egy viszonylag friss húsnak tekinthető boxolónál. Hát mit mondjak, megihletett. Gondolj bele, lemész egy terembe, mert te most boxoló leszel.…..
A blogírás kimaradt a nyaramból. Nem véletlenül, nem igazán volt időm rá. Őszintén szólva kedvem se. Túl sok értékes információval nem tudok szolgálni, mert a nyár tulajdonképp elment a "parasztba" edzéssel. Azt csináltam, amit jónak gondoltam, bizonyos szabályok alapján…..
Viking Warrior #Haladás 2015.05.18 23:06:05
A térd rehab elég jól működött. Újra edzek és döntöm az egyéni rekordjaimat. Ez a guggolás mai termés.   Ez a felhúzás pedig múlt heti:   ..
Mainstream, hogy ha izmos akarsz lenni, ülj be a konditerembe valamelyik multifunkcionális gépbe, csinálj 5x12-t izomcsoportonként 1-1 gyakorlatból és akkor Te majd ki leszel gyúrva. Ez az átlagos felfogás. Nincs terv, nincs progresszió, nincs háttértudás, vagy ami van, az is…..
Viking Warrior Dimel deadlift 2014.10.13 16:32:14
Elképzelhető, hogy az elemelés e fajtája sok embernek teljesen ismeretlen. Részben ezért is írok róla, illetve azért, mert a mai nap bevettem a gyakorlati arzenálba, mert meggyőző volt. 4 órája próbáltam, az 1 RM 35%-val, eredményként pedig nem csak a szokásos izomfáradtság…..
Viking Warrior Elvétel 2014.09.18 10:02:26
Samu barátomnál olvastam egy cikket, ami tetszett, így gondoltam én is írok egyet a jelenlegi helyzetről. Időnként meg szoktam szakítani a súlyzós edzéseimet, amit nyilván nem lenne muszáj. Ezek egy fajta tervezett pihenők, a kiégés előtt. Azért jutottam erre az elhatározásra,…..
Szinte minden héten kapok legalább 3 kétségbeesett levelet, hogy elmarad a fejlődés, nem erősödnek a sporttársaim, pedig megtesznek mindent. Tájékozódnak, rengeteget olvasnak, oktatóhoz járnak… de valahogy mégsem úgy fejlődnek, ahogy ígérték nekik, vagy elképzelték. Nem…..
Jó régen jelentkeztünk. Ennek van néhány oka, de a legnyomósabb az mindenképp a lustaság. Meg a munka, meg az időhiány… De most itt vagyok és írok! A bejegyzésnek sztorija van. Egész egyszerű. Nagyot akarok guggolni, 3 héttel ezelőtt megguggoltam egy új személyes rekordot, 150…..
Körül nézek a zinterneteken’ és mást se látok, csak fogyókúrás módszereket, fogyasztó diétákat, divat diétákat, retardált diétákat, még retardáltabb banán diétákat, aztán szekta diétákat, harcos diétát, spártai diétát stb... Aztán körülnézek a világban és…..
Viking Warrior Donnie Thompson 2014.07.22 19:10:30
És az Ő 580 kg-os guggolása! Beszarás, hogy mire képes az ember!    ..
Viking Warrior Na jó, de hol? 2014.07.10 22:12:28
Edzeni szeretnék, erősembert, erőemelést, de mindig kiküldenek a teremből? Nyomasd otthon! Ezenkívül, ha valaki tud jó helyeket különböző városokban, ahol viszonylag szabadon lehet edzeni egy-egy délután kommentben szívesen várom a címeket, hiszen lehet sokan nem is tudunk olyan…..
VikingWarrior 2014.07.11 16:09:29
www.youtube.com/watch?v=4lrZlJICrjI

Kovács László - Kösz, már újra jól vagyok, a szám címe, ha jól emlékszem :)
Viking Warrior Gyenge láncszemek 2014.06.16 11:54:25
A vizsgaidőszak egy egész jó időszak arra, hogy átgondoljam, hogy mit csináltam eddig. Ilyenkor mindig megnyugszom egy kicsit az edzéscélokkal kapcsolatban, az edzéseket nem hagyom ki, csupán visszaveszek. Nem szeretnék mentálisan kiégni, mivel az edzés technikai része x súly felett…..
Sajnos a sokadik paleós- böjtölős- vissza a természetbe-forradalom után újra megjelentek a termekben az önjelölt sportemberek, és miután sokadszorra hígítják az amúgy is problémás állagú látogatóközönséget, hirtelen még megmondani is nekiálltak. Hogy ez a zajos, agresszív,…..
VikingWarrior 2014.06.12 22:42:35
Ezt most ne úgy olvasd, hogy a Vikingwarrior írja, mert nem én vagyok az eredeti szerkesztő, csupán az én böngészőmben is belogolt a felhsaználo, más pedig nincs, így erről írok.
először csak az utolso 2 mondatot olvastam a cikkből, elég is volt, kiikszeltem. egyből az jött le, hogy te ez az átlag alatti kis nyomorult lehetsz, aki edzés közben a nem vagyok buzi, muszáj, háború, ain't nothing but a peanut, meg lightweight baby szlogeneket és szálloigéket ordibálod, mert attol majd jobban fog pörögni az edzés. lehet tévedek. ami biztos, hogy:
most pörög e körül egy kis eszmecsere egy facebook csoportban, és úgy gondoltam tényleg beleolvasok, és arra következtetésre jutottam, hogy te egy eszméletlen nyomorék, hatalmas fasszopo lehetsz. nem elég, hogy konkrétan írsz egy cikket azzal a címmel, hogy az edzőtermet magadénak érző köcsög, és konkrétan ez alapján te vagy az, aki magadénak érzed a kurva KONDItermet ahova eljársz, mert gondolom normális termet még életedben nem láttál, csak olyat, ahova ugye bérletet kell váltani, hogy ott edzhess, de még akkora tagnak is érzed magad, hogy élből lenézel akárkit, mert ő gyengébb, meg neked a tulaj a haverod. MEKKORA EMBER VAGY, GECI!!! te aztán tudhatsz valamit! erős vagy? miből gondolod paszuly? 20-as tárcsákra vered magad, de te erős vagy. remek.
hsaználsz futogépet, meg te sétálsz? baszott hardcore, illik a nyelvezethez, + mellé elképzelem milyen erős vagy. hihetetlen összkép. hiányolom a papucsot. mondjuk lehet rajtad van, mikor kicsit jobban magadénak érzed a termet, meg a tulajbarátod is ott van. baszod a kaloriaégetést, fikázod a "szálkás" testet, de jomagad azzal vagy megbaszva, hogy mennyi kaloriát égetsz a futopadon, meg, hogy hogy levered a kis 50 kilos gilisztákat, meg az O'''''''KORI GÖRÖGÖK :DDDddd ember :D valaki keltsen fel, vagy ne egyél több metamfetamint.
hogy jön össze az edzés és a küzdősport? értem ezt az alatt, hogy miért akarnál te megküzdeni egy olyan emberrel, aki elmegy a terembe, és súlyokat emelget. szerintem ő pont nem K1 vagy MMA edzésen van, tehát leszarja a bunyot, többre tartja a felszínt, hogy ugye hogy néz ki, mert talán azzal majd beilleszkedhet a társadalom valamelyik szintjére. Mondjuk ugyan ezt teszed te is, mert nem nézek ki többet belőled, mint egy utolso nyomorékbol, aki amellett, hogy nárcisztikus hajlamai által jelentkező szükségleteit elégíti ki egy KONDIteremben, ennek még hangot is adsz, nem is akármilyen formában egy internetes oldalon, ahol látom, megannyi hardgainer barátod van, mert úgy nyalják a faszodat 2 csúnya szo olvastán, hogy lazán elférnének egy o'görög bordélyban.
hihetetlen, hogy tudsz írni, de mégis olyan értelmi szinten állsz, mint egy 5 éves kisgyerek, aki az oviban magának érzi a homokozot, és saját törvénykönyvet hoz létre, amit publikál is, de amúgy mindenki telibeszarik.
minden esetre gratulálok ehhez a szenzácios "cikkhez", bár, még mindig nem sikerült elolvasnom a teljes tartalmát, kétlem, hogy ez valaha meg fog történni.
nagyon sajnálom, hogy növeltem a blogodat olvasok számát, nem volt szándékomban, nem is nagyon érdemelsz olvasokat, de ez ilyen sajnos, az ambivalencia ideologiája mindenre, még a takonyra is kiterjed sajnos. van, aki eltávolítani, van, aki fogyasztani szereti.
... kifizetődő, az ízületek szempontjából.  Jó gyakorlás, ha azt csinálod, amit Ő. Várd meg, amíg megtelik vízzel a fehér ojjektum' ..
Hol is kezdjem! Bocs a késlekedésért, nem direkt volt. Múlt héten vasárnap megrendeztük a 2. országos fegyencedzés találkozót, mely egy össz.calisthenics workshop formájában páratlan sikert aratott. Zsoltival és Jay-el szerveztük, vezényeltük, s hogy őszinte legyek, az egész…..
Heló olvasó, ma igazán agyrém sztorival állok ki a nagyvilág elé, méghozzá a mozgástanulás folyamatával, azon belül is inkább arról írok, hogy miért nem jó az, hogy belekezdesz a sportolásba, és összeállítasz magadnak egy tervet, amivel az első hét után úgy begyullasztod…..
Viking Warrior 4 nap múlva.... 2014.05.06 20:21:53
Ilyen szuper előadók jelennek meg egy szuper jó rendezvényen, mint akiket alább láthattok a videón Egyházi Böbe SFG 1 és Egyházi Gábor SFG 1 Azt kérdezed, hogy milyen rendezvényen? Bakker... Hát ezen a rendezvényen itt a kék szövegen. Bizony. De nem csak ők ám... Olvasd el a…..
Első körben bemutatom pár szóban, hogy mi is az a fegyencedzés. Ha felnőtt emberek vagyunk és lerágjuk a marketing maszlagot a könyvről, akkor egy borzasztó egyszerű, de mégis hatékony módját kapjuk meg az erőfejlesztésnek, ízületi mobilizációnak, fogáserősítésnek,…..
Funkció magyarázata: szerep, rendeltetés. Tehát egy olyan valamire edzünk, aminek az életünkben szerepe van. Pl erősítünk. Vagy sokat guggolunk. Vagy arra edzünk, hogy a ne jelentsen problémát a testünkben élni, használni azt. Ezzel ugye a saját testünkkel edzünk. Mik a…..