Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heavyrain

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Divinity: Original Sin egy izometrikus nézetű vérbeli cRPG. A fejlesztők azt ígérték, hogy visszahozzák az asztali szerepjátékok szabadságát és ez sikerült is nekik. Hatalmas és részletesen kidolgozott pályákon barangolhatunk, szinte mindenkivel és mindennel interakcióba…..
jateknaplo.blog.hu Out There 2014.07.11 12:07:27
Az Out There-ben egy asztronauta sorsát kísérhetjük végig, aki egy nap egy számára ismeretlen naprendszerben találja magát. Kezdetben nem tudjuk pontosan hol vagyunk, csak a célunkat, amely egy távoli bolygó elérése lesz a Nomad nevű űrhajónkkal. A játékidő nagyrészét a…..
jateknaplo.blog.hu Transistor 2014.05.27 11:29:50
Egy halott férfi. Egy kard. És egy hang nélküli énekesnő…A kard megszólal. Utasít, hogy hagyjuk el a helyszínt mielőtt még megtalál minket a Process. És mi cselekszünk, ezzel útjára indítva egy nagyszerű történetet Cloudbank haldokló városában. A Supergiant Games egy…..
heavyrain 2014.05.30 14:25:02
@Felsmukk: Köszi a pontosítást,eddig még nem hallottam erről stílusirányzatról.

@Valeas: A fejlesztők weboldaláról valamivel olcsóbb,mert dollárban van az ár. Érdemes ott megvenni! :)
jateknaplo.blog.hu Banished 2014.04.15 10:48:35
Az utóbbi időben eléggé megcsappant a városépítős játékok száma és amit tavaly kaptunk a Sim City formájában az is eléggé kétesre sikerült. Ideje volt már valami újat felmutatni, amit Luke Hodorowicz a Shining Rock Software alapítója és egyben egyetlen tagja meg is…..
heavyrain 2014.04.16 11:35:23
@marduk001: Nyilván vannak benne apróságok,amik nekem se tetszettek az elején,de végül,mindazok a dolgok,amik jól sikerültek a játékban,elfeledtették ezt velem.
A kezelőfelületre és az unalmasságra meg majd a hivatalos mod támogatás lesz a megoldás,amivel majd bárki egyedivé szabhatja a játékot.(és remélhetőleg magáta játékmenetet is)
heavyrain 2014.04.16 23:36:31
@marduk001:
Összességében csak 5 órát toltam eddig,szóval nem játszok éjjel nappal vele, de az biztos,hogy a jövőben még elő fogom venni.
Amik tetszettek benne:
-Városépítős játékmenet,amiben nem kell a harcokkal/hódításokkal foglalkozni
-Minimalista felület.
-Annak ellenére amit írtál,szerintem eléggé összetett játékmechanikával rendelkezik. Rengeteg kis apróság van,amire oda kell figyelni.
-Eléggé nehéz,mondhatni egy folyamatos túlélésről szól a játék. És nálam ez pozítívum.

Igaz rétegjáték,szóval nem mindenkinek ajánlott. De tipikusan azon kevesek egyike,amit elő fogok venni,ha tudom,hogy csak pár órám van játszani.
(Jelenlegi állapotában)Rövid és szolid szórakoztatást nyújt,de azt intenzíven.
A játék jövője miatt meg nem aggódnék,mert jelenleg az összes hibája olyan,amire úgyis készíteni fog az aktív játékosközösség egy mod-ot,amint elérhető lesz a Moddig tool.
jateknaplo.blog.hu Steamworld Dig 2014.02.24 11:18:21
Képzeljétek el a Terraria-t a Super Metroid-al keresztezve és mindezt egy kis HD grafikával megspékelve. Nos, meg is kaptuk a Steamworld Dig-et. A játékot most meg is lehet nyerni, erről bővebben a cikk végén olvashattok. A játék Nintendo 3DS-en debütált még tavaly nyáron és…..
Először még a Greenlight-on akadt meg a szemem ezen az apró játékon. Amikor megtudtam,hogy éppen akciós, kapva kaptam a lehetőségen és ki is próbáltam. Egész jó kis puzzle-platformer játék, ráadásul a szebbik fajtából. A célunk a kijáratok elérése lesz, ami elsőre…..
jateknaplo.blog.hu Risk of Rain 2014.01.22 11:13:53
Ha roguelike indie játékról van szó, akkor azt általában nehéz elrontani. The Binding of Isaac a Spelunky vagy akár az FTL is mind nagyszerű játékok lettek és a Risk of Rain esetében sincs ez másképp. A Risk of Rain tulajdonképpen egy 2D-s Terraria szerű pixelvilágban…..
A Beatbuddy: Tale of the Guardians egy egyszerű ötletre épít. Beépíti a zenét a játékmenetbe, ezáltal egy egészen egyedi hangulatot kölcsönözve a játéknak. Főszereplőnk, Beatbuddy egy hallhatatlan lény, aki társaival Harmony-val és Melody-val együtt biztosítják a zene…..
jateknaplo.blog.hu Contrast 2013.12.09 12:02:16
Nem sok olyan játék jött ki mostanában, melyben egy gyermek, felnőtt élethez kapcsolódó megpróbáltatásainak, családi gondjainak lehettünk tanúi. Eddig csak a Papo & Yo és a Gone Home feszegette ezeket témákat,de most egy új indie címként a Contrast is bekapcsolódik…..