Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rabbpeter

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesnek tűnik a Ryanair jövő téli menetrendje, már bejelentettek több új útvonalat az elmúlt hetekben, most hozzájött még újabb hat, abból kettő full meglepetés. Érdekes helyzet, a Wizz eddig mínuszban van, de állítólag náluk még lesz bejelentés. Néha már alig bírjuk követni az útvonalas…..
rabbpeter 2019.03.28 16:34:04
@Ráhel a saját lábunkon áll: Sirázban pusztított a folyó (19-en haltak itt meg), Teheránban még nem, bár elég masszívan esett a napokban. Az árvíz körutat biztosan nem befolyásolja. Inkább az, hogy március 21-e (perzsa újév beköszönte) után 2 hétig általános szünet és szabadság van Iránban, ilyenkor ajánlott a turistáknak messzire elkerülni minden közismert helyet az elképzelhetetlen forgalom és tömeg miatt (mert minden iráni utazik ilyenkor, meg rokonokat látogat, és ugye közel 85 millióan vannak).
Miután felkerestük Pásztó városának Hasznos településrésze mellett a cserteri vár romjait, folytattuk utunkat Hollókő felé, de mielőtt még elfoglaltuk volna a szállásunkat megálltunk Tar községnél is, ami Pásztótól mintegy négy kilométerre fekszik északkeleti irányban...