Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vörös András

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó esetben talán nem. Jósolni persze nem érdemes, két hétnél tovább még mindig senki sem lát, de a gondolattal azért eljátszhatunk: változhat-e még valami, ahhoz képest, amit most tudunk. ..
Két dologgal lehet engem kikergetni a világból, a versekkel és az alternatív zenével – suttogja mellettem a nezőtéren valaki. A valaki, akit ráadásul én hoztam magammal, író-olvasó ember különben, bölcsészdiplomával, csak a verseket, azokat nem bírja. Meg az alternatív zenét. Istenem, hát van…..
- Hoppá, figyeld csak, nyuszikám, lesz Ozzy Krakkóban! Menjünk már el! Lengyelország eleve jó hely, Krakkó meg különösen, de hát ezt nem is kell magyarázni. Odaérünk egy nappal előbb, eszünk valahol egy żureket, tudod, azt a rozskovászos, fehérkolbászos, savanyú krumplis levest, illetve nem egyet,…..
Szóval, kezdjük a negyvenes generáció kötelező siránkozásával, hogy tíz-tizenöt éve még azért nyivákoltunk, hogy miért kell a rockzenét karanténban tartani és hermetikusan elzárni a fősodortól? Pedig sejthettük volna, hogy ha a kettő végül keveredik, annak nem az lesz az eredménye, hogy a…..
Azt mondja a főszerkesztő, írjam meg én. Mert hát mégiscsak egyszerre kezdtük húsz éve. Volt az a három zenekar ott az 1G kiadónál, a Publo Hunny, a FreshFabrik, meg a Heaven Street Seven és igazából még azt se lehetett tudni, hogy melyik lesz majd a rocker és melyik a popper,…..
Monster Magnet @ Club 202, 2014.01.29. Jó volt. És sokan is voltak. Targoncástól a marketingigazgatóig, mert hát mindenki rocker, nyilván. Pedig a Setlist.fm-ről már lehetett tudni, hogy a műsor ugyanaz az egész turnén: egy az egyben eljátsszák az új lemezt és kész. Be merik…..
Lángoló Gitárok A pénz miatt 2013.11.06 15:24:17
Egyébként meg nem csak azért. Sőt. A presztízs ilyenkor legalább annyit számít. Hogy rólad szól minden, miattad megy oda annyi, amennyi csak befér a placcra, sikítanak, sírnak, ugrálnak és veled éneklik végig. Azért az nem olyan rossz. Hogy még pénzt is keresel vele, az már csak…..